Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016

Loetud 242 kasutaja poolt

Komro1 2016-04-16T12:33:22+03:00
Kas saite siis?

[i]postitas Meikop[/i]
Miks muutus VIP tasu ühe kuu eest 65-le (80 pealt)?

Peamine põhjus on selles, et saime maksuametilt kinnituse, et osalustasudega kaardimängud ei ole hasartmäng. Nende turniiride abil saame suurema käibemuutuse kui VIP hinda tõstes.

MeikopVint.ee asutaja 2016-04-16T13:01:13+03:00
Saime. Vindil läheb paremini kui kunagi varem.
kämby 2016-04-16T14:28:55+03:00
nagunii tõstsite ju ka vip hinda...ja rööm kuulda et vindis hästi läheb ja need truud vipid kes aastaid siin olnud ja tulevased poleks ju üldse olnud vajagi vip staatuse hinda tösta.kuigi ikka tegid seda ..aga kui nii hästi läheb siis näita ka et vipid sulle ka midagi tähendavad...tee uuesti vipi hind 6 euri peale ja ei tohiks keegi viriseda.ja teiseks milline reklaam et vip staatuse hind vähenes 50 sendi võrra see on parim reklaam mis üldse olla saab..nii andestavad sulle ka paljud kasutajad kes olid sinu käitumises ja hirmutamis taktikas väga pettunud.ja mis saab veel parem olla kui pealikud,vipid ja tavakasutajad lähevad ikka röömsalt üheskoos edasi.ja mõtle teed reklaami ja langetad 50 senti vip staatust ok esimene kuu nati hävid aga 2 kuul saad selle tagasi ka kolmandal kuul oled kokkuvõttes juba plussis..kui loete läbi klikkige ka tänx!
Komro1 2016-04-16T15:34:53+03:00
Nõustun kamby-ga. Hästi öeldud. Vahepeal peab aru saama, kuna tagasi astuda, et saaks paremini edasi minna.
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-16T17:31:50+03:00
VIP staatuse hinnas tulime juba kasutajatele vastu niipalju kui võimalik. Tuletan meelde, et algne plaan oli 10 EUR / kuu.

Selle 50 sendi eest said kasutajad sasku ja turniirid kõikides kaardimängudes

Ja ma olen täiesti kindel et probleem ei ole selles 50-s sendis vaid piirangutes kaardimängudes. Nende piirangute seadmist olen piisavalt põhjendanud ja ennast kordama ei hakka.

Komro(Kasiinopoja) on muidugi kõige õigem mees sõna võtma, ta on ju oma 5 kaardimängu elu jooksul siin mänginud ja VIP staatust ostnud alla ühe päeva.

Ma ei jõua kahjuks enam nendele postitustele reageerida -

* Kaardimänge mängitakse 2 korda rohkem kui aasta tagasi

* Turniire toimub 2 korda rohkem kui aasta tagasi

* VIP kasutajaid on 2 korda rohkem kui aasta tagasi

* Käive on 4 korda suurem kui aasta tagasi. Tänu sellele on vint.ee viimase paari kuuga arenenud rohkem kui viimase paari aastaga. Vaadake näiteks Viimaseid vint.ee uuendusi. Ja sellest arengust saavad kasu kõik vint.ee kasutajad.

Oleme teinud õiged otsused.

Kehtestatud hinnad ja piirangud jäävad püsima. Muidu tuleb veel Rose ja süüdistab, et ma pole sõnapidaja mees:)
ats87 2016-04-16T18:18:27+03:00
No kõik on tore, aga paraku ongi see seis käes mida mina alguses arvasin, et saskus vähemalt turniiri jaoks vajalik 12 inimese kokku saamine on pea võimatu, eriti nädalavahetusel. Maksin 6€ ära, sain VIPiks, aga mängida pole ikkagi kellegiga :D
Ruut 2016-04-16T18:29:20+03:00
[i]postitas ats87[/i]
No kõik on tore, aga paraku ongi see seis käes mida mina alguses arvasin, et saskus vähemalt turniiri jaoks vajalik 12 inimese kokku saamine on pea võimatu, eriti nädalavahetusel. Maksin 6€ ära, sain VIPiks, aga mängida pole ikkagi kellegiga :D
See ongi paratamatus, aga suvi on varsti ukse ees ja mängijaid jääb nii ehk nii vähemaks. Hea et ainult 6 euri kulutasid, saad rahulikult suvitada , mõned ostsid suurema koguse, nendest on rohkem kahju.
Maila 2016-04-16T18:30:49+03:00
Tubli Meikop!

Sind ei jõuagi ära kiita. Oleks võinud ikka 10 EUR/kuu teha.Täispank. Kiidan veel kaardimängu piirangute pärast ka. Nüüd on nii hea, osad saavad mängida ja osad ei saa. Tubli.
Vaevalt, et keegi hakkakski sinusugust meest oma kordustega tüütama. See oleks neile alandav, loomulikult mitte Sulle. Sina oled ju tegija. Ja ma ei ütle, et Sa pole teinud. Oled.

Üks asi tekitab aga hämmastust, nii kurb kui see ka poleks - Foorumi oled Sina teinud ja kui Sa oled selle teinud siis pead Sa arvestama ka nende postitustega mis siin on kirja pandud.
Mina küsin - Kes oled Sina, et Sa dikteerid mida võib kirjutada ja mida ei või? Olgu see siis Komro, Tibu, Inz või keegi teine.

Muideks, Sa ei pea minu kirjale vastama. Veel vähem seda lugema.
Sinusugune mees ei hakkaks ennast ju sellega vaevama. See jutt siin polegi Sulle. See on teistele, näitamaks milline Sa oled.
Kõva mees ...

Ma möödunud aegu kahjuks või rõõmuks ei oska kommenteerida aga
võib öelda, et tulevikus
* Kaardimänge mängitakse 2 korda vähem
* Turniire toimub 2 korda vähem
* VIP kasutajaid jääb aina vähemaks ja vähemaks.
* Käivekene ka langeb...
See oli nüüd ennustus. Tibusid loetakse ikka sügisel.
Ma kiidaks Sind õigete otsuste puhul kohe kaua kaua. Paneks kirikusse küünla ka.
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-16T18:41:35+03:00
... Räägib Maila, kes ei saagi enam tasuta head meelelehutust lõputult nautida.

Jääb kaks võimalust:

1) Sa leiad parema tasuta meelelahutuse

2) Saad aru, et hea meelelahutuse eest võib mõnikord ka maksta, sest keegi on sinule meelelahutuse pakkumiseks kõvasti vaeva näinud
Maila 2016-04-16T18:51:31+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
... Räägib Maila, kes ei saagi enam tasuta head meelelehutust nautida.

Jääb kaks võimalust:

1) Sa leiad parema tasuta meelelahutuse

2) Saad aru, et hea meelelahutuse eest võib mõnikord ka maksta

Otse loomulikult ma jään. See oli kommentaar. Mitte lahkumisavaldus.
Kas ma kordagi ütlesin, et ei peaks maksma? Loomulikult võib ja peabki. Tore, et Meikop ka ikka vastab.
Ja muideks, Sinu sarkasm ei anna oodatud tulemit. Ma saan seda ikka ja jälle teha, kui ööpäev möödas on.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele