Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema
Loetud 184 kasutaja poolt
Ma mängin 2100 peale ja kui midagi ära võetakse, siis nutan pool aastat ja käin vindi foorumis virisemas!
Ohjah, konstruktiivsest väitlusest on siin asi kaugel.
Paljud ei viitsi vist mu esimest postitust lugedagi, räägivad reitingu kukkumisest alla 1000 jms.
Üks mees istub pidevalt haiglas. Huvitav, kuidas tal on seni õnnestunud edetabelis püsida?
Nagu keegi oskas rääkida, kasutatakse teistes portaalides sarnast lahendust (Et edetabeli liidrid end liiga mugavalt tunda ei saaks).
Ok, 5 punkti ööpäevas on palju? 1 Punkt on vähe. 3 punkti ööpäevas?
Kahe nädala pärast rakendumine on liiga kiire? Teeme 2 kuud?
Sisutühjad postitused meid edasi ei vii.
Või kuulub see teema sinna valdkonda, et tuleb lihtsalt ära teha. Igaühel nagunii oma arvamus.
Paljud ei viitsi vist mu esimest postitust lugedagi, räägivad reitingu kukkumisest alla 1000 jms.
Üks mees istub pidevalt haiglas. Huvitav, kuidas tal on seni õnnestunud edetabelis püsida?
Nagu keegi oskas rääkida, kasutatakse teistes portaalides sarnast lahendust (Et edetabeli liidrid end liiga mugavalt tunda ei saaks).
Ok, 5 punkti ööpäevas on palju? 1 Punkt on vähe. 3 punkti ööpäevas?
Kahe nädala pärast rakendumine on liiga kiire? Teeme 2 kuud?
Sisutühjad postitused meid edasi ei vii.
Või kuulub see teema sinna valdkonda, et tuleb lihtsalt ära teha. Igaühel nagunii oma arvamus.
Mina ütleks, et viis punkti päevas oleks normaalne ja kuu piisav. Neid juhtumeid on ikka väga vähe, kus KUU aja jooksul ei saa tõsiselt ühtegi mängu teha.
Siit näeb Eesti rekordeid http://www.ekjl.ee/content/editor/files/Edetabelid/Rekordid/ER201603T.pdf - Eesti Olümpiakomiteele tuleks teha ettepanek, et need rekordid tuleks kehtetuks tunnistada, sest mõne püstitamisest on kaua aega möödunud. Need näitavad, et tänapäeva eestlased on nõrgukesteks muutunud, aga see alavääristab eestlasi
meikop pole ma ütelnud et tuleb minna jah.pidevalt ma pole rääkinud ei ole vaja ise juurde mõelda vaja.
Äkki lõpetaks selle teema ära,ma juba küll korra kirjutasin, et see on inimese enda asi, kas ta mängib või ei mängi. Sundida mängima pole ilus. Kui keegi ennast imetleda tahab ja muud varianti pole, siis palun, las tunneb seda natukestki rõõmu. Miks seda talt ära võtta? Ilusat suve.
Hetke probleem on minu arvates ka selles, et tugevaid kabetajaid käib siin liialt vähe. Ma arvan et neid tegelikult see reiting väga ei koti, seega peaks mõtlema midagi muud välja.
Probleem võib ka selles olla, et nad ei taha enda mängupilti väga reeta või siis lihtsalt kiire elutempo tõttu ei jõuta siia.
Probleem võib ka selles olla, et nad ei taha enda mängupilti väga reeta või siis lihtsalt kiire elutempo tõttu ei jõuta siia.
See võib kanduda üle ka teistesse mängudesse (ehk siis mitte ainult kabe probleem).
Selles osas võib Meikopi idee hea olla, et "tuletada" ennast meelde. Umbes sama nagu e-poed saadavad välja e-poste, et tarbimist suurendada. Mõttesport võib olla selles osas natuke eetilisem. Ehk siis kasu ühiskonnale suurem kui lihtsalt rohkem materiaalset s***a kokku osta.
siin pole muud kasu midagi muud kui pealik tahab et sa saa rohkem raha raiskad,,,sest praktiliselt sa mängida ei saagi kui vip pole...ja nagu näha tahetakse kasutada alatuid võtteid selleks et sundida vägisi mängima kui sa just reiti kaotada ei taha ja mis asi see krediit on on ju materiaalne s...millega sa midagi teha ei saa ainult mängida ja seda ka piiratud koguses.