Video Pokker portaalis Vint.ee

Lu par 87 utilisateurs

MeikopVint.ee founder 2021-12-06T08:56:59+02:00
Tere,

Täna lisandus portaali vint.ee üle pika aja uus mäng - Video Pokker.
Mängu saab mängida Pokkeri ruumis (samas kus asub Texas Holdem).

Miks aga otsustasin tuua vinti sellise mängu?
Mul on isiklik ajalugu paljude mängudega vindis:
  • Male ja kabe õpetasid mulle selgeks vanaema ja vanaisa Põltsamaalt
  • Põltsamaal oli ka traditsioon mängida saskut alati kui suurem seltskond kokku tuli
  • Küüsi mängisin ma palju naabripoiss Kunoga kui olin umbes 10
  • 4-kesi perekidnoid mängisin ma lõputult Jõgeval Toomase, Indreku ja Karliga kui olin umbes 13-14
  • Saatmistega potkidnoid mängisin ma palju kodus Jõgeval üheksakümnendatel Kõutsiga. 
  • Nõos õppides mängisin toanaabrite Tiidu ja Jaanusega palju tuhandet ja bismarcki
  • Oma ajalugu on mul ka Video Pokkeri ja Black Jackiga. Lähemalt nüüd siis esimesest.
Oli umbes aasta 1997 kui Jõgeva kaubahalli toodi mõned Video Pokkeri mänguautomaadid. Vanust ei kontrollinud toona keegi ja nii ma mõnikord leidsin ka ennast seal 1-krooniseid masinasse toppimas. 
Ma mäletan, et see oli talvine aeg, olin just poes käinud, paar metallkroonist taskus ning otsustasin need masinasse panna. Ja siis see juhtus - võitsin 1-kroonise panusega Royal Flushi. Auhinnaks 250 krooni (See oli toona päris suur summa ühele 13-aastasele). 250 1-kroonist on päris palju, seda tuleb sealt automaadist päris kaua välja. Mäletan kogu seda kilinat-kolinat ja tähelepanu. Toppisin 250 1-kroonist jope taskutesse, vahetasin selle sealsamas kõrval lillepoes paberrahaks ning sammusin koju. Koju jõudes andsin uhkusega kogu raha emale.

Teine lugu on laevasõitudega - olen elus päris palju laevaga Soome ja Rootsi vahet loksunud ja tihti sai ka laeval Video pokkerit mängida. Üks kurioosne lugu juhtus umbes aastal 2000 kui sõitsin laevaga Rootsi: olin oma 10-20 SEK-i maha mänginud ja hakkasin mänguautomaatide ruumist ära tulema kui märkasin ühe automaadi all olevast kastist ühte 10-SEK-ist. Kuna kedagi seal lähedal ei olnud, võtsin mündi ja panin masinasse. Suure ähmiga vajutasin MAX BET nuppu (ehk panuseks läks kõik 10 SEK-i) ja mingi ime läbi sain neliku! Ehk võitsin 250 SEK-i. Sõna otseses mõttes maast leitud raha.

Nüüd aga tähtis jutt kõikidele:
Kasiinodes on automaatidesse sisse kirjutatud loogika. Maja võidab alati.
Vindis on kasutusel puhas juhuslikkus: iga mängu alguses eraldatakse pakk ja seda mängitakse ka duubeldades (seega Duubeldades te neid kaarte ei näe, mis alguses olid). Kui suudate 8x järjest õigesti duubeldada, on pakk otsas ja teile segatakse uus pakk, et duubeldamist jätkata.

Kui te olete edukas video pokkeri mängija vindis, ei tähenda see seda, et oleksite edukas ka päris kasiinos raha peale mängides.
Ärge mängige kasiinos vaid lahutage tasuta meelt portaalis vint.ee!

PS! Lähipäevil teen erinevad video pokkeri edetabelid: 
  • Enim õnnestunud duubeldamisi
  • Suurimad võidud
  • Edukaimad mängijad

Ühtlasi kuulutan välja ka nimekonkursi sellele ruumile, kus hetkel on texas holdem ja video pokker ning varsti tuleb sinna ka Black Jack.
"Kasiino" nimeks vist ei sobi, see on liiga negatiivse alatooniga.

Parima nime pakkujale auhinnaks 100 krediiti!

 
Screenshot from 2021-12-06 08-58-56.png
mell123Formateur 2021-12-06T15:27:09+02:00
Kuna tegemist ikkagi kasiinomängudega, siis mingi suvalise abstraktse nime taha mina seda mänguruumi ei pidaks. Ruumi nimi peaks kuidagi ikka viitama antud tüüpi mängudele, aga lihtsalt "kasiino" oleks ka minu arvates liigse negativse alatooniga. Pakun omaltpoolt välja nime "Vegas" või "Las Vegas". Minu arvates ei ole otseselt negatiivse alatooniga, kuid samas iga kasutaja saab aru, mis mänge või millist meelelahutust sealt leida võib.
soosiim 2021-12-07T13:38:51+02:00
Väikse vimkaga nimi ehk? Kuna pakub alternatiivi päris raha kulutamisele, siis pakun nimeks Võõrutusruum või Säästuruum. Ruumi asemel võib olla ka sõna tuba.
rabapalm 2021-12-10T22:52:02+02:00
Millega tegeleb vint.ee? Põhjendus, miks tuua mingi väga nadi ja üle 20 -aasta taguse taustaga 1 kehvemaid videopokkerimänge  üldse, siia, siiski mõtlevate inimeste saidilie, on äärmiselt lapsemeelene ja isegi ohtlik!?  Siin läivad ju kooliõpilased ja miks nad peaks järgima asutajaliikme Meikopi eeskuju, püüdes siin algelises videpokkeri aparaadimängis püüda mingit nelikut. Mitte midagi ühist ei els ju sel mängul ka päris, sportliku pokkeriga!
 Kui üldse pokkeriga siin tegeleda , siis peaks kõigepealt olemasoleva mängu tegema vähegi vastuvõetavamaks! Pole ju üldse tegeletud siin , näiteks , paari pokkeri põhiolemuse näitajaga: Blufinäitamine ka eelmise köe kiire järelvaatamine jpms. Videomängudest oleks ilmselt kõige mõitslikum siis tuua rulett, aga paistab, et, Vindil on selle lapsiku videopokkeriga mingid rahateenimisvariandid. No ei le OK
MeikopVint.ee founder 2021-12-11T10:46:50+02:00
Raba, ära ole selline pessimist! Las inimesed lahutavad meelt. Vähemalt ei mängi kasiinos raha maha ;)
Tundub, et video pokkerit mängitakse esimese nädalaga üle 50 000 mängu!
dana 2021-12-11T13:03:36+02:00
Mängivad raha Vindis maha.
 
rabapalm 2021-12-11T20:30:20+02:00
Ok, Meikop,olen lihtsalt need kasiinoitrikid kõik ära näinud ja mõnda aega isegi sellest elanud.. Mina mäletan ikkagi ka neid algusaegu, kus olid mõned ükskikud aparaadid kuskil ülesse pandud ja siis inimesed seisid selle ühe taga järjekorras ja üks mängija sai teha 5 panust järjest, siis juba järgmine jne. Kõige hullema sõltuvuse võib just saada esimesest suurest võidust. Tean samamoodi palju lugusid, kus osteti esimese suurema võidu eest mingi mopeed  , ratas või midagu muud. Siis tekkibki illusioon , et võibki kasiinot või aparaati võita.. Võiks lausa raamatu kirjutada kõigest sellest, mis kasiinode sees ja ümber  toimus, kuidas kliente püüti , tehti happy hour, kus sai vahetada nii, et maksid 500 krooni, zetoone aga anti 759 , vahel iseg 850 eest ja kui need "mängisid läbi" kasvõi väikese kahjumiga, olid ikka plussis, black-jaskiga  laua taga tihti suures plussis. 
 Ega muud kunsti kasiinos pole,, kui pead ära õppima, mis panustega mängida ja millal õige aeg lahkuda :)
 Antud pokkerivariant siin on tõesti igivana. Seal peaks olema ka 50.-ne panus, sest 25-100 vahel liiga suur auk! Kas see on meelega tehtud!? Õigkasem oleks seal , näiteks : 5,10,15,25 , 50 või kõige tavalisem 1,2,3,4,5. 
 Jah, nõus, et "fanni" peab olema, aga võiks siiski mingi kaasaegsema  mängu orgunnida. Meelelahutuse mõttes on isegi " ühekäelised" paremad. Miksmitte ka BlackJack.
rabapalm 2021-12-11T20:49:17+02:00
1 Soovitus siis veel konkreetselt selle pokkeril mängijatele: ärge duubeldage väikseid võite  vaid suuri! :) , veel täpsemalt: kolmikust kõrgemaid võite. Sellest tulenevates suurematetest võitudest , tehke mind mõnikord VIP-ks ja annan veel häid nõuandeid :D 
MeikopVint.ee founder 2021-12-16T18:27:41+02:00
Nimekonkurss on lõppenud ja võitjaks osutus kasutaja mell123 pakutud Las Vegas!
Auhind on üle kantud ning täname osalemast!

PS! Video pokker sai veidi parema kujunduse ja loodetavasti saab lähinädalatel seal ruumis ka Black Jacki juba mängida!

Publier une réponse

Cette fonctionnalité est réservée aux utilisateurs certifiés ou VIP