Eesti parim kaardimängija 2017!
Loetud 133 kasutaja poolt
Jah, Mets, tabel ei valeta, aga äkki teeks nii, et kõik Sinu tulevased avastused kasutaja Rose mängimiste ja mittemängimiste kohta saadad mulle postkasti? Võin siis lahkesti selgitada, miks ma pole turniiridest osa võtnud, või miks pole teatud ajavahemikul mänginud. Ma olen kindel, et need ei paku teistele huvi ja ma ei tahaks foorumi teemat, Sulle vastates, teemaväliste postitustega risustada.
...ühest postitusest, mis ülal , võiks ikka arvamust avaldada!
/Ok, las olla see reitinguarvestuse põhjal süsteem, aga n.ö suur finaal võiks siis ikka olla turniiri kujul, kõigis mänguviisides. Ei peakski mõtlema eraldi reitinguarvestust finaali jaoks, sest turniirireiting annab nagunii
proportsionaalselt rohkem/vähem punkte. Oleks ju uhke kui iga kaardimängu parima selgitamine lõpeks kõigi võistlejate osalusel suurte turniiridega. Kui keegi ei osale , ei saa lihtsalt punkte ja on teoreetiliselt ju võimalik, et võitja ei osalegi, kuna on enne head tööd teinud, kuid prestiiži mõttes võiks. Oleks nagu korralik spordivõistluste finaal!/
Miksmitte superfinaal ja asi hulga sportlikum!
/Ok, las olla see reitinguarvestuse põhjal süsteem, aga n.ö suur finaal võiks siis ikka olla turniiri kujul, kõigis mänguviisides. Ei peakski mõtlema eraldi reitinguarvestust finaali jaoks, sest turniirireiting annab nagunii
proportsionaalselt rohkem/vähem punkte. Oleks ju uhke kui iga kaardimängu parima selgitamine lõpeks kõigi võistlejate osalusel suurte turniiridega. Kui keegi ei osale , ei saa lihtsalt punkte ja on teoreetiliselt ju võimalik, et võitja ei osalegi, kuna on enne head tööd teinud, kuid prestiiži mõttes võiks. Oleks nagu korralik spordivõistluste finaal!/
Miksmitte superfinaal ja asi hulga sportlikum!
rabapalm asi on ammu otsustatud komentaarid on tere tulnud kuid see ei aita midagi nii nöme nagu oli see eelmisel aastal on ka tänavu ..see meikopi portaal tema otsustab teeb kuidas tahab aga aususest kus köik stardivad åhelt maalt on asi kull väga kaugel .aga selle turniiri nimi EESTI PARIM KAARDIMÄNGIJA-see ajab kull naerma vindi parim kaardimängija see sobiks siia eesti parim kaardimängija kull mitte...kommentaarid on teretulnud ? pole m¨tet rohken kommida --turniir toimub täpselt samamoodi nagu eelmisel aastal.....
Ma ei ole kuulnud et keegi teine oleks korraldanud turniiri "Eesti parim kaardimängija". Kui see nii on, siis on ju Meikopil õigus sellise nimega turniiri korraldada ning korraldaja ja auhindade väljapanija kehtestab turniiri reglemendi
Eesti on meie riik, mitte lihtsalt mingi sõnakõlks. Eesti parim kaardimängija tähendab, et tegemist on meie riigi selle aasta parima kaardimängijaga. Jah, selliseid turniire on loomulikult võimalik korraldada, aga see, mida teeb siin Vindis Meikop, on kõigest sellest valgusaastate kaugusel. Sellel pole õiguslikku alust, ei mingit kajastust meedias, kuulutusi ja kõigele lisaks ka mitte osalejate reaalseid nimesid. Absurdsed reeglid veel pealekauba. Ma tahaks näha seda turniirijärgset meediakajastust. Eesti parimad kaardimängijad on: lontu, pontu ja jänku112. Kirsiks tordil oleks muidugi see, kuidas need võidukad Eesti parimad välja selgitati.
Mnjah. Eesti parim ennustaja, Eesti parim alkohoolik, Eesti parim seanahavedaja. Tiitleid on võimalik välja mõelda igasuguseid ja ikka leidub mingi seltskond, kes selle tiitli nimel usinasti võistlustulle läheb. Kaardimängija tiitel on minu meelest sinna lotovõitja tiitli kanti ja las ta siis seal olla. Loomulikult võiks olla MTÜ Eesti Kaardimängijate Liit, kes taotleks kulkalt raha ja korraldaks pärast mitmekuiseid treeninglaagreid Saku Suurhallis analoogselt Jehoova tunnistajatele oma konvendi, kus PWC audiitorite valvsa pilgu all kontrollitaks kaardipakke ja mängitaks tumedate prillide ja kõrvaklappidega meistrimedalitele, kohal oleks Tallinna TV ja CNN. Ma arvan, et rahaga on ka muud ja targemat teha. Jäägu kaardimängu eesmärgiks ikka ja eeskätt meelelahutus. Väikene nagin peab ikka olema, aga liiga tõsimeelselt suhtumist ma väga ei poolda.
[i]postitas Mets58[/i]
Ma ei ole kuulnud et keegi teine oleks korraldanud turniiri "Eesti parim kaardimängija". Kui see nii on, siis on ju Meikopil õigus sellise nimega turniiri korraldada ning korraldaja ja auhindade väljapanija kehtestab turniiri reglemendi
mets sa pole ju kuulnud euroopa parim kaardimängija ka ega maailma parim kaardimängija .....järelikult on meikopil teha ka maailma parim kaardimängija muidu arukas mees aga praegu ajad kull jahu
see tähemdaks seda et kes tunneb ennast vöitjana ja enne viimast turniiri vïb koik maha mängida...siis jääb ju vöitja selgitamine välja ju puhta loterii pealt...ei usu et see eriti peale läheb.
[i]postitas bacco[/i]
Parima valimine ei ole kindlasti mitte,kui osalejad saavad alustada erinevate reitingutega .Tule taevas appi;kõik peaks saama alustada ühelt pulgalt.Mingi regamise moodi asi,kes julgeb see on ka 1400 nõus alustama ja parimad mängivad ka mitte parimate seast ennast üles.Tahad saada parima tiitlit,siis toeta seda mõtet!!
Parima valimine ei ole kindlasti mitte,kui osalejad saavad alustada erinevate reitingutega .Tule taevas appi;kõik peaks saama alustada ühelt pulgalt.Mingi regamise moodi asi,kes julgeb see on ka 1400 nõus alustama ja parimad mängivad ka mitte parimate seast ennast üles.Tahad saada parima tiitlit,siis toeta seda mõtet!!
Julgemalt suurema reitinguga osalejad,miks ei toeta seda mõtet.Või ei oldagi nii kindlad,siin selles õnnemängus.Näidake vähemalt julgust välja.
See on ka spordiala https://www.youtube.com/watch?v=JYM1ZfSgUQI