Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

Ruut 2016-05-24T01:18:43+03:00
[i]postitas Llepatriinu[/i]
Ikka otsin jah :D

Tegelikult võtaks nüüd selle teema kokku enda poolt. Ei viitsi siin rohkem jageleda. Teen oma viimase targutamise postituse ja siis sõdige siin edasi, ise võtan vajadusel popkorni ja vaatan pealt.

Kambyle - meil mõlemil on oma arusaam asjast. Sinul on arvamus, minul on arvamus. Seda Meikop tahtiski - arvamusi, aga ilma sõdimata ja kellelegi kõrri kargamiseta. Me ei peagi täpselt samamoodi asjast arvama, aga see ei tähenda, et kohe võiks teisele igasugu nimetusi anda, kes samamoodi ei arva. Me võime siin sõdida, jageleda, sõimata ja kasvõi teineteise majad põlema panna, aga ega see muuda siin tegelikult mitte midagi. Raiskab ainult meie aega. Kui vindi meeskond tahab ikka midagi muuta, siis nad muudavad nagunii.

Mina olen selle ettepaneku poolt ja muu jauramine Meikopit nagunii ei huvita.

Ses mõttes tuleb L-Triinuga päri olla, Meikop teeb nii kui nii seda mida ta oma poega teha tahab, teda väga ei huvita mida meie kui kasutajad asjast arvame. Nt.tegi libabismarcki ja arvab tänaseni, et kõik soovivad tema loomingut mänguna harrastada. Kuna alternatiivi pole, siis mängitaksegi seda ilmselt edasi.
Mul on täitsa savi, on need reitingud või pole, sellest ei johtu nii kui nii midagi, kuhugi nad arvesse ei lähe, maha neid müüa ei saa jne.
sten90 2016-05-24T10:06:36+03:00
[i]postitas Ruut[/i]
[quote][i]postitas Llepatriinu[/i]

Mina olen selle ettepaneku poolt ja muu jauramine Meikopit nagunii ei huvita.
[/quote]

Mul on täitsa savi, on need reitingud või pole, sellest ei johtu nii kui nii midagi, kuhugi nad arvesse ei lähe, maha neid müüa ei saa jne.

+1
Hob 2016-05-24T10:38:32+03:00
Ruudult kõlas hea mõte reitigutest. Oleks tore küll kui saaks reitigust jupi kellegeli müüa või oma reitingule juurde osta.Kõigil oleks kasulik. Ostad Vindilt raha ja selle eest kellegilt reitigut selleks, et kui reiting on liiga maas siis tegijatega mängida ei saa, müües saab jälle tasulisele turniirile ilma ise reaalset raha välja panematta mängima. Nii on huvi kasvatada omale reitigut ja ring käib.
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-24T10:58:09+03:00
Eiei, inimese finantsiline võimekus ja mänguoskus tuleb ikka lahus hoida. Muidu tuleb keegi ja ostab oma ritingu 3000 peale :D

Aga reitingu nullimine on küll teema. Kui inimene on mingitel põhjustel 1000 peale langenud ja keegi temaga enam ei mängi, peaks olema lihtne võimalus reiting taaslähtestada (1400 peale tagasi viia). See ei saa muidugi tasuta lõbu olla.
Mets58 2016-05-24T18:18:47+03:00
Milleks maksta - tuleb lihtsalt naisele konto teha ja seal mängida
blufar 2016-05-24T20:49:48+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Eiei, inimese finantsiline võimekus ja mänguoskus tuleb ikka lahus hoida. Muidu tuleb keegi ja ostab oma ritingu 3000 peale :D

Aga reitingu nullimine on küll teema. Kui inimene on mingitel põhjustel 1000 peale langenud ja keegi temaga enam ei mängi, peaks olema lihtne võimalus reiting taaslähtestada (1400 peale tagasi viia). See ei saa muidugi tasuta lõbu olla.

Kui reiting on juba 1000 , siis allapoole enam ei peaks reiting langema. (mõtlen kui ei mängi kuu jooksul) Ühesõnaga mingisugume piir võiks olla.
Hob 2016-05-25T23:11:43+03:00
aga samas las reiting langeb nulli kui langeb, hiljem ostab algusesse (1400) tagasi või mängib üles tagasi( turniiridel saab punkte). Muidugi hea oleks kui Vindilt saaks reitingut uuesti algusesse osta ning kasutajatelt reitigut osta (kuidas just kaubale saab). Võiks kohe pakkumised olla, et kes kui palju ja mis hinnaga müüb. Vint saaks vahendustasu ja kõik oleks õnnelikud.
rong 2016-05-26T00:06:49+03:00
Arvan, et ülereguleerimine teeb asja pigem hullemaks kui sellest mingit kasu tuleb. Näide; Ma ei mängi x aega, ning mu reiting kukub 1400 peale, soovin mängida ruuduga kabet kelle reiting on ntx 2600. Kuna minu aliase nime taga olevat isikut ta teab(enamuste kõvade aliaste nime taga olevad isikud on siiski teada)pole tal vähimatki huvi minuga mängida, kuna tema reiting kukub nii viigi, kui ka kaotuse puhul päris palju, samas võidu eest saab ta 0. Ehk siis tuleb mul mängima hakata oluliselt nõrgemate vastastega, mida ma võibolla lihtsalt ei viitsi. siit järeldus, et võin sellest portaalist üldse mängimise ära lõpetada. Ma ei saa päris täpselt aru , mis on praegusel süsteemil häda? Kui ei mängi jääb reiting passiivselt oma aega ootama, samas ei tohiks ta kedagi vähimalgi määral segada
Ruut 2016-05-26T02:18:20+03:00
[i]postitas rong[/i]
Arvan, et ülereguleerimine teeb asja pigem hullemaks kui sellest mingit kasu tuleb. Näide; Ma ei mängi x aega, ning mu reiting kukub 1400 peale, soovin mängida ruuduga kabet kelle reiting on ntx 2600. Kuna minu aliase nime taga olevat isikut ta teab(enamuste kõvade aliaste nime taga olevad isikud on siiski teada)pole tal vähimatki huvi minuga mängida, kuna tema reiting kukub nii viigi, kui ka kaotuse puhul päris palju, samas võidu eest saab ta 0. Ehk siis tuleb mul mängima hakata oluliselt nõrgemate vastastega, mida ma võibolla lihtsalt ei viitsi. siit järeldus, et võin sellest portaalist üldse mängimise ära lõpetada. Ma ei saa päris täpselt aru , mis on praegusel süsteemil häda? Kui ei mängi jääb reiting passiivselt oma aega ootama, samas ei tohiks ta kedagi vähimalgi määral segada

Rong on asjdest väga hästi aru saanud, Kui mina u 9a tagasi vindi avastasin, siis toimis see portaal oma soodu , sai mängida kabet ja malet, turniire veel ei olnud, kui hakkasid teisedki paremad mängijad vinti avastama, seda siin juures otseselt ei reklaamitud, info käis kasutajatelt kasutajatele, siis lisandusid ka erinevad kabe ja male alaliigid, pisut hiljem sai juba vindi turniiridel osaleda, nt vene kabe turniir oli 1 kord nädalas, osalejaid oli palju. samuti sai teisi kabeliike turniiridel mängida, alati oli osalejaid, nüüd on asjad teistmoodi justkui taandareng vindis, see ongi ilmne näide, et süsteem on ülereguleeritud.
Ei ole päriselt selge miks Meikop seda koguaeg katsetab,tal on ju piisavalt infot kuidas vint omal heal ajal toimis ja kuidas nüüd . äkki tahabki et mitte vipid siit sootuks kaovad ja jääbki nn. tasuliseks kaardimängu portaaliks .Kaardi mängijate võimalused on küll tublisti kasvanud va. neil kes mitte vipid on ,aga see teine teema. eks igaüks ise teab millise meelelahutuse eest ta nõus tasuma on.
Nagu siin eespool mainiti, et kui reiting kukub alla 1000 siis on võimalik tagasi 1400 le saada, aga see ei saa olema tasuta lõbu, siis on arendaja suund selge, ja reitingud peavadki kukkuma hakkama, muidu idee läheb vette vedama!
Rongi vaatenurgast on ka loomulik et siis paremad mängijad lihtsalt kaovad vindist. Sellest oleks kahju.
Adnirante 2016-05-26T08:23:22+03:00
Jutt jumala õige (y) Täpselt nii tundub mulle ka.

[i]postitas Ruut[/i]
[quote][i]postitas rong[/i]
[/quote]
Rong on asjdest väga hästi aru saanud, Kui mina u 9a tagasi vindi avastasin, siis toimis see portaal oma soodu , sai mängida kabet ja malet, turniire veel ei olnud, kui hakkasid teisedki paremad mängijad vinti avastama, seda siin juures otseselt ei reklaamitud, info käis kasutajatelt kasutajatele, siis lisandusid ka erinevad kabe ja male alaliigid, pisut hiljem sai juba vindi turniiridel osaleda, nt vene kabe turniir oli 1 kord nädalas, osalejaid oli palju. samuti sai teisi kabeliike turniiridel mängida, alati oli osalejaid, nüüd on asjad teistmoodi justkui taandareng vindis, see ongi ilmne näide, et süsteem on ülereguleeritud.
Ei ole päriselt selge miks Meikop seda koguaeg katsetab,tal on ju piisavalt infot kuidas vint omal heal ajal toimis ja kuidas nüüd . äkki tahabki et mitte vipid siit sootuks kaovad ja jääbki nn. tasuliseks kaardimängu portaaliks .Kaardi mängijate võimalused on küll tublisti kasvanud va. neil kes mitte vipid on ,aga see teine teema. eks igaüks ise teab millise meelelahutuse eest ta nõus tasuma on.
Nagu siin eespool mainiti, et kui reiting kukub alla 1000 siis on võimalik tagasi 1400 le saada, aga see ei saa olema tasuta lõbu, siis on arendaja suund selge, ja reitingud peavadki kukkuma hakkama, muidu idee läheb vette vedama!
Rongi vaatenurgast on ka loomulik et siis paremad mängijad lihtsalt kaovad vindist. Sellest oleks kahju.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele