Kas pokker on mõttesport?

Loetud 192 kasutaja poolt

uduputukas 2011-12-10T10:11:52+02:00
Ja ikkagi ma ei saa aru mida on siin vaja kuulutada ja tuututada, et mis mängus rohkem mõtlemist ja kus vähem ning mix mitte vastu võtta lilleseadjaid oma ikebanadega. Mõttetegevus,loomingulisus ja võistlusmoment seal täiesti olemas. Kaalux isegi sellist mängu Vinti
MeikopVint.ee asutaja 2011-12-12T08:57:59+02:00
Ja nii arvab pokkerist FIDE president (6:12+)

http://www.tv3play.ee/play/260219

Jagan arvamust
heykko 2011-12-13T20:00:30+02:00
[i]postitas tsukts[/i]
Kui mängid iga kuu u.60 000 kätt cashilauas NL50 ja oled viimased kolm aastat oma tulemused kirja pannud ja pole ühtegi miinuskuud.No rsk ma olen ikka lucky man.

siis sa vist ainult ootad oma pocket of assesid kogu aeg ja lahmid nenedega all inne.vähemalt minu kogemused näitavad,et kui mängida ja mitte passida kogu aeg siis luckerid viivad su vahetevahel ikka miinusesse
poffic 2011-12-14T21:00:33+02:00
ainult selle üle (juba algusest saadik), miks entroopia liigitati mittemõttemänguks. Nüüd Tiit ole hea ja loe minu kommentaar 10-st mängust uuesti läbi ja näita mulle koht kus ma mainin raha vahele panemist. Ütlesin, et mina kompenseerin sinu aja juhul kui... sinult ei nõudnud ma midagi. Meikopi lingi põhjal parastajatele on mulle kurb uudis, minu jaoks ei ole pokker ka sport ega ole kunagi olnud. Ilma rahata (promoeesmärkideta) ma seda vabatahtlikult ei mängi.
myller 2011-12-15T10:30:41+02:00
Kui pokkerist panustamise osa välja jätta, on tulemus siiski puhas täringuvise. Mängu käiku mõtlemisega eriti muuta ei saa. Pigem on tegu äraarvamismänguga: kas su käsi on parem käsi kui vastasel. Kui arvad, et on, siis laod nuppe sisse.
sink 2011-12-16T01:20:17+02:00
[i]postitas myller[/i]
Kui pokkerist panustamise osa välja jätta, on tulemus siiski puhas täringuvise. Mängu käiku mõtlemisega eriti muuta ei saa. Pigem on tegu äraarvamismänguga: kas su käsi on parem käsi kui vastasel. Kui arvad, et on, siis laod nuppe sisse.

Vat see vastus meeldis mulle eriti.Aga no küüned on ju eriti nõme mäng ja siin on ta kõige poppim.Ja ma vaatan ja imestan , et päris arukad mängijad mängivad seda,nii harva,kui ma vaadanud olen.
artsan 2011-12-16T03:12:42+02:00
Küüned on selleks et vahel ju ei taha või ei suuda mõelda.Heas seltskonnas mängida mängu mis ei nõua suurt pingutust on ju tore.Lisaks ei tea kunagi kes võidab.Ka arukad inimesed vajavad lõdvestust.
poffic 2011-12-16T11:30:37+02:00
mingi aeg tagasi oli küünte reitingus esimene (peale 20000+ mängu) allever. Õnneks loksub selleski mängus pikas perspektiivis oskajam etteotsa ja lihtsalt lõdvestujad mitte. Mängu populaarsusele aitab kaasa näiline lihtsus ja see teebki ala algajaile atraktiivseks.
tanel92 2011-12-16T14:36:35+02:00
Kui ära defineerida mõiste "mõttemäng", siis suure tõenäosusega jääks pokker selle definitsiooni piiri peale.

Teoreetiliselt on võimalik, et pokkeri maailmameistriks kroonitakse isik, kellel polel halli ainugi selle mängu reeglitest. Praktikas on aga välja kujunenud seltskond, kes käivad turniirilt turniirile ja võidavad auhinnalisi kohti. Kas neil on siis tõesti nii palju õnne alati, et pokkerit ei või nimetada mõttemänguks? Või on selle seltskonna edukuse taga ka kogemus ja oskus mängida(mis iseenesest nagu oleksid mõttemängu kriteeriumiteks)?

Minu arvates on pokker midagi mõtte- ja ajaviitemängu vahepealset. Kui aga konkreetselt vastata, siis loeksin mina pokkeri pigem mõttemänguks. Milleks muidu on targad mehed selle ala mõttemängude MM-i kavva lülitanud:)
rong 2011-12-16T14:53:24+02:00
Minu jaoks(võibolla olen liiga konservatiivne)tähendab mõttemäng seda, et jõuda kuskile tasemele pead sa selleks ikka roppu vaeva nägema(teooria, trenn, võistlused jne), kuid pokker seda teps ei ole, tee endale vaid reeglid selgeks ja hea õnne korral võid ka EMV olla eesotsas ja seda esimesel turniiril.
Olen pokkerit mänginud üle 4 aasta, ning mida rohkem ma seda mängin, seda rohkem olen ma veendunud, et õnne osakaal on seal ikka oluliselt suurem, kui seda üritatakse väita.
Kui ma kabes alustan mängimist vastasega, mõtlen ma läbi alati ka variandid, mida olen kunagi antud vastasega mänginud, ehk kuhu mäng tüürida, siis pokkeris antud analüüs tulemust ei anna, kuna sinust sõltub seal ikka väga vähe, küll suunab aga mängu kaardijooks, mida ei saa sina kuidagi valida!
Ehk minu järeldus on küll, et tegemist on ajaviitemänguga- ja väga mõnusa ajaviitemänguga!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele