Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema
Loetud 184 kasutaja poolt
Mina arvan, see on inimese vaba tahe, kas ta tahab vintis mängida või ennast imetleda. Kui kogu suve ei mängi, siis kaotaks reitingus 90 x 5 = 450 punkti. Kui reiting on 1200, siis suve lõpuks on reiting 750.
Minule tänane süsteem sobib (arvestades mu reitinguid erinevates mängudes), iseasi, kas see on teiste suhtes aus.
Vint.ee külastajatest 10% kasutab mobiilseid seadmeid.
Liidia - loe esimest postitust.
Vint.ee külastajatest 10% kasutab mobiilseid seadmeid.
Liidia - loe esimest postitust.
meikop sa pole pea aasta 4-kesi perekat punktide peale mänginud aga edetabelis oled küll...olen seda ka korduvalt maininud paar kuud tagasi aga kasu pole midagi...kuigi sa ise tead seda väga hästi...korraldaja õigused ???mis puudutab et reiting hakkab vähenema. mõelge natuke miks see meikopil nii äkitsi päevakorral on mõelge mõned käigud ette annan vihje raha ja krediit...
lisaksin veel et vip staatust imelik tõsta jälle appi tuleb variant B
kamby, see 4-kesi perekidnoi teema on ammu üleval, ei ole väga populaarne.
Minu teada kehtib males järk 3 aastat ja kirimales 6 aastat ning keegi ei vähenda selle aja jooksul tema reitingut siis, kui ta ei mängi
minu arust pole siin midagi arutada ei 2 nädalat ega kuud ...kui auto ei sõida siis ta bensiini ei kuluta..ja kui mind vindis pole ei tohiks midagi muutuda mõelge 2 nädala jooksul pead kõike mänge jõudma mängida ma ei oskagi kõike mänge mängidakui 2 nädalat oled eemal siis pead a 24 tundi järjest mängima kui vip ka veel pole siis oota nagu segane et keegi laua teeks jne raigo vist kurtis et reiting nii madal et keegi ei taha temaga mängida tal praegugi raske mängijaid saada kui veel lahgema reit hakkab pole lootustki...
[i]postitas Mets58[/i]
Minu teada kehtib males järk 3 aastat ja kirimales 6 aastat ning keegi ei vähenda selle aja jooksul tema reitingut siis, kui ta ei mängi
Mis jura sa ajad, males ja kabes tõuseb, langeb ainult mängides, kui nt sured 1 järguga lähed koos sellega auda või kui nt otsustad mingi muu mängu kasuks siis jääbki males 1 järk. seega pole mõtet vindiga sel teemal paralleele tuua. Vindi reitingud on nii kui nii hoopis midagi muud, kas neid sellisel kujul üldse vaja on, piisab kui oleks kasutajatel värv,, (hall, roheline, sinine, must jne) st kes on oskaja on värvilisem ja punkti arvestust polekski tarvis, kui siis ehk ainult vip turniiridel või auhinna turniiridel,aga seegi vaid turniiri arvestuseks, ülejäänu võiks ilma punnideta olla, see ju ikkagi meelelahutuslik ja mikspunne jagada, piisaks värvist, nii nagu see praegugi lisaks reitingu punktidega on
Einoh, väga hea kui maha hääletatakse see idee. Keegi ei saa vähemalt tulevikus mulle öelda, et mis ma niisama kõrge reitinguga istun ja ei mängi. Ei mängi kui ei taha ja rahva tahtel reiting ka ei muutu.
JA NEED UUED TULIJAD JÄÄKS ELUAEG HALLIKS KUS SA SIIS NEED UUED TULIJAD LEIAD,LAPSED TULEVAD KASVAVAD SUUREMAKS ÕPPINUD ROHKEM MÄNGIMA JA PAREMINI IKKA HALLID LAS ÕPIVAD JA HARJUTAVAD JA SEE PEAKS IKKA TULEMUSI KA KAJASTAMA...las jääda nii kuis oli.....