Kasutajate verifitseerimine portaalis Vint.ee

Loetud 415 kasutaja poolt

rabapalm 2021-11-28T18:35:58+02:00
Nüüd on küll viimane aeg võtta jalad kõhu alt välja ja maha hääletada see verifitseerimine, mis nagunii  seadusevastane! Eriti veel märgistamine kollasega! 
 Ennekuulmatu. Lausa hämmastav, kuidas saab paari päevaga  teha mõttemängude saidi kasutajatele niipalju jama! Selle asemel , et tegeleda tegelike probleemidega!
 Kutsun ülesse lõpetama igasugune VERIFITSEERIMINE  ja selleks peaks piisama  20-st poolt  häälest, kui üldse enam siin saidil mingid kehtestatud ja demokraatlikud reeglid kehtivad. Isegi need, kes juba verifitseeritud, hääletage selle vastu, sest te ise ka ei teadnud, et teile KOLLANE SILT külge kleebitakse. 
 EI  VERIFITSEERIMISELE!! Hääletage poolt!
blufar 2021-11-28T18:45:51+02:00
Olen Vintis käinud 10 aastat ja juba ammu juba verifitseeritud. Kas sai alguses ostetud krediiti , kasutasin ID-kaarti , nii et see mis sa praegast teed on suur suur jama.
rabapalm 2021-11-28T18:47:30+02:00
Selgituseks niipalju, et 2 päevaga keelati tavakasutajatel algul foorumis, tänasest ka tavaruumides , rääkimine. Vint.ee meeskonnal järelikult väga hea töövõime, kuid selle oskuse võiks siiski suunata mängude parandamisele! Näiteks , tooks  siis 1 rahvusvaheliselt ilmselt kõige populaarsem kaardimängu Pokker, mille praegunsed võimalused ei kannata üldse kriitikat! Nagu näha, saab muudatusi väga ruttu teha, lihtsalt energia suunatud valesse kohta! Ja vihje, et VIP-id targemad , kui tavakasutajad, ettepanekute mõttes, ei vasta absoluutselt tõele, sest raha eest ikka mõistust ei osta!! Loevad hoopis kgemused vastavates mängudes või mängude organiseerimises!
soosiim 2021-11-28T19:49:13+02:00
"Tore et mängus kellelegi tere öelda peab rahakotti kergitama"
Tasuta lõunaid ei ole, see on selge. Ja ei pea ju maksma, kui verifitseerid.

Sellegipoolest jääb hetkel arusaamatuks see eesmärk. Üldse mitte mingi üldise vastuseisu pärast, aga praegusel kujul on andmete kogumise eesmärk arusaamatu ja viis ääretult ebaturvaline. Korrektne oleks kasutustingimustes kogu see eesmärk ja andmete kasutamine jm seadusega ette nähtu lahti kirjutada. Samuti on hetke kasutustingimustes punkt, mis välistab lehe pidaja vastutuse turvalisuse osas ja juba ainuüksi see fakt välistab minu jaoks vähemalt igasuguse andmete edastamise :) Ehk siis asjad korda kõigepealt. Eelpool välja käidud identifitseerimine pangalingi/smart id jms turvalise lahenduse kaudu oleks ok. Põhiargumendina välja käidud korralagedus jututubades on hetkel kasutustingimustega ju lahendatud - kui käituda ei oska, siis konto kustub ja kogu moos. Hetke suund kasutajate ette teatamiseta vaigistamise näol ei järgi head tava teps mitte. Need, kes ametlikel turniiridel kaasa löövad, saavad nime esitamise vajalikkusest aru ja esitavad vajalikud andmed. Ka topeltkontode probleem peaks tänapäeval lihtsalt välistatav olema või mis? Isiklikult pooldan vaba valiku loomist profiilile, nagu eelnevalt juba välja pakkusin.
Kormoran7 2021-11-28T20:28:41+02:00
Kas varsti ei saa mängidagi ,kui pole näiteks vaktsineeritud ega toeta õiget erakonda,
Kui lolliks võivad inimloomad minna ?
soosiim 2021-11-28T20:32:00+02:00
Veel üks mõte. Seoses nime avalikustamisega tekib võimalus e-jälitamiseks. Kogenematute sotsmeedia kasutajate jaoks tähendab see soovimatut info levikut. Mul läks täna paar minutit, et leida üles mõnede ferifitseeritud kasutajate fb kontod ja nende kaudu avastada nende eraelu puudutavaid fakte. Need ei pruugi mingi saladus olla, aga kas kõik ikka on selle peale mõelnud? Kui me räägime siin jututoa kuritarvitamisest, siis antud võimalus loob lisavõimaluse küberahistamiseks juba palju laiemal tasandil.
kämby 2021-11-28T22:12:01+02:00
no  ma  ei  ole  pangas  ju  ometi ...no  mis  ometi  toimub.et  mina  pean  enda  öige nimega  mängima.mu poolvend  ka  ütleb et  on  sunnitud  siit  minema minema.möned  kes  on  öpetajad  ei taha  et  lapsef  saaks  teada  et  öpetajad  mängivad siin  kaarte  samuti  on  jehoova  tunnistajatega,,üle  10  aasta  sai  oma  kasutaja  nimega  mängitud  ja  nüüd  ei  saa  see  puhas  omavoli
poffic 2021-11-28T22:38:54+02:00
Kas ma olen verifeeritud nüüd kuna saan postitada vastuse?
vmartin 2021-11-29T19:30:58+02:00
Kisub hiina stiilis jälgimisühiskonnaks ära. Mitte, et see halb oleks, hea on, aga ainult natuke teises kultuuriruumis. Parraleel on ka see, et kui parteisse ei kuulu siis ei saa ka rääkida. Ka see kuulub teise kultuuriruumi või siis ma olen ajast maha jäänud.
Kas siis ei saa nii teha, et kasutajad on siin oma valitud nimega (kas või õige nimega kui tahavad) ja ainult vint teab vajadusel kasutaja teisi andmeid.
rabapalm 2021-12-02T21:05:47+02:00
Vint.ee meeskond vastas mulle küllaltki nipsakalt, selle ettepaneku suhtes, et verifitseerimine lõpetada. Lühidalt nii, et mängude alaliidud on mõtte heaks kittnud ja vindi rahvusvaheline prestiiž kohe tõiseb jne. Mis põhiline, et see tänaseks juba 56(!) poolthäält saanud ettpanek , mõttetu, sest kui kui midagi tasuta pakkuda võib saada ka 150 hääslt jne jne. Pole näinud siin viimastel aastatel ega ilmselt ka varem ettepanekuid, mida nii kiiresti ja niipalju toetatud!
 Kuna vint ütleb ametlikult, et rääkimine on siin ruumides nii suur hüve , et peab seda tegema ilmtingimata oma nime all või siis maksma, siis isegi delfiga võrreldes on see puhas suukorvistamine! Seal saavad ka registreerimata kasutajad  oma arvamust avaldada. Ehk siis  rääkimine on tänapäeval suurem " hüve" kui mängimine!
  Miks peab asjad tegema keeruliselt ja ikkagi üle võlli keerama) Miks peab märgistama  siin inimesi nagu juba korduvalt siin ka kommentaatorid rääkinud!?
 see  segav kollane linnuke , mis tõesti häirib, võiks ju siis olla profiilis nähtav ( vabatahtlikult!)nagu VIP staatus n kogu aeg olnud, aga mitte siin ruumides  täiesti ebaühtlaselt . Maleseeriavõistluse turniiriruumis ju kõik OK. . Need, kes oma nime all on ja tahavad olla , palun väga!  VIP-turniiridele ju ei hakka need ronima, kes VIP-ei ole; milleks siis see avalik sildistamine.- Kui tulevased mõned turnad ainult verifitseeritid kasutajatele, siis küll nad ise teavad, ei ole vaja otsaette silti kleepida!
 Muide, vindi meeskonna põhimõte , et tasuta lõunaid ei ole ja rääkimise , mitte mängimise, eest peab maksma, on imelik.
 Üksasi siis veel , et minu ettepaneku poolt andis hääle 56 häält seni ja nende seas siin vähemalt kokku 20 VIP/ja/või verifitseeritud kasutajat ikka, näitab seda, et mitte ainult "vaesed" ei ole sellise lluba küsimata avalikustamisega nõus!
 Isiklikult peaksin ka olema tegelikult verifitseeritud, sest pärast Rainer Raua turniiril osalemist ilmus äkki avalikult minu päris nimi profiilis, millega ma ei olnud tungivalt nõus ning pärast selle avastamist peideti see uuesti ära. Samuti olen teinud ju oma nime alt pangaülekandeid, kus nimi kattub minu meiliaadressiga.
 Tegelikult võiks siis pakkuda hoopis lihtsama lahenduse: iga kasutajal on oma profiilis " nupp/nupud", millega siis ise valib, millised tema andmed on avalikud, millised mitte. Vint teab ju nagunii!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele