Vint.ee tulevik

Loetud 269 kasutaja poolt

Kasiinopoja 2016-04-07T20:19:08+03:00
Nüüd ei saa enam midagi muuta kuna kasutajate petmine? VIP staatust sai küll 10 korda muuta ja see ei olnud kasutajate petmine? See vint.ee majandamine, seletused jne on juba halenaljakad. Aga oma vigade tunnistamine ei tule muidugi vint.ee poolt kõne allagi. Koguaeg on tavakasutajad süüdi kui midagi ei meeldi ja oma arvamust välja öeldakse. Lihtsalt ei saada aru, et tihti portaalide väärtus on kasutajates ja ajast mis nad antud portaalis viibivad. Kui need on kasvutrendis, siis oskuslikult majandades saab portaali kindlasti majanduslikult kasumlikuks muuta. See ahnus ja oma ninast ettepoole mitte nägemine teeb teile karuteene vint.ee juhtkond. Kahju, et te ise sellest aru ei saa. Mina ei osta ennast siin VIP-iks juba põhimõtte pärast. Sellist arulagedust ja niiöelda teie enda portaali kasutajate mahategemist ma lihtsalt ei toeta.
blufar 2016-04-07T20:45:47+03:00
Huvitav , kas see ongi nüüd siis Vint.ee tulevik.
Login mänguruumi kõigepealt loen siis viimaseid uudised.Uudised loetud , klikin uudiste lehe kinni ja ees on kollane kolmnurk ! märgiga ja kiri ühendus suletud.
Sellist asja pole mul enne olnud , nüüd kui hinnasõjaks läks siis hakkas ka selliseid asju toimuma. Äkki olen siin soovimatu isik , siis võiks otse öelda.
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-07T20:46:31+03:00
[i]postitas Kasiinopoja[/i]
VIP staatust sai küll 10 korda muuta ja see ei olnud kasutajate petmine?

VIP staatuse hind muutus täpselt 1 kord pärast pikka arutelu.

Mis puutub seda ühenduse sulgemist pärast mõnda aega mänguruumis olemist siis olen ka ise seda tähele pannud, uurin.

Tegin väljavõtte kõikidest mängitud kaardimängudest enne limiite ning pärast limiitide kehtimist nädala jooksul - langus oli 20%. Palju vähem kui me kartsime. Uute vippide arv tõusis oluliselt rohkem.

Ja mis puudutab väidet, et enam ei saa vipid ka mängida kuna pole mänguruumides mängijaid - Andke kasutajatele aega otsustamaks kas hakata vipiks või mitte, esimese nädala põhjal ei saa midagi lõplikku järeldada. Plaanime järgmistel nädalatel ka suuremat reklaamikampaaniat ehk vinti on tulemas rohkelt uusi kasutajaid.
Kiira 2016-04-07T21:02:58+03:00
ühenduse sulgemist- sellega mind viskaski välja turniirilt ....

[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas Kasiinopoja[/i]
[/quote]

Mis puutub seda ühenduse sulgemist pärast mõnda aega mänguruumis olemist siis olen ka ise seda tähele pannud, uurin.

Tegin väljavõtte kõikidest mängitud kaardimängudest enne limiite ning pärast limiitide kehtimist nädala jooksul - langus oli 20%. Palju vähem kui me kartsime. Uute vippide arv tõusis oluliselt rohkem.

Ja mis puudutab väidet, et enam ei saa vipid ka mängida kuna pole mänguruumides mängijaid - Andke kasutajatele aega otsustamaks kas hakata vipiks või mitte, esimese nädala põhjal ei saa midagi lõplikku järeldada. Plaanime järgmistel nädalatel ka suuremat reklaamikampaaniat ehk vinti on tulemas rohkelt uusi kasutajaid.

Ruut 2016-04-07T22:03:58+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
[/quote]

oodake veel pisut, tehke vahekokkuvõtteid pikema aja tagand, kui juba esimese nädalaga oli 20% vähem, siis pikemas vahemikus on % suurem, sest üsnatõenäoliselt lõpetavad mõned senised vipid oma staatuse vipina.
Parim mida teha saate on vabastada lihtkasutajad sellest nõmedast mängude piiramisest,piirake ainult mängulaudade ja turniiride loomist, siis pääseb vipi staatus paremini esile. Arvan ka et, portaal sellest eriliselt ei kaotaks, seda enam et selle nn. hinna kampaaniaga sai vint endale tublisti materiaalset toetust.
kämby 2016-04-07T22:56:55+03:00
[i]postitas Ruut[/i]
[quote][i]postitas Meikop[/i]
[/quote]

[/quote]
oodake veel pisut, tehke vahekokkuvõtteid pikema aja tagand, kui juba esimese nädalaga oli 20% vähem, siis pikemas vahemikus on % suurem, sest üsnatõenäoliselt lõpetavad mõned senised vipid oma staatuse vipina.
Parim mida teha saate on vabastada lihtkasutajad sellest nõmedast mängude piiramisest,piirake ainult mängulaudade ja turniiride loomist, siis pääseb vipi staatus paremini esile. Arvan ka et, portaal sellest eriliselt ei kaotaks, seda enam et selle nn. hinna kampaaniaga sai vint endale tublisti materiaalset toetust.

vanadest olijatest ehk iga kolmas lõpetab vip staatuse pakun.vippe nüüd üle saja pluss 1 päeva vipid ja nädala vipid +see et maksan vipi eest peale ka veel kui mitu turniiri samast mängust korraldada tahan peabki ju kõva reklaaami kampaanja olema tulevad uued mängijad et seda korvata kuidagi et vanemad olijad vip staatusest lahti ütlevad,meikop mängib julma mängu ja riskib et kas käsi kullas või p mullas.aga õnneks on siin sõltlasi ka nagu mina näiteks,et päris põhja ta ei lähe ju sügisel on näha kas tuleb teine töö ka otsida või mitte...aga edu loodame parimat.ju aeg näitab aga kes vipid pole need ka enamjaolt ei hakka ka nad lähevad lihtsalt ära rahvast jääb kõvasti i vähemaks aga sellest pole midagi ,sa ju ei taha selliseid kes lõpmatuseni teenust tasuta tarbivad..ja su prioriteet on et hakaku vipiks kui ei siis nad polegi eriti teretulnud
uduputukas 2016-04-07T23:42:32+03:00
Lugedes kogu seda virrvarri mis siin toimub läbi mõningate sõltlaste, kes siin maruvihased teatud piirangutele, siis äkki pakuks sellise lahenduse. Kaotame uudistajad ja asendame need tavamängijateks, kes saavad alati mängida omavahel ja kellel reiting puudub ega lisandu. Ja kui vippidel suur isu mängida, siis palun saate korraldada reitinguta turniire neile ning turniirid pungil sel juhul ja teil mänguisu täis. Üsna kindlalt tooks see ka vindile suure hulga vipindust lisaks.
kämby 2016-04-08T00:40:25+03:00
udu sa ajad tõesti imelikku juttu.sul on veel piiranguid vähe ja pane veel. krt sa ise kaarte ei mängi vaevalt et sa ise vip ka oled muudkui targutad...
Rika 2016-04-08T08:56:24+03:00
Ruut...mulle tundub, et sa kirjutad pidevalt Hiina keeles mida Meikop ei valda:D
Ruut 2016-04-08T15:12:06+03:00
[i]postitas Rika[/i]
Ruut...mulle tundub, et sa kirjutad pidevalt Hiina keeles mida Meikop ei valda:D

Meikob valdab ja kuidas veel, ainult et siin on kallutatud jõud ja Meikopil on raske kõigile hea olla, lisaks on ju ta ka ärimees.
Küll aeg ise asjad lõpuks paika loksutab, ma enam kui kindel et see niimoodi kauaks ei jää.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele