Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

MrQb 2016-06-02T22:20:09+03:00
mu meelest on äärmiselt kummaline üldse reitingunumbrist põlema minna.
Vaadake näiteks male reitinguedetabelit.
Tiputegelased on seal ju väga võimaste numbritega, aga mängustatistika on üle 45 % kaotusi.

Ainus järeldus on, et seda "reitingut" ei maksa nagu klassikaliste reitingutega ühte patta panna.

Mitte ühelgi spordiala tipptegija ei kaota sellises koguses mänge..
Ruut 2016-06-02T22:43:51+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Jah, mänguoskus kaob ajas, nii peaks ka reiting. Kui sa ikka pool aastat ei mängi, pole su reitingunumber enam adekvaatne.

ühtlasi toona ka mänguruumi kastikese "Vint.ee parimad mängijad", kus on nähtaval kohal kõikide mängude reitingutabeli liider.

Hetkel on vaja teha 5 klikki, et näha, kes on näiteks parim 4-ritta mängija vms.

Vaidleks vastu, Pool aastat vindis mittemängimist ei kaotaks minu taset. Peale selle pole ju vint.ee ainus mängimise koht, seega ei ole see väide, et mängija kaotab oma oskused poole aastaga tõene.
Küll aga olen nõus, et mingi tasa-arvutus võiks olla üks või kaks korda aastas neil kes ei ole mänginud vindi reitingu süsteemis, minu pärast viige või 2 aastaga 1400. Kuid reitingu langetamisest võiks vint kasutajat paar päeva ette teavitada.
Adnirante 2016-06-03T00:08:27+03:00
Mul on tunne, et Meikop surub selle suurest vastuseisust nagunii läbi. Kutsun kõiki vindi kasutajaid vähemalt võitlema selle vastu, et kui see jama läbi surutakse siis vähemalt mõistlikud ajavahemikud ja punktikaotused oleks.

Miinimumaeg enne kui reitingu kallale minna peaks olema vähemalt 6 kuud. Peale seda kuskil 1 punkt päevas oleks OK langus. Küll siis mitteaktiivsed kasutajad lõpuks langevad reitingus. Aga see ei pea toimuma mingi 2 nädala või 1 kuu ajaga. Krt inimestel on elu ka. Ei ole koguaeg aega siin vindis käija ja kui mõni mängib 10-t erinevat mängu, siis täiesti loogiline et mõni kuu ei viitsi nendest 3-4 mängu mängida. LASKE ELADA. RAISK.

Ja näiteid ei saa tuua ühe kasutaja põhjal. Kõikide kasutajatega peab arvestama.

Minu üleskutse - ärgem laskem Meikopil teha inimesi Vindi sõltlasteks.
MeikopVint.ee asutaja 2016-06-03T00:12:39+03:00
Kus see suur vastuseis on? Fantunese esimesel postitusel on 11 poolt ja 0 vastuhäält :) Kui sa ei viitsi süveneda, pole vaja ka arvamust avaldada. Lahmijaid siin ilma sinutagi piisavalt.
Rose 2016-06-03T01:24:24+03:00
Milleks selline ettepanek? Milleks?
On ju olemas toimiv süsteem, toiminud aastaid ja nüüd järsku peaks seda muutma? Reitingud täidavad oma eesmärki, kes tugevam, sel suurem reiting ja nõrgem mängija omab väiksemat reitingut, mis samas tagab talle kaotuse korral ka väiksema punktide kaotuse. Mitteaktiivsete kasutajate reiting ei kajastu üheski edetabelis, kellele need reitingud siis ette jäävad? Kui praegune reiting näitab ilusti ära mängija tugevuse antud mängus, siis mis on reitingu eesmärk tulevikus?
Nt kabeturniiridel saavad kokku nii algajad kooliõpilased, kel reiting alla 1400, kui ka tugevad reaalkabetajad, kel reiting tugevalt üle 2000. Praegu ei kaota nõrgem mängija kaotuse korral punkte, tal on hea võimalus õppida tugevatega mängides. Meikopi uue plaani kohaselt võivad need inimesed varsti kohtuda turniiril täiesti võrdsete reitingutega, aga oskustes on endiselt väga suur vahe.

Lisaks on sellel absurdsel(vähemalt minu silmis) ettepanekul olemas ju teisedki probleemid. Vindis on vägagi palju mänguliike, mida pole võimalik mängida ka mitu järjestikust päeva mänguruumis olles, sest vastaseid lihtsalt pole. Kuidas saab hr Meikop nõuda midagi sellist, mida kohati polegi võimalik täita? Või hakkab härra Meikop ise abivajajaid aitama, et kui ma ikka mängima tulen, siis saaksin ka hr Meikopi poolt nõutud kohustuslikud mängud mängitud?

Ühe inimese viimase poolaasta sõnavõtud võtavad tõesti ohkama...
Ruut 2016-06-03T02:01:56+03:00
[i]postitas Rose[/i]
Milleks selline ettepanek? Milleks?
On ju olemas toimiv süsteem, toiminud aastaid ja nüüd järsku peaks seda muutma? Reitingud täidavad oma eesmärki, kes tugevam, sel suurem reiting ja nõrgem mängija omab väiksemat reitingut, mis samas tagab talle kaotuse korral ka väiksema punktide kaotuse. Mitteaktiivsete kasutajate reiting ei kajastu üheski edetabelis, kellele need reitingud siis ette jäävad? Kui praegune reiting näitab ilusti ära mängija tugevuse antud mängus, siis mis on reitingu eesmärk tulevikus?
Nt kabeturniiridel saavad kokku nii algajad kooliõpilased, kel reiting alla 1400, kui ka tugevad reaalkabetajad, kel reiting tugevalt üle 2000. Praegu ei kaota nõrgem mängija kaotuse korral punkte, tal on hea võimalus õppida tugevatega mängides. Meikopi uue plaani kohaselt võivad need inimesed varsti kohtuda turniiril täiesti võrdsete reitingutega, aga oskustes on endiselt väga suur vahe.

Lisaks on sellel absurdsel(vähemalt minu silmis) ettepanekul olemas ju teisedki probleemid. Vindis on vägagi palju mänguliike, mida pole võimalik mängida ka mitu järjestikust päeva mänguruumis olles, sest vastaseid lihtsalt pole. Kuidas saab hr Meikop nõuda midagi sellist, mida kohati polegi võimalik täita? Või hakkab härra Meikop ise abivajajaid aitama, et kui ma ikka mängima tulen, siis saaksin ka hr Meikopi poolt nõutud kohustuslikud mängud mängitud?

Ühe inimese viimase poolaasta sõnavõtud võtavad tõesti ohkama...

Rose, midagi pole teha, aeg on selline. Eks Meikop keeras vindi üle, nüüd tal palju nuputamist, aga tõenäoliselt endiseks seda ilmselt ei saagi enam.

MeikopVint.ee asutaja 2016-06-03T08:07:55+03:00
See teema on lukus, rohkem ei ole mõtet heietada. Rahvas toetab Fantunese ideed ja selle teeme lähiajal ära.
Rose 2016-06-03T08:50:26+03:00
Aga äkki sai Fantunese idee ainult seetõttu 11 plussi, et seal oli pakutud variant "Kui mitteaktiivseid kasutajaid reitingus ei näita, siis ma nende punktide kallale ei kipuks" ?

Sa süüdistad siin teisi kasutajaid lahmimises, aga mida Sa ise teed? Mingitest reeglitest kinnipidamist ei ole. Vindi reeglites on selgelt kirjas "Vint.ee meeskond võtab töösse eelisjärjekorras kõik vead portaalis ning uued ideed, mis on leidnud endale vähemalt 20 toetajat (like'i)" Fantunese ideel on 11 poolthäält ja juba paneme teema lukku ja teeme ära. Samas, nagu eelnevalt juba mainisin, on seal sees lause, et mitteaktiivsete kasutajate reitingu kallale ta ei kipuks. See tekitab segadust ja mitmed poolthääled võisid tullagi just selle lõpus kirjutatu tõttu. Kui oled aus inimene ja Sind tõesti huvitaks rahva arvamus, siis pane küsitlus kõigile nähtavale ja peale selle tulemusi otsusta. Aga isegi siis ei saaks Sa nõuda kõigi mängude mängimist, kui Sul pole tagatud võimalus seda teha inimesele sobival ajal. (nt brasiilia kabes ja entroopias mängitakse u 3 päeva jooksul 1 mäng. Neis mänguliikides võib olla ka nädalakese sees ilma, et mängida saad.) Loo kõigepealt tingimused ja siis hakka nõudma. Tegemist on Vindi puhul siiski äriettevõttega, mitte mingi sõprade pundiga, kus kehtivad oma reeglid.
kämby 2016-06-03T09:38:25+03:00
pooldan rose ütlusi need on asjakohased ....teine asi on see et meikop tahab aasta lõpuks võrrelda tulemusi ..ja seepeale sundida kõiki mängima panna et pärast aasta lõpus statistikaga hea kelkida et näe kuidas me areneme..üks asi on statistika teine asi on hoopis mu....sunnid siin mängima et reiti mitte kaotama...mängijaid kokku ei saada pole mängijaid ja selle reidi langetamisega on ikka jube kiire takkus...asju muuta kõiki kui igav on paranda 4 kesi pereka turniir lõpuks korda mida ma korduvalt üle kolme kuu olen rääkinud sa pole üle aasta oma skoorimuutunud istud ikka oma 2016 punktiga tabeli tipus.vint pole viimasel ajal enam midagi arenenud.areneb ainult meikop kes mõtleb igasugusi lollusi välja kuidas oma eelarvet kasvatada..vindist pole nagu lugu eriti tähtis on oma taskuid täita,,,
Adnirante 2016-06-03T10:12:18+03:00
Pooldan ka seda, et uus küsitlus. Fantunes võis neid plusse saada ka teistel põhjustel. Teen ettepaneku, et Meikop teeb uue teema ja paneb sinna fantunese idee ilusti kirja ja vaatame kuidas siis tuleb. Mina andsin ka vist fantunesele plussi, aga see oli pigem selle eest, et 1 punkt päevas tundus mõistlik kui see jama läbi surutakse, mitte et ma pooldaks seda. Ja see teine pool 2 nädalat, selle muudaks 6-ks kuuks miinimum. Minu plussi võiks seal miinuseks muuta kui tahetakse sellisel kujul seda läbi suruda.

Tänan. Üritan mitte lahmida.

[i]postitas Rose[/i]
Aga äkki sai Fantunese idee ainult seetõttu 11 plussi, et seal oli pakutud variant "Kui mitteaktiivseid kasutajaid reitingus ei näita, siis ma nende punktide kallale ei kipuks" ?

Sa süüdistad siin teisi kasutajaid lahmimises, aga mida Sa ise teed? Mingitest reeglitest kinnipidamist ei ole. Vindi reeglites on selgelt kirjas "Vint.ee meeskond võtab töösse eelisjärjekorras kõik vead portaalis ning uued ideed, mis on leidnud endale vähemalt 20 toetajat (like'i)" Fantunese ideel on 11 poolthäält ja juba paneme teema lukku ja teeme ära. Samas, nagu eelnevalt juba mainisin, on seal sees lause, et mitteaktiivsete kasutajate reitingu kallale ta ei kipuks. See tekitab segadust ja mitmed poolthääled võisid tullagi just selle lõpus kirjutatu tõttu. Kui oled aus inimene ja Sind tõesti huvitaks rahva arvamus, siis pane küsitlus kõigile nähtavale ja peale selle tulemusi otsusta. Aga isegi siis ei saaks Sa nõuda kõigi mängude mängimist, kui Sul pole tagatud võimalus seda teha inimesele sobival ajal. (nt brasiilia kabes ja entroopias mängitakse u 3 päeva jooksul 1 mäng. Neis mänguliikides võib olla ka nädalakese sees ilma, et mängida saad.) Loo kõigepealt tingimused ja siis hakka nõudma. Tegemist on Vindi puhul siiski äriettevõttega, mitte mingi sõprade pundiga, kus kehtivad oma reeglid.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele