Kasutajate verifitseerimine portaalis Vint.ee
Loetud 415 kasutaja poolt
Millest sa räägid? VIP-il on lubatud suhtlemine nii foorumis kui jututubades. Ka verifitseerimata.
... rääkimata tavakasutajatest.Näitab ju selgelt: lõuad pidada ja edasi teenida/mängida, kui Švejki parafraseerida. Kui n.ö veritsifeeritud mängijad praegu siin osalevad kuskil mitte vindi poolt korraldatud ametlikul turniiril, siis mänguruumis segapuder tabeli ja mängulaudade vahel ehk tabelis 1 nimi, mängu/mängimise ajal teine nimi. Milleks sellist tsirkust vaja. Nõus, et kui ametlikud Eesti MV mingil alal toimub vindi korraldusel, et siis seal esinevadki mängijad oma õige nimega.
Praeguse uuenduse tagamõttega peaks ju veel eraldi hakkama lahterdama Verifitseeritud VIP-e ja verifitseerimata VIP-e ja nende õigusi/vajadusi. Jube palju segadust; selle asemel et parandada ja korda teha juba aastaid osades mängudes esinevad nii funktsionaalsed vead kui ka mõned-näiteks, males- puudused, et saaks tõsiseltvõetavalt korraldada rahvusvahelist turniiri.
Praeguse uuenduse tagamõttega peaks ju veel eraldi hakkama lahterdama Verifitseeritud VIP-e ja verifitseerimata VIP-e ja nende õigusi/vajadusi. Jube palju segadust; selle asemel et parandada ja korda teha juba aastaid osades mängudes esinevad nii funktsionaalsed vead kui ka mõned-näiteks, males- puudused, et saaks tõsiseltvõetavalt korraldada rahvusvahelist turniiri.
Näited siis suukorvistamisest:
1:Lisan veel häid mõtteid - mingi hetk saavad mänguruumis ja foorumis suhelda ainult verifitseeritud kasutajad.
2. Jututoas ja foorumis saavad suhelda ainult verifitseeritud ja VIP kasutajad
Lisan ka ühe hea mõtte: raha eest või oma nime all kirjutades ei pruugi üldse häid mõtted saada/näha/kuulda.
Kindlasti jään ka edaspidi Vindi kasutajaks just seetõttu, et siin saab vajadusel mängida originaalseid eestikeelseid/meelseid mänge ja lootes, et sõpradega saab ka paar sõna juttu ajada, mis nagu võiks olla vindi ilusaks motoks, et kena kohtumispaik. Viimased arengud siin kahjuks seda ei näita ja tahan öelda, et on kadunud igasugune motivatsioon, siinset keskkonda paremaks muuta! Märgistame veriffitseerituid ilma, et keegi küsiks, kas nad seda ka tahavad! Väga segav ja segadust tekitav nimede, kasutajanimede ja nede kasutamise osas mängudes, tabelites
Miks siis mitte khe alguses teha ja ka kokku leppida nii, et ongi 1 ja iseenda nimi, mitte kasutajanimi! Lihtne, mängude saidid ongi mängulised ja usun et enamik mängijaid ei tahagi, et kõik peaks nägema nende pärisnimesid! Vaadake siis läbi kõik maailma mängusaidid ja öelge, kus tehakse nii, et Rääkida saad ainult siis, kui oled avalikult khal oma nimega. Usun , et 95 % saitidest ei nõiaks mingit verifitseeerimist, sest juba äriliselt viiks see kahjumisse! Aru ei saa , kust need "head" mõtted tulevad, igatahes mitte mõttemängude saidilt! Isegi, kui paljud siinsed kasutajad ei julge siin pooli valida, siis on täiesti absurdne keelata siin, vindis, sõna võtta n.ö tavakasutajel, kellel võub olla asjalikke ettepanekuid või üldse mõtteid. Järeldan tegelikult viimaste uuenduste valguses, et suund on rahvusvaheline ja siit ka ettepanek, et teeks eraldi eestimaalastele eraldi sektsiooni, mitte kohustusliku, aga kus saaks olla vabalt ja võiks ka vabalt rääkida...
Miks siis mitte khe alguses teha ja ka kokku leppida nii, et ongi 1 ja iseenda nimi, mitte kasutajanimi! Lihtne, mängude saidid ongi mängulised ja usun et enamik mängijaid ei tahagi, et kõik peaks nägema nende pärisnimesid! Vaadake siis läbi kõik maailma mängusaidid ja öelge, kus tehakse nii, et Rääkida saad ainult siis, kui oled avalikult khal oma nimega. Usun , et 95 % saitidest ei nõiaks mingit verifitseeerimist, sest juba äriliselt viiks see kahjumisse! Aru ei saa , kust need "head" mõtted tulevad, igatahes mitte mõttemängude saidilt! Isegi, kui paljud siinsed kasutajad ei julge siin pooli valida, siis on täiesti absurdne keelata siin, vindis, sõna võtta n.ö tavakasutajel, kellel võub olla asjalikke ettepanekuid või üldse mõtteid. Järeldan tegelikult viimaste uuenduste valguses, et suund on rahvusvaheline ja siit ka ettepanek, et teeks eraldi eestimaalastele eraldi sektsiooni, mitte kohustusliku, aga kus saaks olla vabalt ja võiks ka vabalt rääkida...
Pilte ID-kaardist või passist vist mingi MTÜ ei tohigi koguda.
Saan aru, et ametlikel turniiridel peab oma nimega esinema, nõus. Aga need lugematud mölalõuad, kes kaarte käivad tagumas (mina ise sealhulgas) ja vahetevahel mõne aju liigutava mängu ka sekka teevad, milleks nende nimed väljas peavad olema? Mul ei ole oma nimega probleeme ja oma sõnade eest vastutan ka, aga hetkel jääb arusaamatuks, miks seda avalikult afišeerima peab või õigemini, mida see annab? Ja miks ajada asja keeruliseks mingite topeltkontodega, kui võib lihtsalt kasutajale lisavidina luua "näita/peida pärisnimi"? Siis saaks vastavalt soovile või vajadusele ennast määratleda. Ja ses suhtes on metsal õigus, et isikuandmete käitlemine on rangelt reglementeeritud teema ja lihtsalt pulli pärast selliseid asju ei tehta. Seda juba seepärast, et dokumendi koopiaga edastatakse tundlik info, mille sattumine pahatahtliku isiku kätte võib kaasa tuua hulga probleeme (meilikontosid, netilehti ja foorumeid on küll ja küll kaaperdatud). https://www.riigiteataja.ee/akt/12909389
soosiimul vana seadus, hetkel kehtib see Isikuandmete kaitse seadus–Riigi Teataja
Ma ei hakka diskuteerima selle üle, kas verifitseerimine on vajalik või mitte, aga sellega kuidas seda teostatakse, ma nõustuda ei saa. Selleks tegevuseks on minu arvates palju turvalisemaid viise kui dokumendifoto saatmine kuskile meilile.
Esiteks. Paljud veebilehed, mis soovivad kasutaja isikustamist, teevad seda läbi selle, et on loonud oma lehele võimaluse id-kaardiga sisse logida ja end seeläbi isikustada.
Teiseks. Kui ma olen end isikustanud, siis on minu nimi adminnile igal juhul näha. Kas see peab ka olema nähtav täielikul kujul ka igale vint.ee mängijale? Neil turniiridel, kus on vajalik täisnimega osalemine, saab teha turniiri reeglitesse täienduse, et osalemiseks on vaja näidata oma pärisnime kõigile soovijatele.
Kolmandaks. Vint.ee-l peaks olema võimalus vajadusel oma reegleid muuta nii, et reeglite järgi oleks kohustus sisestada oma profiili päriselt eksisteeriv nimi. See võimaldaks sulgeda valenime all mängijad (rohkem nagu õiguskaitseorganite kui vindi rida) või väljamõeldud nimega mängijaid.
Esiteks. Paljud veebilehed, mis soovivad kasutaja isikustamist, teevad seda läbi selle, et on loonud oma lehele võimaluse id-kaardiga sisse logida ja end seeläbi isikustada.
Teiseks. Kui ma olen end isikustanud, siis on minu nimi adminnile igal juhul näha. Kas see peab ka olema nähtav täielikul kujul ka igale vint.ee mängijale? Neil turniiridel, kus on vajalik täisnimega osalemine, saab teha turniiri reeglitesse täienduse, et osalemiseks on vaja näidata oma pärisnime kõigile soovijatele.
Kolmandaks. Vint.ee-l peaks olema võimalus vajadusel oma reegleid muuta nii, et reeglite järgi oleks kohustus sisestada oma profiili päriselt eksisteeriv nimi. See võimaldaks sulgeda valenime all mängijad (rohkem nagu õiguskaitseorganite kui vindi rida) või väljamõeldud nimega mängijaid.
Aga need lugematud mölalõuad, kes kaarte käivad tagumas (mina ise sealhulgas) ja vahetevahel mõne aju liigutava mängu ka sekka teevad, milleks nende nimed väljas peavad olema?
No ei peagi ju. VIP-id ei pea oma pärisnime profiilil avaldama. Aga kuna nad on oma staatuse pangalingi kaudu ostnud, on Vint.ee meeskonnal vähemalt nende isik teada.
Lisaks - elu näitab, et kasutajad, kes aitavad seda portaali siin töös hoida (räägin siis VIP kasutajatest) on palju viisakamad ja nendega ei ole jututubades probleeme olnud.
Tore et mängus kellelegi tere öelda peab rahakotti kergitama,et seda üldse kirjutada tuli samuti maksta .eks nädala pärast kui vip läbi saab sooviks et meikop selle konto üldse kustutab,Kui viisakuse eest tuleb maksta siis pigem pole seda üldse vaja.Igatahes täielik pettumus kuhu välja jõutud Ja passi või id pilti see on absurd,lihtsameelsed saadavad vist ainult,tegelt võiks juba näpujälgi ka küsida.