Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016
Loetud 242 kasutaja poolt
on jah sest ühe aasta sees tõstad vip staatust mitu korda mind see sasku siin ei huvita ka enam mäng iseenersest on hea aga need punkte kuidas jagatakse on jama .sama ka bism ja tonnis miks peab vip staatus tõusma kui paljud ei mängigi selliiseid mänge ja mina ka võin vabalt nendest loobuda.jah mul oli plaanis et kuni 8 euroni hakkan vipiks kui rohkem siis ei hakka.aga praegu ütlen et ei hakka ma ka vipiks 6.50 eest.need sasku mängijad maksavad sulle .sellisele ennast täis mehele ei taha ma midagi enam maksta.paistab et su ülbusel pole isegi piire.sa ei oska isegi vabandada..
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas Ruut[/i]
Minu batuutidel lõbutsevad lapsed sageli tasuta,st organiseeria leiab vahendid.Lapsevanemad ei jõuakski seda lõputult kinni maksta, Leia oma vindi ärile ka rahastajad!!!
[/quote]
Ja vindis ei saa tasuta mängida :)?
Ja kas sina oled oma ärile rahastajad leidnud, et oma teenust tasuta pakkuda?
On tulnud sedagi ette et, olen ise rahastaja otsinud ja ka ise rahastaja olnud, kuid enamasti on see siiski hooajaline tegevusning ürituste organisaatorid otsivad vahendid , aga heategevuseks on ka täiesti tasuta pakutud. [quote][i]postitas Ruut[/i]
Minu batuutidel lõbutsevad lapsed sageli tasuta,st organiseeria leiab vahendid.Lapsevanemad ei jõuakski seda lõputult kinni maksta, Leia oma vindi ärile ka rahastajad!!!
[/quote]
Ja vindis ei saa tasuta mängida :)?
Ja kas sina oled oma ärile rahastajad leidnud, et oma teenust tasuta pakkuda?
Keegi ei väidagi et vindis midagi tasuta pole, pigem on asi Sinu suhtumises ja nn klientidega käitumises , mul on küll tunne et saed oksa millele end nii mugavalt istuma oled sättinud.
Istun mugavalt, panen 530 õpilast igal aastal kabet mängima. Ilma igasuguse toetuseta. Ära haugu vale puu all
[i]postitas Meikop[/i]
Kamby, jube nahhaalsus oli VIP staatuse hinda tõsta 50 senti, tuues siia mänge / turniire, mis on olnud ülipopulaarsed. Millest sa räägid?
Ja 50-sendine hinnatõus oli tõesti näkku sülitamine :D
Sinu tuttava tuttavad, kes väidetavalt mind tunnevad, ei tunne mind järelikult piisavalt hästi:)
Kamby, jube nahhaalsus oli VIP staatuse hinda tõsta 50 senti, tuues siia mänge / turniire, mis on olnud ülipopulaarsed. Millest sa räägid?
Ja 50-sendine hinnatõus oli tõesti näkku sülitamine :D
Sinu tuttava tuttavad, kes väidetavalt mind tunnevad, ei tunne mind järelikult piisavalt hästi:)
Meikop on ära unustanud või on see nüüd tema jaoks ebamugav teema, kordab juba mitmendas artiklis et tõusis 6.lt 6,50 le aga, aga Ta võiks oma postitustest mälu värskendada, kuidas 6,50 tekkis, kuidas kõik teised nr. vahepeal õhus käisid. Minu arust oli see hirmutamis taktika ja see Meikopile kindlasti positiivset populaarsust ei toonud.
Meikop, Sa palun saa aru, kõik ei tahagi päris tasuta Sinu pakutavat teenust tarbida, aga hinna ja kvaliteedi suhe peaks paika jääma, See et on mängijaid kes pole vipid, jääb ka edaspidi, kuid vipid peavad praegu arvestama et, kõik kasutajad ei ole potentsiaalsed mängupartnerid just nende piirangute tõttu. Kamby väidetel on tõepõhi all, anname aega süsteemil paika loksuda .
[i]postitas Meikop[/i]
Istun mugavalt, panen 530 õpilast igal aastal kabet mängima. Ilma igasuguse toetuseta. Ära haugu vale puu all on mina ja maailm on mina ja maailm ja lilleke rohus
Istun mugavalt, panen 530 õpilast igal aastal kabet mängima. Ilma igasuguse toetuseta. Ära haugu vale puu all on mina ja maailm on mina ja maailm ja lilleke rohus
[i]postitas Meikop[/i]
Istun mugavalt, panen 530 õpilast igal aastal kabet mängima. Ilma igasuguse toetuseta. Ära haugu vale puu all
See pole mingi haukumine, pigem ikka nn valgustamine. keegi ei sunni sind tegema asju mida Sa ei taha, see on Sinu vaba valik ja tahe.Istun mugavalt, panen 530 õpilast igal aastal kabet mängima. Ilma igasuguse toetuseta. Ära haugu vale puu all
Ruudule kommentaariks - teised teenusepakkujad oleks lihtsalt hinda tõstnud, meie kuulasime kasutajaid - hind tõusis 1 kord, 50 senti ja lõplikult. Oleme alati arvestanud kasutajate arvamusega.
Loomulikult tahaksid kõik kasutajad lõputult tasuta mängida - sellise mudeliga ei oleks aga vint.ee jätkusuutlik. Võiksid ju targa inimesena sellest ju aru saada?
Loomulikult tahaksid kõik kasutajad lõputult tasuta mängida - sellise mudeliga ei oleks aga vint.ee jätkusuutlik. Võiksid ju targa inimesena sellest ju aru saada?
[i]postitas Meikop[/i]
Ja mida on kamby teinud oma pika elu jooksul Eesti elu paremaks muutmisel?
Ja mida on kamby teinud oma pika elu jooksul Eesti elu paremaks muutmisel?
minu teada on Kamby vinti küll toetanud, kuigi elab Eestist väljaspool. Seega pigem kohatu küsimus.
Vindi toetamine kahekohalise summaga elu jooksul võib juba pidada tõeliseks saavutuseks! Ma isiklikult tänan kasutajat, kes nii suure summaga on toetanud Eesti mõttesporti ja noorte arengut mõttespordi vallas!
PS! Vindis on ka kasutajaid, kes on 10x suurema summaga meid toetanud ja saanud aru, et me teeme tõesti midagi, mis eesti elu paremaks muudab (Mõttespordi olümpiaad).
PS! Vindis on ka kasutajaid, kes on 10x suurema summaga meid toetanud ja saanud aru, et me teeme tõesti midagi, mis eesti elu paremaks muudab (Mõttespordi olümpiaad).
[i]postitas Meikop[/i]
Ruudule kommentaariks - teised teenusepakkujad oleks lihtsalt hinda tõstnud, meie kuulasime kasutajaid - hind tõusis 1 kord, 50 senti ja lõplikult. Oleme alati arvestanud kasutajate arvamusega.
Ma saangi sellest suurepäraselt aru, ja kindlasti ei taha kõik kasutajad lõputult tasuta mängida, kuid mingi osa kindlasti jääbki tasuta mängima, põhjuseid võib olla vägagi erinevaid. Sa oled suurepärase portaali tööle rakendanud, keegi peaks Sind selle eest premeerima, mina isiklikult tänan sind pühendumise ja teostuse eest, kuid suhtlus stiilis ma Sinuga kõiges nõus pole.
Olen Vinti ennemgi toetanud ja toetan ehk ka edaspidi , minu paljud kabeõpilased kasutavad vinti ja saavad oma teadmisi selle abil arendada ja teostada ning ka teistele oma oskusi temonstreerida, ses suhtes on ju kõik suurepärane