Džentelmen

Loetud 259 kasutaja poolt

rabapalm 2018-03-02T23:45:59+02:00
[i]postitas riks2005[/i]
täpselt, miinuspunktitega on üpris põnevam

Olen sadu tabeleid omal ajal ka ümber arvestanud ja kordan veel, et üle 95 %-l juhtudest jäävad kohad ikka samaks, eriti võitja.
Miinussüsteem teeb mängud sisuliselt vastupidi, igavamaks! Kes rohkem mänginud, saab aru. Põhjus lihtne: pidev alapakkumine ehk siis äraandmine, vaatamata sellele, kas hea või halb kaart käes. Ka seda analüüsi tehtud, sadade tabelite põhjal...
babahh 2018-03-06T10:57:05+02:00
No kui sa nii väidad. Mul tegelikult ei ole vahet!
kämby 2018-03-06T12:04:02+02:00
peaks kuidagi nii tegema et voib kaartide ja pakkumine suhe olla 1 1-ga näiteks kui on 3 kaarti käes et siis saab ka viimane pakkuja pakkuda palju ta arvab votma...1 kaart käes ja ma olen viimane pakkuja ja mul trump äss ka ma ei saa pakkuda et vötan trump ässaga ära äärmiselt nöme...midagi ju ei juhtu mänguga kui vahel juhtub see et pakkumiste arv ja kaartide arv on sama see ärritab paljusi ...kaotaks selle ära oleks mängijaid ka rohkem...paljud on åtelnud et muidu vägev mäng aga sellepärast ei taha mängidaet v¨tad kindlalt tihi aga pead 0 utlema....
ubamulk 2018-03-06T15:18:54+02:00
Meie mängisime vanasti nii et võis sama palju olla pakutud kui tihisid mängus oli.Samuti ei lõppenud mäng 1 kaardi ringiga.Viimased 3 või 4 ringi vastavalt mängijate arvule oli pimedad see tähendab et pakkuda tuli enne kui oma kaarte nägid.Kätte anti siis vastavalt 12 või 9 kaarti
MeikopVint.ee asutaja 2018-03-11T09:58:55+02:00
On üpris keeruline orienteeruda kõigis neis parandusettepanekutes.

Ettepanekud on siis olnud järgmised:
1) Täpne pakkumine +10 (Kutsume seda Direktori süsteemiks)
2) Vene süsteem (pakkumise järgi võetud tihi 10 punkti, vähem -10 ja üle lihtsalt iga tihi eest punkt)
3) Jokkerid (kuued mängus) - selle ettepaneku jätaks kindlalt välja
4) täpne pakkumine - 15 x pakutud ja saadud tihide arv, üle pakkumine - iga pakutust vähem saadud tihi annab miinus 15 punkti, vähem pakkumine - punktisumma=saadud tihide arv. (hawkbrow süsteem)
5) üles (1-9ni või 1-12ni) minnakse ilma trumbita ja alla tullakse trumbiga (onmison süsteem)
6) Tulemus = Tihide arv - pakkumine. Täpne pakkumine +5 (linnupoeg15 süsteem)
7) Pakkumiste summa võib võrduda kaartide arvuga.
8) viimased voorud pimepakkumisega (ubamulk süsteem)

Mis peaks olema reeglite mõte? Vähendada kaardijooksu osakaalu ja suurendada oskuste osakaalu mängu tulemuses.

Selliselt oleks vist kõige turvalisem mängida 10 jaotust 12 kaardiga (4-kesi lauas 9 kaardiga) ja anda täpse pakkumise eest +10 (et kehva kaardijooksu kompenseerida). Aga kas selline mäng igavaks ei läheks?

Seni, kuni on aga 1-kaardilised jaotused ja tingimus, et pakkumiste summa ei tohi olla kaartide arv, jääb alati sisse juhuslikkuse / kaardijooksu nüanss. Võib-olla ongi see selle mängu iseloom?

Ja muidugi - kes ajab taga 100% oskusi, võib alati minna malet mängima:)

Kokkuvõtteks - mul on väga keeruline sellise info hulga pealt otsuseid teha. Mõtlen - äkki peaks mingi gallupi tegema.

rabapalm 2018-03-11T11:35:41+02:00
Praegune süsteem ikka lives enimmängitud, kes tahab võib ju ka ümber arvutada enese jaoks, kuid lõpptulemusi see oluliselt ei muuda. Igasugu süsteeme saab pakkuda, näiteks , 6-d (ja mõnel pool ka 7-d) mingid jokkerid, millega saad veel vastavalt kõrgema masti või trumbi käimist teistelt nõuda . Tegelikult on selliseid tobedusi veelgi. Mõtlema peaks hoopis graafika parandamisele. Praegu on suhteliselt keeruline suurema kaartide arvu korral aru saada palju käes on ( pilk peab hüplema alla ja siis n.ö ühe juurde liitma) ja kui pakud veel "täppi" ka , jääb aega päris napiks. Eks harjub muidugi ära, aga äkki peaks pakkumise valiku kastis võimatut üldse mitte näitama või punaseks tegema vms. Võib-olla ka 9-12 ringide puhul rohkem mõtlemiseks aega andma ( 45 sekki , näiteks). Huvitav oleks ka tabelist kiiresti jälgida valesti pakutud kordi ( teist värvi või "bolditud"), mis ikkagi näitab mängu kvaliteeti või anda isegi 5 preemiapunkti täpseimale pakkujale lõpus lisaks vms
kämby 2018-03-11T13:47:07+02:00
sel viiel voi 10 punnil pole vahet. paljusi ja ka mind häirib see et mul on tr äss käes olen viimane käsi ja ei saa 1 karjuda trump ässaga .....see on köige häirivam,,,,äkki teeks selle uhe asja ära siis oleks minu arust juba täitsa mängitav mäng juba...siis prooviks mängida ja siis otsustame voibolla polegi vaja midagi rohkem muuta...mina mängisin kunagi seda mängu nii 123456789987654321....seda täpselt ei mäleta kas 9 oli 2 voi 3 mängu....mingeid miinuseid pole olnud 5 punkti kui öieti arvad pluss tihid..1 kaardiga oli ka 1 mäng ainult.
ikkajuss 2018-03-11T15:06:22+02:00
Pakun välja veel ikkajussi variandi, kus punktide arvestus muidu on sama , nagu praegu on, ainult sellise erinevusega, et see, kes pakutud tihisid täis ei saa, saab 0 punkti.
margit78 2018-03-11T18:34:34+02:00
Kui hääletuseks läheb, siis minu hääl läheb Vene süsteemile :)
bacco 2018-03-11T19:10:19+02:00
Nõus sellega,miks hakata jälle toimivat lõhkuma

[i]postitas rabapalm[/i]
Praegune süsteem ikka lives enimmängitud, kes tahab võib ju ka ümber arvutada enese jaoks, kuid lõpptulemusi see oluliselt ei muuda. Igasugu süsteeme saab pakkuda, näiteks , 6-d (ja mõnel pool ka 7-d) mingid jokkerid, millega saad veel vastavalt kõrgema masti või trumbi käimist teistelt nõuda . Tegelikult on selliseid tobedusi veelgi. Mõtlema peaks hoopis graafika parandamisele. Praegu on suhteliselt keeruline suurema kaartide arvu korral aru saada palju käes on ( pilk peab hüplema alla ja siis n.ö ühe juurde liitma) ja kui pakud veel "täppi" ka , jääb aega päris napiks. Eks harjub muidugi ära, aga äkki peaks pakkumise valiku kastis võimatut üldse mitte näitama või punaseks tegema vms. Võib-olla ka 9-12 ringide puhul rohkem mõtlemiseks aega andma ( 45 sekki , näiteks). Huvitav oleks ka tabelist kiiresti jälgida valesti pakutud kordi ( teist värvi või "bolditud"), mis ikkagi näitab mängu kvaliteeti või anda isegi 5 preemiapunkti täpseimale pakkujale lõpus lisaks vms

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele