Meil oli siin viimati pikalt probleem male edetabeliga ja teatud kasutajaga. Nime avalikustamisel poleks seda probleemi olnud.
Nime avalikustamine lisaks ka vindile usaldusväärsust - Tugevad mängijad ei häbene oma identiteeti, edetabeli tipus on inimesed tänu oma oskustele.
Kes siiski soovib ka anonüümsena mängida, võib endale teise kasutajanime teha. Selle kasutajanimega ta aga edetabeli etteotsa tõusta ei tohi.
Lisan veel et tegu oli uitmõttega - lisame varsti gallupi selle kohta ja küsime rahva arvamust.
TOP10 mängijate nimed avalikuks!
Loetud 202 kasutaja poolt
[i]postitas blufar[/i]
See nimede avalikustamine võiks ainult hõlmata mõttespordi online olümpiaade või mõttesporti. Ajaviite mängudes võiks ainult kasutajanimega. Ajaviite mängude edetabel pole ju nii tähtis, kui olümpiaadid.
See nimede avalikustamine võiks ainult hõlmata mõttespordi online olümpiaade või mõttesporti. Ajaviite mängudes võiks ainult kasutajanimega. Ajaviite mängude edetabel pole ju nii tähtis, kui olümpiaadid.
Jah, mõte hea - avalikud oleks siis mõttemängude (kabe, male, gomoku) edetabeli eesotsas olijad. Kaardimängudes ei ole nime avalikustamine oluline.
[i]postitas Meikop[/i]
Selle vastu on olemas meetmed - näitame kasutaja profiilis nime ainult teistele sisselogitud kasutajale - siis ei jää see info (google) robotitele silma.
Selle vastu on olemas meetmed - näitame kasutaja profiilis nime ainult teistele sisselogitud kasutajale - siis ei jää see info (google) robotitele silma.
Ma ei näe vahet selles, kas info on nähtav ainult sisselogitud kasutajatele või kõigile, konto saab ju igaüks teha - nimi on avalik mõlemal juhul.
Vindi top ei näita hetkelgi ju vindi tegelikku top-i vaid viimase kahe nädala topi. Pärast avalikustamist aga viimase kahe nädala top avalikustajaid.
mina ka ei poolda kui nimi avalik on.mingi privaatsus peab ju inimesel ikka olema.ja usun et ilma inimese nõusolekuta seda teha ei tohi...see võib sulle omale pahandusi tuua.näit kui nimi on teada saab ka kohe minna patu registrisse jne ja igale poole kontode kallale.see ei lähe kohe mitte...
[i]postitas kamby[/i]
mina ka ei poolda kui nimi avalik on.mingi privaatsus peab ju inimesel ikka olema.ja usun et ilma inimese nõusolekuta seda teha ei tohi...see võib sulle omale pahandusi tuua.näit kui nimi on teada saab ka kohe minna patu registrisse jne ja igale poole kontode kallale.see ei lähe kohe mitte...
no mis siis teed pattu :D
Üks võimalus oleks et mõttemängude Top 10nes olijad avalikustaks oma nime ainult vint.ee meeskonnale.Teised kasutajad neid ei näeks aga kontrolli võimalus oleks lihtsam.
Uduputukas.Avaldan oma nime siin või siis kui seda nõutakse,arusaamatusi ma ei näe. Selles on sul tuline õigus, et see edetabel ei ole oluline, kui tahan mängin ka ilma edetabelita. olen selle nimel päris kõvasti vaeva näinud, et avanguteooriad enam-vähem selgemaks saada ja tõesti ei tahaks nagu aega raisata mängijaga, kes vaid käike tunneb, aga kuidas ma ta ära tunnen kui mingit iseloomustavat taset ei näe.
Kui, siis kõikide nimed avalikuks. See on ikkagi kõvemate mängijate diskrimineerimene. Tulemuseks on see, et paljud lähevad mujale mängima või annavad lihtsalt mingi suvalise nime.
Tegelikult see edetabel nii ehk nii ei näita mängija reaalset tast.Olen mitmes erinevas kohas olnud esikümnes, aga vaadates nimekirju tean, et see ei vasta minu tegelikule tasemele.Lihtsalt hea õnn.Lisaks minu nimi on algusest peale avlik ,ma ei häbene seda.