Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2016-05-26T09:37:55+03:00
[i]postitas Ruut[/i]
Nagu siin eespool mainiti, et kui reiting kukub alla 1000 siis on võimalik tagasi 1400 le saada, aga see ei saa olema tasuta lõbu, siis on arendaja suund selge, ja reitingud peavadki kukkuma hakkama, muidu idee läheb vette vedama!

Loe mu esimest postitust ja mõtle veidi.

Mis puudutab kabeturniire, siis vene kabes toimuvad turniirid iga päev (parem kui kord nädalas).

Teiste kabeliikidega tuleb aga jah midagi ette võtta - tuleb teha vist üks turniir nädalas - esmaspäev inglise kabe, teisipäeval pöördkabe jne. Kellaaeg saab olema näiteks 20.00
kämby 2016-05-26T10:21:40+03:00
kah olen rongiga igati päri.toon veel ühe näite...tooresvanal on tuhandes punane.saan ju täiesti aru miks ta ei mängi sest tal pole mõtet eriti siniste ja ka mustadega mängida kuna 50 prossu on õnnel ja teine 50 on mängu oskusel.mink peaks tooresvanat karistama selle eest et ta kukuks 1400 peale.see on ju ajuvaba paremaid mängijaid mitte ei tule karistada vaid neid tuleb hoida ja meie üritame saada ka punaseks ja küll ta siis mängima tuleb...ma ise ka males hall ei tule ükski roheline minuga mängu üks põhjus on see et ma ei paku neile pinget olen nende jaoks liiga nõrk..saan sellest väga hästi aru ja kui nad võidavad saavad mõne punkti aga kui eksivad või mina kobistan kaotavad üle 30 .eks ma mängin hallidega ja üritan oma male oskust parandada ja kui ise ka roheliseks saan küll nad siis minuga mängivad...aga kui on eesmärk et paremaid mängijaid tuleb karistada et reiting hakkab kukkuma siis paremad mängijad lihtsalt lahkuvad.kui see on prioriteet ja nii on- lahkun ka.
Hob 2016-05-26T10:54:47+03:00
Mulle tundub, et enamus Vindist lahkujaid tuleb alati Vinti tagasi. Siin on miskit mida mujal pole.
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-26T11:37:22+03:00
Tooresvana näitel: Tal on tuhande reiting 2422. Ta ei mängi kuu aega, reiting hakkab 5 võrra ööpäevas langema. Küsimus kambyle - mitme päeva pärast ta reiting 1400 peal on?

Põnevust lisaks just ehk asjaolu, et kui kuu aega ei mängi, pead tegema ühe mängu. Hea õnne korral jääd punaseks ja on jälle 1 kuu mureta, halva õnne korral jääb reiting 2350 juurde, nüüd on enda valik - kas mängib edasi ja üritab punaseks saada või mitte. Ehk siis: saab oma üleolekut jälle tõestada.

Liidia 2016-05-26T12:12:35+03:00
Mul on üks ettepanek, sellega oleks rahul need, kes reitingu mutta mänginud, kui ka need, kes soovivad, et suure reitinguga kasutajatel reiting langeks, kui ei mängi.
1.jaanuaril viia reiting kõigil kasutajatel 1400 peale. 31.detsembril on selge, kellel suurem reiting. Järgmise aasta 1. jaanuaril viia reiting tagasi 1400 peale jne. Ilusat suve.
kämby 2016-05-26T15:23:43+03:00
küsimus kui ta 2 kuud ei mängi tooresvana reiting langeb305 punkti...mitu partiid või kuud tal aega läheb et samale tasemele uuesti saada..sültub sellest kui palju mängib võibolla läheb aasta võibolla 2 aastat ja võibolla ei saa seda enam kunagi..vaata kui palju on mänge..pean teine jutt on see et ma mängin ju küll kasu ikka pole punktid ei muutu kui vip pole küüntes näiteks..võid iga päev mängida aga kuu aja pärast reit langeb.point on lihtsalt selles et sa üritad et pea enamused peaks vipiks hakkama..no jah sulle ju ei meeldi et kõik minu teenust lõpmatuseni tasuta tarbivad..ok....mina pole sellega nõus aga tee mis tahad nulli ära mul nagunii pole suvel niipalju aega et siin vindis olla ja ei paku enam pinget kah.tean et nagunii mul hakkavad punktid langema las minna siis ja kui asi otsustatud on mängin oma krediidi ka otsa ja parematele jahimaadele....
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-26T15:56:06+03:00
Kuidas see konkreetne muudatus üldse vip kasutajatega seotud on? Selleks, et see üks mäng iga kuu aja tagant teha ei pea ju vip olema.

Ja kas asi on selles küünte mustas värvis, mida iga hinna eest kaitsed:)?
KOBA1 2016-05-26T16:07:25+03:00
lihtsalt igav hakkas kelelgil vaja uus asi juurde mõelda saaks sõdida siin foorumis jälle muidu oli vaikne
Mets58 2016-05-26T16:56:40+03:00
Šveitsi süsteemi turniiride paarimiseks on ju reitingut vaja - selle suurus ei olegi eriti oluline (väiksem reiting annab nõrgemad vastased).
Ruut 2016-05-26T18:20:53+03:00
Meikop, peida reitingud ära, jäta ainult värv alles, programmil on ju retingu arvestust tarvis, kasutajad ei peagi neid siin eraldi nägema,

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele