Hei!
Kas saaks teha nii, et kui kolm mängijat on lauaga ühinenud, siis positsioonid loositakse. See, et lauategija on automaatselt kõige viletsamas positsioonis kogu aeg, pole minu arvates eriti aus.
Bismarck
Loetud 74 kasutaja poolt
Lauategija on eelispositsioonis, kui ta õige avakäigu teeb, siis ta võidab.
kui on vaba ladumine kas see on normaalne et 3-4 korral pole 1 masti käes mötlen need 6 -T T-6 ni see on mingi väga vale süsteem arvuti valib kaotaja välja ja kui keegi palju eksib siis ehk jääd teiseks...mina ei tea mis male süsteem sul on vöi meikop mötle aga midagi tuleb bism muuta seda soovivad paljud et see on ebareaalne....kui kaartidega kodus mängida siis juhtub seda väha väga harva siin pidevalt iga 2-3 mäng
Jürirattalikkus pole kuhugile kadunud, küsid ühte asja ja vastus tuleb hoopis teisest teemast.
Kuidas laua tegija on kõige viletsamas positsioonis kui kõik mängivad 0 positsiooni läbi?
Kui sa mängid ja oled jõudnud viimase mänguosani- vaba mänguni. Ja sa saaksid valida kas sa oled esimene, teine või viimane, kes peab vaba mängu tegema, mis sa valiks?
Ma olen selleks ajaks juba nii suures eduseisus, et vahet väga ei ole

Palun vabandust, et algatasin mõttetu teema. Arvasin tõesti, et ei ole aus kui vipina laua teed ja ennast 100% kordadest viimasel, vabal mängul, kõige kehvemalt positsioonilt leiad. Poen oma urgu tagasi ja ei tülita rohkem härrasid. AnniA ja Mets saavad mulle südamerahustuseks pöidla alla panna ja äkki Meikop leiab veel oma põhjatust huumorisoonest mõne nalja teema vältimiseks. Teema lõppenud.
Minu väide on, et bismarckis on kaardijooksul nii suur osakaal, et pole absoluutselt vahet, mis järjekorras vaba mäng ära mängitakse.