Vint.ee meeskonna liige Tiit Vunk sai Sudoku MM-il 3. koha! Tegemist on läbi aegade parima eestlase tulemusega sellel võistlusel.
Osales 155 võistlejat 22 riigist Tabel tulemustega .
Vint.ee ülejäänud meeskond õnnitleb Tiitu selle suurepärase saavutuse puhul ning hoiame pöialt ka täna algavaks Loogika MM-ks!
Tiit Vunk võitis Sudoku MM-il pronksmedali!
Loetud 139 kasutaja poolt
Suurepärane saavutus! Arvestades konkurentsi tihedust ehk seda, kui palju on maailmas selle alaga tegelejaid, siis minu meelest on see medal vähemalt samaväärne kui mitte väärtuslikum minu Mõttespordi MM-i kullast.
Ja mina veel mõtlesin, et miks ma küll Tiidust sudokus jagu ei saa... Siiski-siiski, üks või kaks korda on olnud, kus olen ka mõnes turniiri(üksik)mängus temast kiirem olnud. Nüüd siis seda uhkem olla! Õnne pronksmehele!
Tõesti tubli! Palju õnne Tiit!
Hämmastav saavutus, õnnitlused ka minu poolt. Veel 2 aastat tagasi ei julgenud keegi unistadagi, et mõni eestlane sudoku MMil esikümnesse tuleb. Eelmise aasta Tiidu 19. koht andis aimu, et lood on paranemas, aga medalit ilmselt siiski reaalseks ei peetud.
Loodetavasti näeb Tiitu telekast ka peagi.
Ülejäänud eestlaste tulemused:
Rauno 97/104 (osales individuaalvõistlejana)
Arko 111/121
Kristel 113/124
Kertu 120/134
Kokku 136/155 võistlejat.
Vasakul ametlik tulemus, paremal üldarvestuse koht koos kõigi osalejatega. St, olid mõned võistlejad, kes osalesid mitteametlikult, ei mahtunud oma riigi võistkondadesse ära vms.
Võistkondlikus arvestuses sai Eesti ametlikus riikide arvestuses 17. koha 22 seas. Mitteametlikus arvestuses koos segavõistkondadega 25. koha 39 seas.
Täpsustaks riikide arvu:
22 oli neid riike, kes said kokku 4-liikmelise võistkonna. Osalejaid oli 30+ riigist.
Võitis ameeriklane Thomas Snyder, kes on nüüd kolmekordne maailmameister. Üleeelmine aasta ta kaotas tiitli ja eelmine aasta korraldas ise võistlust.
Juttu sellest, kuidas Snyder maailma parim on, saab lugeda tema blogist: http://motris.livejournal.com/
Seekord on poksikotiks kahekordne maailmameister poolakas Jan Mrozowski, kes sisenes playoffi teisena ja lõpetas finalistidest viimase, kümnenda kohaga.
Teiseks jäi jaapanlane Kota Morinishi.
Võistkondlikus arvestuses:
1)Saksamaa
2)Tšehhi
3)USA
See on EMV järgne jutt, mis läkski täide.
Ei ürita sellega halvustada teiste eestlaste tulemusi, need jäid nüüd küll Tiidu saavutuse varju, aga kõik panustasid sellesse ikkagi vaeva, aega ja raha - see on kiiduväärt pingutus.
Kertule lohutuseks, et esimene kord on kõigil untsu läinud ja ise oleksin üldse viimaseks jäänud.
Praeguseks soovin aga kõigile meie kangelastele edu alanud loogika MMiks!
Loodetavasti näeb Tiitu telekast ka peagi.
Ülejäänud eestlaste tulemused:
Rauno 97/104 (osales individuaalvõistlejana)
Arko 111/121
Kristel 113/124
Kertu 120/134
Kokku 136/155 võistlejat.
Vasakul ametlik tulemus, paremal üldarvestuse koht koos kõigi osalejatega. St, olid mõned võistlejad, kes osalesid mitteametlikult, ei mahtunud oma riigi võistkondadesse ära vms.
Võistkondlikus arvestuses sai Eesti ametlikus riikide arvestuses 17. koha 22 seas. Mitteametlikus arvestuses koos segavõistkondadega 25. koha 39 seas.
Täpsustaks riikide arvu:
22 oli neid riike, kes said kokku 4-liikmelise võistkonna. Osalejaid oli 30+ riigist.
Võitis ameeriklane Thomas Snyder, kes on nüüd kolmekordne maailmameister. Üleeelmine aasta ta kaotas tiitli ja eelmine aasta korraldas ise võistlust.
Juttu sellest, kuidas Snyder maailma parim on, saab lugeda tema blogist: http://motris.livejournal.com/
Seekord on poksikotiks kahekordne maailmameister poolakas Jan Mrozowski, kes sisenes playoffi teisena ja lõpetas finalistidest viimase, kümnenda kohaga.
Teiseks jäi jaapanlane Kota Morinishi.
Võistkondlikus arvestuses:
1)Saksamaa
2)Tšehhi
3)USA
[i]postitas ain1234, 01.04.2011[/i]
Eestile võistkondlikus arvestuses head kohta ei usu, pigem tasuks loota Tiidu heale individuaalkohale (nt top 5), ülejäänud eestlastest ei usu esimesse poolde tulemistki. Aga see on lihtsalt minu arvamus ja see, mida varasemad kogemused näitavad.
Eestile võistkondlikus arvestuses head kohta ei usu, pigem tasuks loota Tiidu heale individuaalkohale (nt top 5), ülejäänud eestlastest ei usu esimesse poolde tulemistki. Aga see on lihtsalt minu arvamus ja see, mida varasemad kogemused näitavad.
See on EMV järgne jutt, mis läkski täide.
Ei ürita sellega halvustada teiste eestlaste tulemusi, need jäid nüüd küll Tiidu saavutuse varju, aga kõik panustasid sellesse ikkagi vaeva, aega ja raha - see on kiiduväärt pingutus.
Kertule lohutuseks, et esimene kord on kõigil untsu läinud ja ise oleksin üldse viimaseks jäänud.
Praeguseks soovin aga kõigile meie kangelastele edu alanud loogika MMiks!
Väga väärikas tulemus! Palju õnne, Tiit!
[i]postitas Metsmees[/i]
Palju õnne !
palju õnne tiit ka minu poolt meie mees ju ikkagi.....edu ka edaspidiseks.....
[i]postitas blufar[/i]
[quote][i]postitas Metsmees[/i]
[/quote]
Palju õnne !
[quote][i]postitas Metsmees[/i]
[/quote]
Palju õnne !
Palju õnne. Supertulemus! :)
Palju õnne!