[i]postitas Ruut[/i]
[quote][i]postitas ats87[/i]
No kõik on tore, aga paraku ongi see seis käes mida mina alguses arvasin, et saskus vähemalt turniiri jaoks vajalik 12 inimese kokku saamine on pea võimatu, eriti nädalavahetusel. Maksin 6€ ära, sain VIPiks, aga mängida pole ikkagi kellegiga :D
[/quote]See ongi paratamatus, aga suvi on varsti ukse ees ja mängijaid jääb nii ehk nii vähemaks. Hea et ainult 6 euri kulutasid, saad rahulikult suvitada , mõned ostsid suurema koguse, nendest on rohkem kahju.
Loota võib, et põhjus soojade ilmade saabumises. Aga no tööpäeva õhtuti on juba raske üle 12 kokku saada saskus :/
[i]postitas Meikop[/i]
... Räägib Maila, kes ei saagi enam tasuta head meelelehutust nautida.
Jääb kaks võimalust:
1) Sa leiad parema tasuta meelelahutuse
2) Saad aru, et hea meelelahutuse eest võib mõnikord ka maksta, sest keegi on sinule meelelahutuse pakkumiseks kõvasti vaeva näinud
Hr Meikop, Mõnikord on targem vagusi olla, Selline sõnavõtt on ülbitsev ja kui Sulle meeldib võin ka mina kohe homme oma konto likvideerida, et mitte tasuta siin Sinu kallist ajast ülesehitatud portaalis aega viita. Peaksid Maila ees vabandust paluma! Sa oled haritud inimene, käitu ka siis selle vääriliselt.
Mis sa räägid ats, Turniiride otsing näitab, et ainaüksi sellel nädalal on toimunud 30 sasku turniiri ehk keskmiselt 5 päevas. Tõsi, ilmad lähevad soojemaks, suvel on vindis vaiksem aeg. Keskpäeval on tõesti keeruline 12 kokku saada, õhtu- ja öötundidel aga kindlasti võimalik!
Ma olen vist see, kes võiks kobiseda, kuna...esimese liitumise päeva õhtul hakkasin VIPiks ja maksin.
Olen maksnud terve siinoldud aja eest. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida:)
6€ on just see viimane piir, mida ma tahaks veel maksta. 10€ pole ma kindlasti nõus maksma ja millalgi kuu lõpus, kui mu VIPi aeg täis saab, kaalun sügavalt kas edasi maksan või ei maksa:) ehk teisisõnu, kas tahan mängida või ei taha.
Turniirid on toredad, aga ma polegi sinna enam läinud, sest sealne punktide süsteem minu kui mängija osavusega/mitteosavusega ei arvesta. Kuskil teemas juba kirjutasin, et ...olen nagu tuulte meelevallas ja sõltun kõigepealt oma kaasmängijast, kellega kokku sattun. Aga veelgi rohkem võin ma sõltuda algaja mängija lahmimisest, kellega mul sattumalt samad kaardid satuvad olema.
Suurema reitinguga mängijad oskavad mängida ning selleks, et saada mängida head ja korralikku Saskut, peaks reiting olema suuremapoolne. Selleks aga, et reiting kokku ei kukuks, peaks olema VIP, sest muidu teeb server hopstigi katkestuse ja saad hunnikus miinuseid. VIPina tuleb ikka üliharva selliseid katkestusi ette ja olen alati saanud ise käia. Seega...kohati tekib vägisi tunne, et kas ehk ei ole miski osava "kokkumänguga" serveri ja serveri omaniku vahel. Lihtsalt, kogu lugupidamise juures, tekib selline kahtlus:)
No ja nüüd jõuamegi tagasi algusse, ehk summa suuruse juurde. Kui mul on VIP staatus kuuks, siis ilmselt ma veedan siin rohkem aega kui nn päeva/nädalapiletiga. Aga kui ma nüüd normaalselt mõtlen, siis on see ju üks suur ajaraiskamise koht ning kui tõsta summa nii kõrgeks, et ma hakkan kaaluma aja ja raha kasutamise mõistlikkust, siis äkki tuleb mul mõistus koju. Säästan natuke raha ja palju aega siin üldse käimata.
Aprilli algusest on raskem laudasid kokku saada ning üldjuhul ma üle 5 minuti oodata ei viitsi. Ilmselt ma 6€ oleksin nõus VIPiks uuesti hakkama, aga kui ma peaksin maksma rohkem ja kasutama ebamugavamat süsteemi ülekande tegemiseks, siis ...elagu vaba aeg, mis siit kõik üle jääb:)
2) Sasku turniiri punktisüsteemiga on omad plussid ja miinused. Minul näiteks õnnestus tõusta roheliselt tasemelt mustaks aga osaledes ainult 1500+ turniiridel. Seal paarilised enam-vähem teavad, mida teevad.
3) Kaardimäng on ajaviide, meelelahutus. Kindlasti ka mõnes mõttes ajaraisk. Nagu ka "Kodus ja võõrsil" vaatamine või "Candy crush" mängimine. Vint.ee on mõttespordi portaal. Me rõhume sellele, et inimene paneks oma mõtte tööle meie mänge mängides. Loomulikult on kasulikum mängida malet või kabet kuid ka kaardimängud vindis panevad mõtte tööle. Ja oma aju sundimine mõttetööle on kasulik.
4) Osta päevapileteid paar päeva nädalas (kui soovid tõsisemalt mängida) ja sa saad odavamalt hakkama kui 6 EUR / kuu
5) Mingisugust seost ühenduse katkemisel mitte-vippidele võrreldes Vippidega ei ole. Nii madalale me ei lange :)
[i]postitas Meikop[/i]
Ruut, miks ma sinu batuutidel tasuta lõputult hüpata ei saa??
Minu batuutidel lõbutsevad lapsed sageli tasuta,st organiseeria leiab vahendid.Lapsevanemad ei jõuakski seda lõputult kinni maksta, Leia oma vindi ärile ka rahastajad!!!
hr meikop mina pole sinuga isiklikult kohtunud aga on neid palju kes on kohtunud ja tunnevad sind isiklikult .ka nemad räägivad et ei tunne meikopit ära et ei tea mis temaga juhtunud on et nii ülbust täis on et kas tõesti raha võim hakkas pähe.mis puudutab ruutu batuutidesse.see ei puutu ju asjasse .. räägime ikka vindist.siis et peab kõik tasuta saama sellest pole ju juttu olnudki .miks ei võinud 6 euri jääda.ja see et sa tulid meile vastu et plaanisin 10 eurist vip staatust . sa mitte ei tulnud meile vastu vaid see oli sinu sunnitud käik vastasel korral oleks üksikud vipid jäänud .kas sa meikop ise ei leia et sa oled ülbelt ja nahaalselt käitunud.et tänu toetajatele ja vippidele saame jätkata jne.aga mul on tõsiselt kahju nendest vippidest kes on olnud sulle lojaalsed ja neile niimoodi kaudses mõttes näkku sülitada,,,,,toon ühe näite veel pensionärid kes ei jõua maksta mängigu kabet.meikop siin on palju pensionääre invaliide lastekodu lapsi jne.kus su süda küll on? keegi võiks ju nende kaitseks ka välja astuda.me kõik saame kunagi pensionäriks ja MEIKOP ka sinust saab kunagi pensionär.ja kas sa ei leia et oled neile vähemalt vabanduse võlgu???olen sinust ikka lugu pidanud ja austanud,nüüd küll kahtlen selles.-....
[i]postitas Ruut[/i]
Minu batuutidel lõbutsevad lapsed sageli tasuta,st organiseeria leiab vahendid.Lapsevanemad ei jõuakski seda lõputult kinni maksta, Leia oma vindi ärile ka rahastajad!!!
Ja vindis ei saa tasuta mängida :)?
Ja kas sina oled oma ärile rahastajad leidnud, et oma teenust tasuta pakkuda?