Suur jalgpalli EM 2016 ennustusvõistlus!

Loetud 471 kasutaja poolt

TiiT 2016-06-17T18:46:21+03:00
On tõesti läinud nii. See pole kindlasti tahtlikult tehtud. Mu valiku loogika seisnes selles, et valisin kõigepealt iga alagrupi võitja ja siis hakkasin vaatama, et kes veel võiks tugevam olla. Seega selle loogika järgi võiks viimase (Austria) lugeda mittearvestatuks.
Tagantjärgi muidugi hea öelda, kuna Austrial hetkel tabelis 0. Aga kuidas sellisel juhul õiglaselt toimida, et oska öelda. Põhimõtteliselt olen valmis vastukaaluks ka Poola ära andma (ehk ükskõik kumb neist või kasvõi mõlemad saavad edasi, siis nendelt punkte ei saa). Alagrupi võitjate nimedest pole nõus kedagi loovutama, sest need olid kindlad valikud ja Itaalia oli ka kindel. Need oleks ma nii või teisiti pannud.
raidop 2016-06-17T22:52:29+03:00
Austria maha siis kui nii ütled,pole väikse näpuka pärast mõtet mingit karistust määrata,ega meil siin EM ole :P
sten90 2016-06-18T20:22:55+03:00
täpselt
kämby 2016-06-18T21:03:20+03:00
no usun et kui 1/8 finaalid kõik selgunud on et siis sten teeb ka mingi kokkuvõtte ka..D...???
kämby 2016-06-18T21:03:26+03:00
no usun et kui 1/8 finaalid kõik selgunud on et siis sten teeb ka mingi kokkuvõtte ka..D...???
driv4r 2016-06-19T12:37:04+03:00
Ma arvan ka, kamby.
Ja TiiDul võiks jah Austria välja jätta ennustusest, see viimane sisestus kah seal.
rabapalm 2016-06-19T14:26:38+03:00
Eelmise jalka MM aegu sattusin ühte põnevasse ennustugruppi...
Sisestamiseks oli kompaktne exceli tabel, kus sai ennustada igat mängu eraldi ka konkreetse tulemusena.. Iga täppi pandud ennustuse eest sai vastavalt punkte... Proportsioonid olid hästi paigas, s.t alagruppides sai teha n.ö tulemusennustusi, kuid ka lihtsalt võitja või viigi ära arvamise eest sai punkte ; edasises faasis sai punkte ka nii, kui play-offides osalev 1 meeskond oli pihtas - muidugi , mida täpsemalt , seda kasulikum. Endal isiklikult ei läinudki alagruppidega eriti hästi - olin kuskil 50 osaleja seas tagaotsas pidevalt- aga veerandfinaalide ajal tõusin üldedetabelis korraks 2.-le kohale.... Lisapunkte oli võimalik teenida veel lisaküsimustega ( kokku 5), millest mõned olid päris toredad... Näiteks, et milline meeskond lööb turniiri 31. värava :p .
Hea oli ka see, et sai pidevalt jälgida punktiseisu iseendal ja teistega võrreldes, mis andis kiibitsemisele hoopis teise jume :D Vahel oli isegi nii, et enam ei saanud aru, kas elada kaasa lemmikule või hoopis oma ennustust silmas pidades :)
Meikopile mõtlemiseks, et ükskõik milliste võistkondlike MM, EM või OM ennustused saaks teha täitsa atraktiivseks.
driv4r 2016-06-19T15:41:59+03:00
rabapalm, iseenesest hea mõte, kuid igasugu ennustusi on ju netis julmalt saadaval.
Nt seesama UEFA ametlik ennustus, millele ülal linkisin, omab enamikku neist omadustest, k.a reaalajas skoori. Kutsusin sõpru ka liituma, nii et põnev, kuigi aint 4 sõpra liitus kahjuks.
Siit mitte keegi, kuigi jagasin enda liiga linki :(
rabapalm 2016-06-19T23:24:00+03:00
Üles leidsin... Ise sain kahksandikfinaalide meeskondadest 12 pihta ja 11 nendest täpselt. Põnev oli just see, et ühes tabelis nägid erinevatel lehtedel ka konkurentide pakkumisi, korraldaja tegi ise muidugi pidevalt vahekokkuvõtteid. Kogu ennustusvõistlusele panime igaüks sümboolselt vist 5 eurot vahele ja võitja sai n.ö kogu poti

Reeglid:
Alagrupi mängudes tuleb ennustada
mängu tulemus (täpne tulemus annab 12p, kui on
võitja pool õige või viik, aga väravad ei klapi, siis
läheb kirja 10p miinus nii mitu punkti kui palju
väravaid mööda läks, muudel juhtudel- möödaväravad miinustena)

1/8 finaali puhul on õige meeskond õiges kohas-
15 p, õige meeskond vales kohas- 10 p
1/4 finaal: 20 punkti
1/2 finaal: 25 punkti
finaal: 30 punkti
kolmas koht: 26 punkti
maailmameister: 33 punkti

Lisaküsimused, mis punne andsid:

Totakad lisaküsimused! (6 punkti igaüks)
1. Kas finaal saab lahenduse normaalajal?
2. Kas edukama väravalööja leiame mõnest lõuna-ameerika meeskonnast? (jah ei)
3. Kas õnnestub mõnel väravavahil värav lüüa (loevad ka penaltid jne)? (jah ei)
4. Turniiri punaste kaartide arv (+ - 3)?
5. Mis riigi koondis lööb turniiri 29. värava?

driv4r 2016-06-22T01:40:14+03:00
[i]postitas driv4r[/i]
Hei, postitan kahes jaos, kuna läks kiireks, praegu alagrupid ja mõne mindi pärast playoffidest edasipääsejad...

1) Alagrupid

A alagrupp: 1. Prantsusmaa, 2. Rumeenia, 3. Šveits, 4. Albaania

B alagrupp: 1. Inglismaa, 2. Venemaa, 3. Slovakkia, 4. Wales

C alagrupp: 1. Poola, 2. Saksamaa, 3. Ukraina 4. Põhja-Iirimaa

D alagrupp: 1. Hispaania, 2. Tšehhi, 3. Horvaatia, 4. Türgi

E alagrupp: 1. Belgia, 2. Itaalia, 3. Rootsi, 4. Iirimaa

F alagrupp: 1. Island, 2. Portugal, 3. Austria, 4. Ungari

Ärge nüüd mõelge, et imelik olen, kuid tsiteerin iseennast :D
A on teada, nii et võib juba ära öelda, et pihta panin vaid Prantsusmaa esikoha.
Sama B-ga, siin panin pihta vaid Slovakkia 3. koha, Wales on ikka korralik üllatuspakett, aga väga lahe! (y)
C-gi ilusti teada ja see läks puhta untsu, kuigi Poola jääb vaid väravatevahega Saksamaale alla.
D-ga sama lugu ja selle grupi ennustamine polekski saand eriti valemini minna :[
Juba varsti saab teada E- ja F-grupid, nii et loodame kõvasti, et neis läheb paremini ;) (Hetkel E-s 2 õigesti ja F-is mitte ühtegi, kuid neis muutuvad seisud veel kindlasti.)
Edasipääsejatest olen mudu seni pihta pand 5/8, mis iseenesest pole paha...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele