Kuulge Kutid - Mannid!!
Kas tõega käib meil mäng reitingu peale. Kuhu jääb meeldiv ajaveetmine. Vahet pole saad veitsa rohkem või vähem. Pigem probleem kui hambad ristis ja rusikas püsti mängitakse ning sõimeldakse.
Hea et Meikop&CO soovib asja arendada ja meeldivat saiti arendada. Sorry kui kõlas moraalijutlusena, kuid tõega mõnikümmend punni siia sinna on täpes.
Tuhande turniirid
Loetud 313 kasutaja poolt
mul pole ka reit peamine võita ikka tahaks turnadel ma enam ei käi ainult 4-kesi pereka turnal.saskust ka midagi saan turniiri punktidest aru tuhandes ei saa ma midagi aru ega ma ei virise ka ,eile üks inimene ütles et käib lõbu pärast siin mängimas no mina käin et hea ajaviide millest sa taipad midagi ja on isegi huvitav aga tuhande turniirid pole minu jaoks huvitavad .aga üks eestlane sööb teist sel sul õigus.mul omast käest näide tegin altuurat 11 tundi tulin töölt sõin kõhu täis et teeks paar saskut ja keriks magama sisenesin ütlesin tere. eeskäsi käis mul polnud valikut oli plank risti kümme ruutu tehti trumbiks.ja kus siis kukkuti sõimama sõimati ikka kapitaalselt ja terve mängu ajal kui jõudsin vastu kirjutada et mul oli plank kümme...aaet no siis küll oleks väike vabanduski tulnud ei...mängu isu oligi läinud.korra ütlesin mina ka kui paarimees teist ringi lõi tr ässaga et teine ring oli inimene solvus et mis sa sõimad mind ma ei sõimanud teda lihtsalt tegin väikse märkuse et teinekord ehk targem.aga kiitus meikopile selle eest et 4-kesi pereka turniiride punktid said paika olin ka üks suurim viriseja muidugi oli seal teisi virisejaid ka aga nüüd olen mina rahul ja teised ka ei virise enam järelikult oli ka sellest kasu.ja ikka olge aktiivsed kui kellegile tuleb mingi hea idee kuidas vinti paremaks muuta..
[i]postitas Meikop[/i]
sinu näite puhul - nad said sama skoori siis kui 125 mängis oma kätt paremini välja (andes vähem punkte vastastele). Nii tuli laua keskmine väiksem ja tulemusest lahutati vähem maha.
Tänasel süsteemil ei loe ainult pakkumise hulljulgus vaid ka väljamngimise oskus.
sinu näite puhul - nad said sama skoori siis kui 125 mängis oma kätt paremini välja (andes vähem punkte vastastele). Nii tuli laua keskmine väiksem ja tulemusest lahutati vähem maha.
Tänasel süsteemil ei loe ainult pakkumise hulljulgus vaid ka väljamngimise oskus.
..ehk siis sama ju, kui tavatuhandes: kui hästi välja ei mängi, annad vastastele rohkem punkte.Oluline pole see (tavalises) juhul, kui vastastest keegi " botškas" , temale võid siis silmi ära anda , samamoodi pakkumise juba täismänginule ( see kehtib ka turniiril).
Probleem minu arust ikkagi ( nagu ka tavatuhandes) see sund 60 reegel, eriti just siis, kui teised passivad ja "60-mehel" vägevad kaartid. Ühest küljest nagu õiglane, et teistel nagunii kehvad kaartid, teiselt poolt jälle kallutab riskivaba mängu poole ehk mänguilu jääb vähemaks. Siin võiks midagi välja mõelda...Lihtsalt pakuks 1 varianti arutamiseks: anda 60-peale jäetud positsioonile võimalus ikkagi teha uus ja lõplik pakkumine, aga ei saa selle eest täispunkte. Näited: pakub 100, arvestusse läheb 80 ; pakub 120, tabelisse 90 ja 160 puhul 110- ehk siis 50% . See protsent võiks ju ka väiksem olla, aga annaks lisavõimaluse riskida ikkagi hakata reaalsemat pakkumist välja mängima. Ettepaneku põhipoint oleks tegelikult, et n.ö kaitsjad lauas saaks siis ka + koeffitsiendiga lisa :D . Lihtsalt proportsioone peaks kaaluma.
.
mul on üks idee sest tuhandes mängimine ja turniiridel mängimine on nagu öö ja päev.tahaks sama moodi et tuhande turniirid oleksid sarnased.muidugi ma ei tea kas see on ka teostatav see on ise küsimus.minu ettepanek turnadel mängida sama moodi nagu tava mänge et niipalju kui saad läheb ka kirja kui ei saa täis kui karjud 120 läheb ka maha kui näiteks on 11 vooru ja turna lõpeb sealt maalt kellel on kõige rohkem punkte ongi võitja olgu võitjal 600 punkti või 900 et tegu on ikkagi tyuhandega siis üle 1000 keegi rohkem punkte juurde ei sa. kui peaks juhtuma et keegi teine peaks ka 1000 täis saama siis jagavad võitjad omavahel punktid ära,aga seda juhtub üliharva.sellel oleks jumet küll minu arust.plussiks on see et kõik saavad näha kui kaugel ja mitmendal kohal nad parasjagu on ja lõpuks vaadata kas võtta riske või mitte.ja kõik saaksid turniiri punktide süsteemist aru.ei ole minu arust vaja võtta mingeid protsente mingeid laudade keskmist jne.teostus kuidas teha nii et mängitakse sama kaartidega..et oleks aus ja võrdne kas see üldse on võimalik usun et on.mida arvate? võite avaldada arvamust paari sönaga laitke või maha ma ei solvu...midugi see ka veel et kui võitjaks tuleb halll saab palju rohkem punkte kui võitjaks saab sinine
Muidugi on tore,et turniir tehti.Kuid veidi võiks muuta tavalises tonnis siniseks saada päris raske läheb aega ,turniiriga saad kiiresti.Jah tähtsaim on meelelahutus,kuid siis võiks aiku üldse rateingust loobuda
Ma pakuks välja ,et turniiri tonn ja tava tonn eri rakinuga
[i]postitas Tompson[/i]
See idee väga populaarne ei ole: http://www.vint.ee/mod/Forum/read-thread/?thread=8979
Mõtlesin,et ei mängi rohkem tuhande turniire aga täna ikkagi tegin ühe.Turniiri jooksul kaks korda saan 0 punkti ja sama veel mitmed minu positsioonis.Mina saan 0 turniiripunkti,mõned aga 100 turniiripunkti oma 0 punktiga.Kus on loogika.Kui muud välja ei mõtle ,oleks mõtekam jääda algse variandi juurde,kus võrreldi ainult väljamängitud ja pakutud punkte.
A kas sarnane süsteem nagu turakas oleks mõeldav?
Maletaja66, ma mängisin ükskord tavalist tuhandet. Mul oli kehv leht, ühtegi tihi ei saanud. Sain 0 punkti. Üks vastane tegi risti trumbi ja võttis hunniku tihisid, aga sai -200 punkti. Kus on loogika?
Vastan sinu loogika küsimusele. Turniirituhande mõte (minu arvates) on selles, et kaartide tugevusest tulenevat juhuslikkust on oluliselt vähendatud. Seeläbi suureneb mänguoskuse osakaal, sest võrreldakse tulemusi, mis on saadud samade kaartidega. Teisisõnu, hea tulemuse saamiseks turniirituhandes ei pea omama head lehte.
Õnne/juhuse osakaal jääb paratamatult alles. Hea tulemuse saamiseks ei pea ilmtingimata hästi mängima. Näiteks võib hea tulemuse saada vastase eksimuse tõttu.
Praeguse turniirituhande suurim probleem (minu arvates) on see, et turniiripunktide arvestamine kohapunktide meetodil ei toimi, sest see soodustab suurte riskide võtmist (nt kõrget pakkumist lootuses heale flopile) ning riskide võtmine omakorda suurendab õnne/juhuse osakaalu. Loomulikult on mänguoskus endiselt tähtis, ent natuke vähemal määral.
Ma soovitan kasutusele võtta 23:36 27.02.2016 kirjeldatud turniiripunktide meetodit.
Sisuliselt on tegemist kamby jt ettepanekuga, et "kõik punktid arvesse", aga on 2 erinevust:
1. Kui kõik lauad saavad tulemuseks 120 0 0, siis keegi ei võida ega kaota sellega turniiripunkte.
2. Kui ühel laual saadakse tulemuseks 120 60 0 ja teisel laual (samade kaartidega) saadakse 60 0 -60, siis vastavad positsioonid saavad sama palju punkte (esimese laua 120 on sama hea, kui teise laua 60).
Vastan sinu loogika küsimusele. Turniirituhande mõte (minu arvates) on selles, et kaartide tugevusest tulenevat juhuslikkust on oluliselt vähendatud. Seeläbi suureneb mänguoskuse osakaal, sest võrreldakse tulemusi, mis on saadud samade kaartidega. Teisisõnu, hea tulemuse saamiseks turniirituhandes ei pea omama head lehte.
Õnne/juhuse osakaal jääb paratamatult alles. Hea tulemuse saamiseks ei pea ilmtingimata hästi mängima. Näiteks võib hea tulemuse saada vastase eksimuse tõttu.
Praeguse turniirituhande suurim probleem (minu arvates) on see, et turniiripunktide arvestamine kohapunktide meetodil ei toimi, sest see soodustab suurte riskide võtmist (nt kõrget pakkumist lootuses heale flopile) ning riskide võtmine omakorda suurendab õnne/juhuse osakaalu. Loomulikult on mänguoskus endiselt tähtis, ent natuke vähemal määral.
Ma soovitan kasutusele võtta 23:36 27.02.2016 kirjeldatud turniiripunktide meetodit.
Sisuliselt on tegemist kamby jt ettepanekuga, et "kõik punktid arvesse", aga on 2 erinevust:
1. Kui kõik lauad saavad tulemuseks 120 0 0, siis keegi ei võida ega kaota sellega turniiripunkte.
2. Kui ühel laual saadakse tulemuseks 120 60 0 ja teisel laual (samade kaartidega) saadakse 60 0 -60, siis vastavad positsioonid saavad sama palju punkte (esimese laua 120 on sama hea, kui teise laua 60).