Vint.ee suvepäevad 2009

Loetud 412 kasutaja poolt

TiiT 2009-05-20T17:59:47+03:00
Aiku Puhkeküla asub viljandist ca 8km, mis tähendab et vajadusel on olemas linna lähedus. Kuna maanteest on asi 1,5km, siis maantee müra ei tohiks sinna kostuda. Rohkem ma kaubandusest ei tea väga... ahjaa. Tallinna poole minnes on ca 7km Mudiste pood. Sinna on ka võimalik minna.
antsTreener 2009-05-22T07:34:48+03:00
Ma pole aruelust osa võtnud kuna nagu Nuffugi olen kõigi eelduste kohaselt suvepäevade ajal ära - mängijad kes lähevad rendžu ja gomoku MM-le Tšehhi, jõuavad Eestisse 16.08. paiku.
Kuid julgustan kõiki tulema osalema Mõttemängude päevale, mis toimub 22.08. Karepa gomoku-ja rendžulaagri raames. Panen varsti üles täpsema infi.
Mimm 2009-05-22T17:41:48+03:00
[i]postitas Nuffu[/i]
Kas Piusa koopad kinni pole ikka veel?

Need avati nüüd taas. Mitte küll kõik, aga mingi osa koobastest. Et kes üldse käinud pole, saab natukenegi aimu:)
Trillatrulla 2009-05-24T12:03:12+03:00
Siin suht uus...

Lugedes eelnevaid postitusi, jääb siiski pisut ebaselgeks, kas suvepäevad on eelkõige mõeldud lihtsalt vabas õhus suhtlemiseks, või tahetakse pigem omavahel intensiivselt mõttepriginat näost näkku genereerida?

Kui lauamängud, siis peaks ilmselt olema siiski miskid siseruumid vähemalt käepärast, sest juhul kui kõrgemalt otsustatakse ohtralt pisardada, võib murul mõtlemine väga vesiseks muutuda, ning telgis läppub niisama ära.

Samuti kenas loodulikus paigas ei pruugi lauatennise plaan väga kergelt realiseeritav olla.

Ehk kas mitte ei peaks valima... loodus ja kehaline aktiivsus- versus mõttemängud turniirid?

Ja vastavalt sellele siis juba vaatama, kuhu ja kuidas broneerida. sõita.

Põlvamaa variandid tunduvad väga ahvatlevad, seda enam, et sealne piirkond on minul näiteks veel läbi käimata.
võibolla võiks kuskile google doxi või mujale genereerida miski tabeli, kuhu siis soovijad-need kes ka kavatsevad kohale tulla saaks panna kirja oma nime ja näiteks ristikestega eelistused- mängude ja või tegevuste ja eelistatavate kohtade suhtes, samuti näiteks, kas omab transporti ja mitu vaba kohta on autos... Ning siis näiteks kahe nädala pärast see tabel kinni lüüa, ning tibusid lugeda.
Trillatrulla 2009-05-24T12:17:13+03:00
[i]postitas Mimm[/i]
Kuna ma poleendiselt aru saanud, kas tahetakse magada voodis või telgis ning kas toitlustamine oluline, siis pakun välja kõiki osapooli rahuldava variandi
http://www.hot.ee/aikupuhkeala/index.html
Magame telkides, söögi teeme ise sealsamas kohapeal. Kelle arust on looduses söömine liiga võigas, võib minna kuhugi lähedalasuvasse poodi või kohvikusse ( TiiT on kindlasti kaubandusega kursis sealkandis)

Kohale saab rongiga ma usun. Kui juba Sürgaverre saadi kohale, siis see on praktiliselt sama kaugel.
Hind peaks olema kõigile vähegi huvilistele taskukohane.
Palli saab mängida, kala saab püüda, ujuda saab, bagi võite ka laenutada, paintballi sõda saab teha, lauamänge saab mängida, mis veel vaja?

Arvamusi?

ainus millest selle paiga kodukat vaadates aru ei saanud, et kas neil miski suurem siseruum ka on, juhul kui vihmajet?
TiiT 2009-05-24T13:01:06+03:00
Siseruumid on nii või naa vajalikud ilmselt. Sest üldiselt peavad väga ideaalsed ilmastikutingimused olema, kui tahad päeva veeta väljas mängides. Aga samas juures saab ju olla ka võrguplats või midagi. Selliseid kohti peaks olema ehk.
Mimm 2009-05-27T14:57:04+03:00
Seal on katusealused. sellised - http://www.hot.ee/aikupuhkeala/Galerii/imagepages/image7.html

Olemas on ka suur katusealune( nagu piltidel näha). Seega kui kõigil on veekindlad telgid, siis oleks mure ju lahendatud.
Trillatrulla 2009-05-29T08:11:39+03:00
[i]postitas Mimm[/i]
Seal on katusealused. sellised - http://www.hot.ee/aikupuhkeala/Galerii/imagepages/image7.html

Olemas on ka suur katusealune( nagu piltidel näha). Seega kui kõigil on veekindlad telgid, siis oleks mure ju lahendatud.

ei tahaks küll otse norida, kui katusealune ei = siseruum :)
ja telgi veekindlus ei oma siseruumi seisukohast mingit tähtsust.
sink 2009-06-02T19:58:57+03:00
Põlvamaa võib ju tore olla,aga see on ju Tallinnast,või Hiiumaalt ikka väga kauge?!Ise ma väga ei kobise,kuna minule laupäevad niikuinii ei sobi,aga Paide ju pretendeerib Eesti keskoha tiitlile,las mõni sealt lähedalt ütleb,kas ka seal mingeid kohti on.Peale selle igasugu maanteed otse läbi:Aga nagu ütlesin,ise ei tule kahjuks kindlasti.Kui te just kolmapäeva peale ei lükka :)
naks 2009-06-06T11:52:23+03:00
Veskisilla motell Türil!! Seal väga suur ruum ,kus saaks sees olla ,ja ajusid ragistada ,samas ka Bowling ,saunad ,kardirada ,jne?!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele