Tuleb välja, et erinevatel inimestel on erinev ettekujutus selle mängu reeglitest.
Vaidluskohad on järgmised:
1) Kas käik on kohustuslik? Võimalusi on kaks: On või ei ole:) Vindis praegu kehtivate reeglite järgi pead käima, kui saad.
2) Maast lehe võtmine. Praegu on realiseeritud versioon, kus maast peab võtma (ja saab ainult võtta!), siis, kui käia ei saa. Kuulsin ka arvamusi, et mängitakse nii, et saab maast kaardi võtta isegi siis, kui saad käia. võtad igaks juhuks, et ehk tuleb midagi head.
On kellelgi arvamusi / mälestusi (kuidas lapsepõlves seda mängu mängiti:))?
Küünte Mängu reeglid
Loetud 176 kasutaja poolt
Mulle isiklikult meeldiks nii nagu praegu reeglid ette näevad. Kui teisiti teha,siis oleks nagu pudru ja kapsad ja nö strateegiast ei tule küll midagi välja.:)
Ja mälestustest nii palju: mina olen mänginud,et 6 annab 2 üles ja 7 annab 3 üles.Ülejäänu on sama.
Ja mälestustest nii palju: mina olen mänginud,et 6 annab 2 üles ja 7 annab 3 üles.Ülejäänu on sama.
Pean oma sõnad tagasi võtma.Praegused reeglid ei sobi ikka. Mittekohustluslik käimine peaks olema.
Unos on näiteks nii, et käimine pole kohustuslik. Sa võid ka vabatahtlikult ühe kaardi juurde võtta. Vastaste segadusse ajamiseks näiteks?
Ja ma olen mänginud seda mängu samuti nii, et 6 annab 2 kaarti ja 7 kolma kaarti ja seda nelj kaardi võimalust pole kasutanud varem.
Ja ma olen mänginud seda mängu samuti nii, et 6 annab 2 kaarti ja 7 kolma kaarti ja seda nelj kaardi võimalust pole kasutanud varem.
Nii. nüüd tuleks teha analüüs:
Paneme kaartide kõrvale numi "Võta maast kaart". Nuppu saab vajutada 1 kord oma käigukorra jooksul.
Lisaks peab tegema teise nupu: "Loobu käigust", mida saab vajutada oma käimiskorra jooksul.
Kas siis, kui mõlemad mängijad järjest käigust loobuvad on viik?
Paneme kaartide kõrvale numi "Võta maast kaart". Nuppu saab vajutada 1 kord oma käigukorra jooksul.
Lisaks peab tegema teise nupu: "Loobu käigust", mida saab vajutada oma käimiskorra jooksul.
Kas siis, kui mõlemad mängijad järjest käigust loobuvad on viik?
Ma ei ole kuulnud/näinud käigust loobumise asja. Kui ei taha käia, võtad maast kaardi lihtsalt.
Siis peaks ju piisama ühest nupust: "Võta maast kaart", mis käigukorra teisele mängijale annab.
Või mis?
Siis peaks ju piisama ühest nupust: "Võta maast kaart", mis käigukorra teisele mängijale annab.
Või mis?
[i]postitas jaanus[/i]
Ma ei ole kuulnud/näinud käigust loobumise asja. Kui ei taha käia, võtad maast kaardi lihtsalt.
Või mis?
Või mis?
Nii, ja kui vastane võtab ka maast kaardi ja annab käikukorra tagasi? Siis võidakse maast kaarte võtta niipalju, kui maas on, enne käiku tegemata?
Jah. See on mängijate valida, kas nad tahavad mängu lõpetada ja võitja selgitada või üritavad teha mängu kestuse rekordit. Ära lõppeb mäng ju niikuinii.
Venelased mängivad ärtu kunnile pane mis tahad peale,siin paraku mast vöi kunn?!
praegused reeglid on kõige ausamad-selles suhtes ,et obizuhha peab ka sellepärast olema-siis on ausam mäng ja annab ka m õ e l d a nats-mis kaarid teisel on ja mis ei ole-muidu muutuks mäng väga pokkerilikuks õnnemänguks!