Uus lauamängude versioon !

Read by 107 users

MeikopVint.ee founder 2008-01-26T06:47:59+02:00
Täiendasime lauamängude funktsionaalsust:

1) Mängimine ilma punktiarvestuseta - kui tunnete ennast kehvas vormis olevat ning kardate kaotada punkte, võite paluda vastasmängijal mängida ilma punktiarvestuseta. Mõtted ja kommentaarid on oodatud siin

2) Parem privaatjutustamine - kui enne tekkis mõnikord probleem, et privaatne jutt sattus üldisesse jututuppa või vastupidi, siis nüüd on see probleem lahendatud: Kui kasutajate nimekirjas on mõni kasutajanimi valitud ning te panete teele tavalise tekstisõnumi, siis nüüdsest saadetakse see sõnum kõigile (mitte ainult valitud kasutajale) - Kasutajaga privaatseks jutustamiseks tuleb valida soovitud kasutaja nimekirjast ning siis vajutada nuppu "Saada privaatsõnum". Seejärel avaneb privaatjututoa aken, kus saate edasi kirjutada.

3) Jututoa teksti selekteerimine - Kui mänguruumis on rohkelt mängijaid, siis jututoa aken täitus kiiresti teadetega "Mängija A ja B lõpetasid /alustasid mängu" ning jututoas suhtlemine ei olnud seega mugav. Nüüdsest on võimalik seda problemi lahendada - tuleb ainult jututoa alt eemaldada linnuke "näita jututoa teateid" ning ühtegi teadet teile enam ei kuvata!

4) Pealtvaatajate eemaldamine lauamängudest - Kui tekib olukord, kus suvaline pealtvaataja hakkab teie vastasele käike ette ütlema või lihtsalt ropendama, siis nüüdsest on võimalus see kasutaja pealtvaatajate hulgast eemaldada! Kuidas see käib? Klikkides mängulaua alla olevale nupule, avaneb aken kus on näha kõikide pealtvaatajate nimekiri. Peate ainult valima soovitud kasutaja ning vajutama nuppu "eemalda pealtvaataja". Ainsaks erandiks on vint.ee moderaatorid ja administraatorid (neid ei saa pealtvaatajate hulgast eemaldada) - sellest pole siiski probleemi, sest vint.ee valib oma moderatoreid ning administraatoreid hoolega - pole põhjust nende poolt ebaviisakat käitumist oodata.

Jõudu ja jaksu soovides,
Vint.ee Meeskond
alleverModerator 2008-01-26T16:39:20+02:00
mul jookseb reversi ruum mitukorda kinni miskipärast
MeikopVint.ee founder 2008-01-28T19:38:07+02:00
See viga sai parandatud

Post reply

This functionality is only for verified or VIP users