tulnukad

Loetud 140 kasutaja poolt

greten 2012-04-17T14:31:34+03:00
tere!! jutt siis selline et kunagi mu maakodus kui mind seal polnud juhtus öösel üks selline asi et kõik magasid ja koerad hakkasid haukuma nagu hullud siis läksid mu vanavanemad vaatama ja seal õues oli nagu mingi tulede rida või midagi. mis see oli siis? ufo? ma olen tegelt vähemalt70% kindel et oli ufo aga mida see tähendas ja miks just seal?? seda ei oska öelda:(
Hob 2012-04-18T23:22:09+03:00
maa on kosmosest hästi nähtav,paljud teated meie planeedist on saadud tehnika vahendusel.(raadjo,televisioon jne.vahendusel transleeritud informatsioon tsivilisatsioonist.)materjaalsete nähtuste kogumine nõuab aga maandumist.tavaliselt teostatakse see automaatselt, mehitamata alustel.nendel tüüpidel,kellega mina vahel ringi sõidan,on tuledeta alused,tulesid ei ole vaja, ei sõites,ei alusel olles, ega ka kuskil suvalisel planeedil väljudes.tehnikast arusaam ja rakendus on midagi muud, meie mõistus ei ole võimeline seda ideed praegu veel vastu võtma.tundub ,et sul seal maakodus käisid mingid algelised tegelased,aga tõenäolisemalt käisid külamehed viina järgi ja tegid talust mööda sõites väikese peatuse...
Mask 2012-04-19T08:52:06+03:00
Olen Juhtmega ühte meelt. Ei maksa kohe esimesena ufot süüdistada ja pole üldsegi kindel, et neil tuledega vilgutada meeldib. Esimesena tõesti ikka need kellel võiks asja olla, mõni teine salateenistus.
kämby 2012-04-19T17:45:04+03:00
kõige huvitavam on see et sind seal maakodus ennast polnudki...ja sa ise ei näinud midagi.ja vanematel inimestel ikka juhtub..
Ohmu 2012-04-19T17:45:05+03:00
Minule jääb arusaamatuks millise valemiga arvutatai välja 70% tõenäusus
kraska 2012-04-19T18:10:40+03:00
Sa peaksid seal mõõtma elektromagnetlaineid ja gammakiirgust, et teha kindlaks kas tõesti juhtus midagi paranormaalselt. Küsi vanavanematelt, kas järgneval hommikul oli tekkinud viljarõngad põldudele, siis võis tõesti midagi olla.

Ega teadlased saadavad miljonite viisi raadiolaineid kosmosesse lootes, et keegi vastab. Poleks ime kui kuskil universumi lõpus suudeti see sõnum dešifreeritud ja tegid külaskäigu.
MeikopVint.ee asutaja 2012-04-19T18:17:41+03:00
[i]postitas kraska[/i]
Ega teadlased saadavad miljonite viisi raadiolaineid kosmosesse lootes, et keegi vastab. Poleks ime kui kuskil universumi lõpus suudeti see sõnum dešifreeritud ja tegid külaskäigu.

Universumi lõpus? Minuteada pole esimesed raadiolained (saadetud välja 1960 vms) jõudnud eriti kaugele meile teada olevast universumist. Meile teadaoleva universumi lõppu jõuavad nad u. 1 miljoni aasta pärast vms :)
Ruut 2012-04-19T20:29:29+03:00
Tõenäosus on kindlasti olemas, et kusagil on palju kõvema intelektiga tegelased, Arvestades millise kiirusega viimased sada aastat on meie planeedil elu arenenud, pole seda raske mõista, et kusagil on see oluliselt kõrgemalt arenenud.
Mina ise olen paar korda kogenud sellist midagi müstilist ja ka nn. rõngas oli olemas. See asus luhaheinamaal jõekäärus, ilmselt vajavad nad energiaks vett ja selle keemilist omadust.
Kui inimkond saab valmis tehisintelekti, siis on võimalik, et saadame ka maailmaruumi neid avastama. ja kellegi jaoks ongi see tegelikult ju nn UFO
Hob 2012-04-19T22:04:17+03:00
olen "tuttavatelt tüüpidelt" kuulnud ja mõnda ka ise kohanud et, enamjaolt rallivad maal peale nende veel 9-sat sorti tegelased,aga neid on veel paarkümmend liiki.põhilised "külalised":1)meie sarnased 1,65-2,30 pikad.nahk hele,suhtleb telepaatiliselt. 2) umbes 1m pikad pikkade kätega karvased, piuksub midagi 3)umbes meetri pikkused, mõned umbes1,3-1,4pikad.nahk roheline(need vedasid mind ükskord läbi toa seina silindrisse ja tuppa tagasi),neil on silmad veidi kõrge lauba all kõõrdi 4) hallikad kassi kõrvadele sarnanevate kõrvadega 1,6 -1,8m pikad 5)1,6-2m heleda nahaga,ka kõõrdsilmad, juuksed blondid,ka telepaatja oskajad 6) 1-1,4m pikad kollakad,nagu küpse kana,pea silmatorkavalt suur.7)1,7-2m skafandris tegelasded,närvilised,vingumine taustal,parem hoia eemale.8)kuni 2,2 pikad rohelise nahaga ümarsilmad,atleetlikud,nelja sõrmelised. 9)üleni karvased tegelased,suurt kasvu ,korra vilksatavad ja kaovad jälle,arusaamatu.
driv4r 2012-04-19T22:16:17+03:00
juhe, need on küll huvitavad tegelased, eriti 7. tüübi omad.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele