Tere,
Programmeerin siin tuhandet ja mõtlen, mis saab reitingumuutusest kui mõnel mängijal saab aeg otsa / lahkub mängust.
See süsteem peaks motiveerima lõpuni mängima isegi kui oled väga taha jäänud.
Kui täna saab 3. koha omanik kahekordsed miinuspunktid (kaotus 2. ja 1. kohale) siis mängust lahkudes võiks saada
3-kordsed kaotuspunktid (kaotus 2. ja 2* kaotus 1. kohale).
(esimene ja teine koht arvutatakse siis mängu lõppemise hetkeseisuga)
NB! Sama süsteemi võiks rakendada ka bismarckis!
Mängu tulemus kasutaja lahkumisel Bismarckis ja Tuhandes
Loetud 77 kasutaja poolt
Tere!
Ei saa motiveerida mängu lõpuni mängida kui mõni mängija paneb ajakontrolliks liiga minimaalse aja. Näiteks: bismarckis 15 sekundit. Kui minu arvuti on aeglasem ja ei jõua käia selle 15 sekundi jooksul siis olen ma tahtmatult kaotanud ja veel karistuseks kahekordne-kolmekordne kaotuspunktid. Võite mõelda , mis ronid siis sinna lauda, aga alati ei vaata seda ajakontrolli kui kiire mäng on, saad aru alles siis kui arvuti laulab. Võiks bismarckis ja tuhandes olla minimaalne ajakontroll 30 sek. Mõni mängija läheb spetsiaalselt selle peale välja , et teine mängija ei jõua käia ja võit lihtne käes. Paljud mängijad mängivad siin Soomest ja seal pidevalt on internet aeglasem. Ja paljudel meie mängijatel ei ole võimalust osta seda ülikiiret internetti.
Lugupidamisega
blufar
Ei saa motiveerida mängu lõpuni mängida kui mõni mängija paneb ajakontrolliks liiga minimaalse aja. Näiteks: bismarckis 15 sekundit. Kui minu arvuti on aeglasem ja ei jõua käia selle 15 sekundi jooksul siis olen ma tahtmatult kaotanud ja veel karistuseks kahekordne-kolmekordne kaotuspunktid. Võite mõelda , mis ronid siis sinna lauda, aga alati ei vaata seda ajakontrolli kui kiire mäng on, saad aru alles siis kui arvuti laulab. Võiks bismarckis ja tuhandes olla minimaalne ajakontroll 30 sek. Mõni mängija läheb spetsiaalselt selle peale välja , et teine mängija ei jõua käia ja võit lihtne käes. Paljud mängijad mängivad siin Soomest ja seal pidevalt on internet aeglasem. Ja paljudel meie mängijatel ei ole võimalust osta seda ülikiiret internetti.
Lugupidamisega
blufar
Mul käis mõte isegi läbi, et paneks bismarckis ja tuhandes ainsaks ajakontrolliks 30 sekundit. Nii muutuks ka mängu loomise aken lihtsamaks.
[i]postitas Meikop[/i]
Mul käis mõte isegi läbi, et paneks bismarckis ja tuhandes ainsaks ajakontrolliks 30 sekundit. Nii muutuks ka mängu loomise aken lihtsamaks.
jah, see õige mõte
Õige mõte
MUL on selline jutt et kui palju on mängijaid lahkumud lihtsalt vabatahtlikult. vähemalt 80 prossu on need kellel pole võimalik saada nii kiiret netti näiteks sellised kes elavad maal võiks ikka nende peale ka veits mõtelda mul endal on ju ka jama nett veab koguaeg alt ja pole ma ise ära jooksnud või pooleli jätnud ja kui nett kaob lihtsalt ära kaotan nagunii 60 punkti kuskil aga ikka veel vähe korrutaks kolmega või või paneks topelt võta ikka aru pähe niigi on see karm kui palju kordi mul bism nett alt vedanud iga 4-5 kaotan neti pärast,igati vastu sinu idee peale...