Küünte Pealtvaatamine ja uuesti vaatamine

Loetud 122 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2008-12-23T10:20:46+02:00
Leian, et need mõlemad funktsionaalsused antud mängu puhul midagi juurde ei anna:

Pealtvaadates on kaks võimalust:
1) Pealtvaataja näeb mõlema mängija kaarte - sellega kasvab oluliselt risk, et pealtvaataja abistab mõnda mängijat.

2)Pealtvaataja ei näe kummagi mängija kaarte - kas sellisel juhul on üldse, mida pealt vaadata?

Uuesti vaatamise mõtet ei näe, kuna see mäng ei ole keerukuselt võrreldav teiste lauamängudega (puuduvad ilusad kombinatsioonid jms).

Millised on teiste arvamused?
poissmees 2009-01-23T08:14:24+02:00
Ma arvan, et pealtvaatvaatamist pole mõtet realiseerida. Pigem võiks teha mängu huvitavamaks, lisades multiplayer versiooni, kus saaks mängida rohkem kui 2 inimest korraga. Ma arvan, et 6 inimest ühe laua taga oleks piisav. Mis arvad on see teostatav?
sten98 2009-01-30T10:57:01+02:00
[i]postitas poissmees[/i]
Ma arvan, et pealtvaatvaatamist pole mõtet realiseerida. Pigem võiks teha mängu huvitavamaks, lisades multiplayer versiooni, kus saaks mängida rohkem kui 2 inimest korraga. Ma arvan, et 6 inimest ühe laua taga oleks piisav. Mis arvad on see teostatav?

[u] mina olen selle poolt [/u]
alla 2009-01-31T09:37:51+02:00
pealt vaatamisel ei ole mõtet,pooldan ideed, et saab mängida korraga rohkem kui 2 inimest
kivipea 2009-02-02T09:31:30+02:00
ma jäle mudku mõtlen ,et noid mängajain võiks lihtsalt olla rohkem kui2 ja punne võiks kah jaotada nats teistmoodu-mitte ,et sa valid mingi nõrgukese välja ja mudku tambid teda ja oled pidevalt sees ja siis sad mudku juure... aga kõvad nigu omavahel sebida ei viitsagi ,pärast
kogu aeg üks karjääriredel!
aga kui näituseks anda punne ikkagi allesjäänud kaartide lugemisega ja võidu päält kombineerituna-ütleme võit 10 ja vastasel kaardid jäid kätte rÄ-11 pK-4 r9-9 :kokku-24 kautajale....
aga pealtpiilumisel on aint yts möte siin -nihuke,et sa lähed lihtsalt ja mölised veidi privamalt ja kogu lugu-pole ötet!!
peeterarthur 2009-10-19T07:20:41+03:00
Teeks õige jh selle multiplayer versiooni või siis võiks hoopis teha nii et pealtvaataja näeb ühe inimese kaarte ja arvuti otsustab kumba ning poolt vahetada ei saa (nii peaks olema veits turvalsem)
Mimm 2009-10-19T09:30:50+03:00
[i]postitas peeterarthur[/i]
Teeks õige jh selle multiplayer versiooni või siis võiks hoopis teha nii et pealtvaataja näeb ühe inimese kaarte ja arvuti otsustab kumba ning poolt vahetada ei saa (nii peaks olema veits turvalsem)

Kui 1 mängijatest on Sinu sõber, siis tekib oht, et ütled talle kaarte ette.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele