Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

Adnirante 2016-05-26T18:21:44+03:00
Jutt õige. Kaudselt sunnitakse vindis käimist peale. Kui rohkem käijakse, mängitakse jne küll siis võimalik rohkem raha ka küsida. Kasvõi reklaami eest. Google analytics näitab paremaid tulemusi. Et mingigi mõistus sees oleks siis minu arust peaks aeg olema enne kui reiting hakkab langema vähemalt 1 aasta. Ja et reiting ei langeks piisab kasvõi kui oled aasta jooksul ühe korra vinti sisse logind. See näitab, et oled elus ja kõik tip-top. See, et peaksin hakkama igat facking mängu mängima, et reiting ei langeks on absurd. Las piisab sellest kui inimene kasvõi aegajalt sisse logib. VINT ei ole ELU ju. Laske rahulikult elada KURAT. Niigi palju kohustusi. Tahetakse rohkem teenida, selleks on paremaid mooduseid. See pealesurutud värk nagu VIP-induse asi siin toimub on absurdne.

[i]postitas kamby[/i]
küsimus kui ta 2 kuud ei mängi tooresvana reiting langeb305 punkti...mitu partiid või kuud tal aega läheb et samale tasemele uuesti saada..sültub sellest kui palju mängib võibolla läheb aasta võibolla 2 aastat ja võibolla ei saa seda enam kunagi..vaata kui palju on mänge..pean teine jutt on see et ma mängin ju küll kasu ikka pole punktid ei muutu kui vip pole küüntes näiteks..võid iga päev mängida aga kuu aja pärast reit langeb.point on lihtsalt selles et sa üritad et pea enamused peaks vipiks hakkama..no jah sulle ju ei meeldi et kõik minu teenust lõpmatuseni tasuta tarbivad..ok....mina pole sellega nõus aga tee mis tahad nulli ära mul nagunii pole suvel niipalju aega et siin vindis olla ja ei paku enam pinget kah.tean et nagunii mul hakkavad punktid langema las minna siis ja kui asi otsustatud on mängin oma krediidi ka otsa ja parematele jahimaadele....

Hob 2016-05-26T18:51:53+03:00
Arvan, et tuleks kindlasti plaan ellu viia, eks siis aeg näitab. Mõne aja möödudes tuleb enamus lahkujaid tagasi ja uued tulevad kogu aeg peale. See, kes nagunii harva käis harjub ringi. Ei sa eeldada, et reiting on jääv, elu ongi muutumises. Aga 5 punkti maha võtta on liiga vähe, võiks iga kuu lõpus võtta 50 punkti maha kui ei ole mänginud kuu jooksul.
kämby 2016-05-26T20:33:51+03:00
vbastan meikopile kui mina pole vip ja mängin küüsi kes ka vip pole siis reiting ei muutu,,,võin igapäev 100 mängu mängida kuu aja pärast reiting kukub mängi või ära mängi reiting kukub nii või naa...kui ma samamoodi jätkan ja päeva kaupa iga kord vip hakkan maksan 12euri kuuson hea üelda et vip staatus tõusis ainult 50 senti aga kõik muud asjad on kallimaks läinud ja mängusi piiratud kui natuke rohkem mängida tahad tuleb maksta.tulin töölt oli esimene päev kui mu vip staatus läbi sai.mõtlesin et mängin poolt tundi ja keeran magama kuna olin väsinud siis mõtlesin et teen 5 perekat ainult ja kõik...sain kolm mängu mängida tahtsin 4 ka teha tuli kiri et köhi pappimuidugi siis mõni arvas et nohh kas enam ei julge tulla et kardan oma reidi pärast ütlesin et tuleks hea meelega mängiks teiega aga ei saa ..kas pole nõme ..minu arust on..järeldus kui vip pole pole siin ka eriti asja.. muidugi saab nüüd õelda et ma saan igat mängu 3 mängu mängida...ja et pean siis mingit mängu mängima mida ma ei oska ja ei taha mängida.järgmine päev tegin 1500 + vaatan et üle 30 mängijat kes mängida saavad et miks keegi ei tule kõik tulevad ja lahkuvad saatsin priva küsisin et miks mängu ei tulnud ei saa enam olen oma 3 mängu juba mänginud.ise olin vip. no mis on sellest tolku et ma vip olen kui teised ei saa mängu tulla et on oma 3 mängu juba mänginud.mina ei näe vip olemiseks mingit mõtet ja kui olin vip tegin pereka turna .mõtlesin et teeks teise veel ei saa pean jälle maksma kui ostan vip staatuse sellest ei piisa ju pead ikka maksma...mitu korda on 6 aasta jooksul sisuliselt küüned ära nullitud vähemalt 5 kindlastiküll võeti et tavamängus reit ei muutu ainult turnal siis sai jälle tavamängudes mängida ja reit muutus siis ei saanud jälle siis tehti nii et kui oled vip siis reit muutub ja võiks seda virrvarri jätkata....ma ei viitsi meikop tee mis tahad nagunii varem või hiljem jälle tulemused nullitakse savi tee mis tahad,minu arvamus siin nagunii ei maksa midagi.....
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-26T20:56:04+03:00
Küünte turniiril saad osaleda täiesti tasuta.

Ja kui kolmest 4-kesi peredkidnoi mängust väheseks jääb, saad osaleda ka turniiril - saad ööpäevas suisa 11 mängu mängida.
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-26T21:07:12+03:00
Ja asi ei ole enam rahas - tule aita meie ristsõnade andmebaasi luua ja mängi palju tahad.

Aga kui ei viitsi mitte midagi teha, siis on probleem juba kuskil mujal.
Ruut 2016-05-26T21:10:21+03:00
Seesugune asjade areng oli kohe alguses selge, ole vip või ära ole ühel hetkel lihtsalt pole mängupartnereid enam kusagilt võtta, Meikop muidugi eeldas, et peavad pool-sunniviisiliselt vipiks hakkama kes rohkem vindis kaarde mängida tahavad aga kurb tõdemus on see, kui mänguruumides rahvast vaatad, suurem osa on ikka mitte vipid ja õhtuks on neil tõepoolest omad vabad ,ehk tasuta mängu võimalused ammendunud. See on uus reaalsus ja sellega peab nüüd harjuma. Vaatame ,ootame millega järgnevalt üllatatakse,
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-26T21:25:33+03:00
Liidia on hea näide - tuli meile appi, sisestas ristsõnade küsimusi ja nüüd saab üle aasta VIP olla, selle eest sentigi maksmata.

Kõik on kinni tahtmises ja suhtumises!
raidop 2016-05-26T22:00:01+03:00
Pea 2 nädalat vana teema, 7:9 juhib punane pöial. Asi selge,paneks lukku ära.
raidop 2016-05-26T22:04:04+03:00
[i]postitas hyperbool[/i]
aga samas las reiting langeb nulli kui langeb, hiljem ostab algusesse (1400) tagasi või mängib üles tagasi( turniiridel saab punkte). Muidugi hea oleks kui Vindilt saaks reitingut uuesti algusesse osta ning kasutajatelt reitigut osta (kuidas just kaubale saab). Võiks kohe pakkumised olla, et kes kui palju ja mis hinnaga müüb. Vint saaks vahendustasu ja kõik oleks õnnelikud.

Nalja pärast on pandud siia 3 liket või saab keegi tõsiselt ka nii mõelda v? :D
kämby 2016-05-27T00:30:40+03:00
ei kaitse ma midagi sind olen ka korduvalt mängu kutsunud sa pole ju tulnud olen liidiaga mänginud paar korda kuus pole kellega mängida 7 -33-ga.tule mängi minuga perekat tead ju ise ka et mõttetu minuga mängida kui näiteks 5 -37ga mängid 10 mängust kui 2 võidan olen juba plussis...las koostavad aga ristsõnu...küll ma vip staatuse osta jõuan kui tahaks

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele