Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016

Loetud 242 kasutaja poolt

kämby 2016-04-01T10:29:00+03:00
mina arvan et 1 mäng on jama kuna mängin ainult 1 turniiri neljakesi perekat .võiks olla mitte päeva limiit vaid kuu limiiit näiteks 30 mängu sest võib olla nii et nädala sees ma eriti ei satu sinna laup mängiks pool päeva aga ei saa saan ainult 1 pereka turniiri teha ja siis olen valiku ees kas hakkan maksma või lähen minema.ikka tuleb maksta kuigi olen vippkui mina olen ikka pidev mängija siis kujutan ette umbes et maksan vip staatuse eest näiteks 9 euri tahan mängida ei muud kui8 ainult 4 kesi pereka turniire näiteks 3 tükki päevas see tähendaks seda et esimene on vipile tasuta ja edasi maksan kui 3 pereka turnat päevas teen tähendab see minu rahakotile veel terve eur päevas kokku siis vip staatus pluss veel 30 euri kokku siis 38 euri kuus 3 tundi päevas oleks vindis.see vip staatus on kõõmes aga alates 2 turnast maksad mõni agaram mängib siin 100 euri ära et pole ise aru saanudki.see mulle ka ei meeldi et automaatselt läheb raha maha nii et ise ei teagi võiks ka olla teise turniiri tegemisel teade et kui teed selle turniiri et kaotad 5 krediiti et kas oled sellega nõus.....nii nagu vip staatustki tellid.või nagu mänguski et kas oled sellega nõus et kui lahkud kaotad kohe mängu seda .on paljud ka ju tahtnud aga pole välja veel tehtud kutsun hääletama et kõik kes tahavad turniire teha et vint ei võta salaja automaatselt su krediiti maha vaid teavitab enne et see turna maksab sinule 5 krediiti et kas oled sellega nõus siis inimene ise otsustab kas jätkab turna tegemist või loobub,,,kes seda pooldab klikkige
juuli1977 2016-04-01T10:52:41+03:00
Kamby - mina sain aru et kui oled VIP siis ei lähe lisamängu eest krediiti maha. Vaid siis kui lood ise turniiri.
Aga turniiri hind oli ennem ka 5 krediiti ja on nyyd ka 5 krediiti. Selles osas ei ole ju midagi muutunud!
kämby 2016-04-01T11:13:32+03:00
kui olen vip mul on 1 turniir korraldamine tasuta iga järgmise eest maksan 5 krediiti e 50 centi kui teised turniire teevad siis ma jah ei maksa midagi.otsustasin et rahapeale ma kaarte ei kus pole võimalik võita kaotada aga küll...tegelt pean ka asja kaaluma võibolla ka parematele jahimaadele minema
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-01T11:38:47+03:00
5 aastat polnud vippidel üldse võimalust teist turniiri päevas luua, ühtegi probleemi ei olnud, peaks sellele süsteemile tagasi minema? Miks sa ise pead neid kõiki turniire korraldama? Vippe vindis küll, kes hea meelega selle 4-kesi perekidnoi turniiri korraldavad.
dotsent 2016-04-01T13:07:50+03:00
näis,palju neid vippe jääb alles
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-01T13:25:08+03:00
[i]postitas dotsent[/i]
näis,palju neid vippe jääb alles

Ma selle pärast ei muretseks - vippide arv on viimaste päevadega tublisti tõusnud.
AlQaholic 2016-04-01T13:53:59+03:00
Siin mingi vahe välja tuleb küll, aga eks ole näha kas asi suureneb või väheneb, praegu oskaks seda ainult Marilyn Kerro vist öelda. Lühemas perspektiivis kindlasti suureneb (ostetakse ju ette ka enne esmaspäeva), et seda ei saa hetkel väga arvestada.
juuli1977 2016-04-01T14:06:05+03:00
Minuarust ei ole mitte midagi hullu - iga ettevõte tahab enda serveri hooldamiseks ja reklaami tegemiseks saada vabasid vahendeid. Seega ei näe ma erilist muutust. Ilma VIP olemata saab mängida 5 mängu ja 3 turniiri. Korraldada ei saa jah, aga ei saanud ennem ka. VIP idel ei muutunud ka absoluutselt midagi. Turniiri korraldamine on ikka ju 5 krediiti nagu ennem.
Muutus vaid kuutasu. 6 eurolt 8 eurole.
Ja tõsi on see et see, et saab nyyd teha ka päevapiletit 50 sendi eest, see on paljudele tõesti soodsam, kes saavad mängida harva. Aga kui saavad siis peaaegu 48 tundi 5 krediidi eest olla VIP staatuses.
See mis läks yhtedele kehvemaks, läks teistele hoopis soodsamaks. Ja tõeline mängur leiab selle lisa 2 eurot kindlasti.
Muidugi peaasi, et see harjumuseks ei saa, et siis tõepoolest 2 x aastat hinda hakatakse tõstma.
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-01T20:17:19+03:00
Vint.ee nõukogu istus täna koos ja otsustas kehtestada uued VIP staatuse hinnad:

1) Ühe päeva hind 4 krediiti

2) Ühe nädala hind 20 krediiti

3) Ühe kuu hind 65 krediiti

Hinnad hakkavad kehtima alates 04.04.2016

(tegemist ei ole 1. aprilli naljaga!)
Mets58 2016-04-01T20:28:47+03:00
Ma joon Läti ja Leedu viina ning mängin malet - ei mingit hinnatõusu :)

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele