Eesti parim kaardimängija 2017!

Loetud 133 kasutaja poolt

Mets58 2017-08-17T23:55:35+03:00
FIDE omad saab otsida siit https://ratings.fide.com/
Rose 2017-08-18T00:22:29+03:00
[i]postitas Mets58[/i]
Malemängu ajaloo jooksul ei ole keegi tulnud sellele et anda kõigile reitinguks 0 või näiteks 1400 ja korraldada Šveitsi süsteemi paaridesse loosimine eesnimede või perekonnanimede järgi (tähestiku alusel)

Mets, kas Sa ikka said aru, millest kirjutasin? Kuidas Sa saad sellise näite tuua? Või küsiks siis vastu, kas malemängu ajaloos on keegi tulnud selle peale, et reitingu numbrid võikski jääda turniiri algpunktideks ja neile liidetakse turniiril kogutud punktid ning võitja selgubki liitmistehte abil? (ehk siis praegune Meikopi süsteem) Äkki ikka alustavad kõik nullist ja võitja selgitatakse oskuste ja võimete alusel konkreetsel turniiril?

See, et reaalis on mängijatel reitingusüsteem, ei tule mulle küll üllatusena. Mul on au tunda ja sõbraks pidada rahvusvahelist suurmeistrit vene kabes ja tänu talle tean ehk liigagi palju sellest, mis toimub turniiridel väljaspool Eestit.
rabapalm 2017-08-18T00:46:59+03:00
Õigem oleks ikka selgitada turniirisüsteemis või siis n.ö kahes kategoorias nagu praegu ka igas mänguviisis edetabeleid peetakse... Ideaalis peaks ikkagi tegelikku taset näitama turniiride tulemused, mitte aga otsitud vastastega nurga taga mängides saavutatud tihtipeale kahtlane tulemus. Ei räägi muidugi tipust, sest , kes on tugev on seda tihti igas süsteemis. Samas on ju spordist teada n.ö treeningute maailmameistrid, seetõttu on turniiride tulemused minu arust obejketiivsemad. Muidugi saaks ju ka kombineerida,näiteks, et mingi % ( 50?) reitingu sees peab olema mängitud turniiridel ja võib-olla ka selleks puhuks panna vindi poolt lisaturniire üles! :)
MeikopVint.ee asutaja 2017-08-18T09:46:45+03:00
Kaardimängus on nii palju juhuslikkust, et parimat ei saa selgitada välja paari turniiriga. Õiglane oleks mängida isegi mitte kümneid vaid sadu mänge - ja seda me sellise formaadiga ka saavutame. Kasutajatel on olnud võimalus oma reitingut tõsta aasta (teada oli, et see võistlus tehakse samas formaadis järgmisel aastal uuesti).

Võistlus tuleb täpselt sellises formaadis nagu ma esimeses postituses kirjutasin - kui sellel aastal on vähem osalejaid, kes kõik mängud täis mängivad (eelmisel aastal oli neid 33 kasutajat!), siis jääb see viimaseks korraks, kus sellises formaadis võistlust korraldame.

Kui osalejaid tuleb rohkem, teeme järgmisel aastal samas formaadis uuesti!

PS! Ken112-l on kõrged reitingud tõenäoliselt selle pärast, et ta on väga hea kaardimängija. Las üritab seda reitingut nüüd 120 mängu jooksul hoida ;)
Rose 2017-08-18T11:51:21+03:00
Meikopi põikpäisus ei tule mulle ega kindlasti ka neile, kes siin juba mitmeid aastaid foorumiteemadega kursis on, üllatusena. On grupp inimesi, kes väidavad valge värvi ka mustaks, peaasi et neile õigus jääks. Oskus kuulata teiste arvamust ja head soovitused ning nõuanded oma kasuks tööle panna on väärtus omaette. Ei pea ilmtingimata taguma vastu rinda, et kõik teaks kui kõva ja tegus mees ma olen, vaid tark ning arukas inimene näitab seda välja oma läbimõeldud otsuste ja tegudega.

Mees on oma otsuse teinud, no tee siis oma turniir oma reeglitega, aga palun nimeta seda ka vastavalt. Olgu siis Vindi parim kaardimängija 2017, või Meikopi uudse süsteemi parim kaardimängija, aga kindlasti kohe mitte "Eesti parim kaardimängija 2017", selleks Sul küll mingit õigust ei ole, eriti veel mõeldes, mis reeglitega mängitakse. Äkki võtaks Mindoku kaudu mõne rahvusvahelise tegelase kampa, kas siis saaks Sinu loogika kohaselt maailma parimaks kaardimängijaks?

Lõpetuseks tsiteerin Meikopit "Me soovimegi just, et kõrge reitingu omanikud üks kord aastas oma taset tõestaksid ja just selle kasutajaga mängiksid."
Meikop, äkki alustaks Sinust. Sul on nii kenad kõrged reitingud, ma tahaks näha kuidas Sa suudad neid tõestada? :) Kabes oled punane ja sama reitinguga juba 2015. aastast, Saskus said 3000 piiri ületatud selle aasta mais ja peale seda on kõik järgnevad mängud 4 kuu jooksul mängitud ilma reitinguta. Seda loetelu võib pikalt jätkata. Suuremat reitingufänni ja punktide hoidjat ma tõesti siin ei tea ja sellest on mängusaalides ka mitmetel kordadel juttu olnud.

PS! Rabapalm, olen Sinu mõtetega 100% nõus!
Mets58 2017-08-18T12:14:01+03:00
Mulle see süsteem meeldib ja kindlasti osalen ka sel aastal. Eelmisel aastal olin isegi esikümnes, aga kahe viimase päevaga suutsin kõik tuksi keerata. Rosekene keegi ei sunni ju sind osalema (kuuluta Vindile boikott ning ära septembris ja oktoobris arvesse minevaid mänge mängi)
Mets58 2017-08-18T12:37:16+03:00
Rosel on kõrge tuhande reiting, aga ta ei ole millegipärast osalenud ühelgi tuhande turniiril. Tule ja tõesta oma võimeid turniiridel (seal on isegi hallidel võimalus turniire võita)
MeikopVint.ee asutaja 2017-08-18T13:59:42+03:00
[i]postitas Rose[/i]
Meikop, äkki alustaks Sinust. Sul on nii kenad kõrged reitingud, ma tahaks näha kuidas Sa suudad neid tõestada? :)

Mina sellest võistlusest osa ei võta - äkki võidan veel ära ja siis ma ei jõua seda "Meikopil nagunii paremad kaardid kätte seatud" juttu ära kuulata.

Teiseks - ma üritaks keskenduda ikka sellele, millest must rohkem kasu on ehk Vindi arendamisele

MeikopVint.ee asutaja 2017-08-18T14:01:45+03:00
[i]postitas Rose[/i]
Meikopi põikpäisus ei tule mulle ega kindlasti ka neile, kes siin juba mitmeid aastaid foorumiteemadega kursis on, üllatusena. On grupp inimesi, kes väidavad valge värvi ka mustaks, peaasi et neile õigus jääks. Oskus kuulata teiste arvamust ja head soovitused ning nõuanded oma kasuks tööle panna on väärtus omaette.

BlaBla... Minu põikpäisus ja usk, et olen teistes targem, parem, osavam ja ilusam (ehk enesekindlus) on meid täna toonud siia, et vint.ee on 10 aastane ja kasutajaid puudu ei tule. Vaielda on vaja. Aga me vaidlesime juba selle teema aasta tagasi läbi, tegime turniiri, osalejaid oli piisavalt ja teeme samas formaadis võistluse uuesti. Kõik on loogiline.

Ma olen vindi arendust üksi vedanud viimased 4 aastat. Ja areng on olnud päris hea vist, või kuidas? Järelikult ma tean, mida teen.
kämby 2017-08-18T14:04:53+03:00
ja mina lootsin et eelmine aasta on vigadest öpitud ...sorry meikop aga mina ei saa vahest sust tësti aru ...tahad tuua uusi inimesi siia vinti aga uutel pole lootust kui kïk hakkaks 1400 pealt oleks uutele ka vöimalust...kui 1400 hakata oleks sulle ka kasulikum vippe tuleb palju rohkem..2 kuud oleks sinu teenistus siin vindis ka palju suurem..ja kuna on turniir ja auhinnad ei paneks seda keegi pahaks...sa ju ise osaleda ei tohi sina ju punkte ei kaota..ausus eelköige...aga uus mängija pole huvitatud siia turnale tulekustsiin on purokraatia...öik pallimängud hakkavad nullist 100M jooksul on ka köik enne starti åhel maal jne kas keegi åtleks ka söna sekka ma ei taha midagi muud kui ausalt vöistelda kui 1400 ei kölba tee siis nullist kui see ka ei k¨lba siis minu pärast kasvï 4000 pealt teed tabeli 4000 ja start nii näitab 30 mängu palju rohkem tasetåhed töusevad kolinal ja teised kukuvad sama moodi kolinal...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele