Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

kämby 2016-05-28T01:13:19+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Ja asi ei ole enam rahas - tule aita meie ristsõnade andmebaasi luua ja mängi palju tahad.

Aga kui ei viitsi mitte midagi teha, siis on probleem juba kuskil mujal.

kui olen 13 tundi tööl siis tõesti ei jõua ristsõnu hakata genereerima
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-28T08:04:53+03:00
[i]postitas Rika[/i]
Pooldan Meikopi ideed...kaardimängud Vintist välja..ja kohe!!

Kohe ei ole mõtet, rahvas mängib veel. Aga kui juhtub nii nagu mõned spetsialistid ennustavad (et kaardimängud surevad välja kuna neile kehtivad piirangud) sìis on see teemaks küll.

MeikopVint.ee asutaja 2016-05-28T08:07:35+03:00
[i]postitas kamby[/i]
[quote][i]postitas Meikop[/i]
Ja asi ei ole enam rahas - tule aita meie ristsõnade andmebaasi luua ja mängi palju tahad.

[/quote]

Keskmiselt on vaja teha 1h "tööd", et saada 1 nädal tasuta vip staatus.

Aga kui sul 7 päeva nädalas 13h tööpäevad siis teine lugu. Kuidas siis mängida jõuad? Või vabanduse leiab alati?
Adnirante 2016-05-28T09:55:40+03:00
Vahepeal on targem vait olla.

[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas kamby[/i]
[quote][i]postitas Meikop[/i]

[/quote]
[/quote]

Keskmiselt on vaja teha 1h "tööd", et saada 1 nädal tasuta vip staatus.

Aga kui sul 7 päeva nädalas 13h tööpäevad siis teine lugu. Kuidas siis mängida jõuad? Või vabanduse leiab alati?

uduputukas 2016-05-28T10:18:34+03:00

[/quote
Kamby saan täitsa aru mix nii kibestunud oled koos mõne spetsialistiga. Sa ju töötad 403(13hpäevas) tundi kuus ja siis istud 155(5h päevas)tundi vindi foorumis. See on täiesti katastroofiline kuna kuus on vaid 744 tundi ja sul uneaega on täpselt 186h. Ma ütleks et sa vajad puhkust nii töölt kui vindist.
uduputukas 2016-05-28T10:35:08+03:00
Minu ettepanek et foorumis võiks ka reit olla . Kui vähe postitad siis reit langeb.
kämby 2016-05-28T11:19:25+03:00
ega siis igapäev 13 tundi tööl pole praegu jah 13 tundi päevas 2 nädalat laup pühap vaba üks on põhitöö teine töö on siis kui tahan puhkus ka tuleb.seekord ise kohta valida ei saa lubasin portugali minna polegi seal veel käinud.ise ma portugali ei kipuks aga ju tuleb minna sai ju lubatud
Ruut 2016-05-30T18:01:11+03:00
[i]postitas Rika[/i]
Pooldan Meikopi ideed...kaardimängud Vintist välja..ja kohe!!

Rika, ega see Meikopi idee ei ole, see on variant lihtsalt juhul kui rahvas tasulist kaardimängu omaks ei võta. Nii kaua kui selle eest tasutakse piisavalt, nii kaua kaardimängud ka jäävad, aga ettepanek, kaardimänguruum VINDIST ERALDADA tundub mullegi mõistlik juba selle pärast et, siin käib väga palju lapsi mängimas ja kas neid on vaja kaarde mängima meelitada, seda küsimust tasub vaagida.
kämby 2016-05-30T23:45:35+03:00
parem mängigu siin kaarte kui kuskil muul saidil kolab.tänapäeval see polegi enam patt.ega see parem pole kui kuskil õues mõõda nurgataguseid käib.pigem häirib mind just see sõnavara palju rohkem.näit krdi jobu mis sa venitad käi nüüd krt jne.see minu arust palju hullem...
Ruut 2016-05-31T00:04:55+03:00
[i]postitas kamby[/i]
parem mängigu siin kaarte kui kuskil muul saidil kolab.tänapäeval see polegi enam patt.ega see parem pole kui kuskil õues mõõda nurgataguseid käib.pigem häirib mind just see sõnavara palju rohkem.näit krdi jobu mis sa venitad käi nüüd krt jne.see minu arust palju hullem...

eks see ole moderaatorite kohustus neid sellistel puhkudel korrale kutsuda, neil on selleks nn hoovad olemas.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele