Eesti parim kaardimängija 2017!

Loetud 133 kasutaja poolt

Rose 2017-08-18T14:15:24+03:00
[i]postitas Mets58[/i]
Rosel on kõrge tuhande reiting, aga ta ei ole millegipärast osalenud ühelgi tuhande turniiril.

Armas Mets, tänan tähelepanu ja soovituste eest. Kui Sa oleksid natuke põhjalikumalt uurmistööd teinud, siis Sa teaksid, et tuhande turniirid tulid tükkmaad hiljem kui mäng ise ja selleks ajaks olin ma lõpetanud selle mängu mängimise. Algul proovisin kui uut mängu, aga siis hakkas lihtsalt ajast kahju. Ma pole kaardimooriks loodud, mulle meeldivad mängud, kus kõik sõltub minust endast, mitte kaardiõnnest. Milleks rõhutada, et ma pole oma kõrge tuhande reitinguga (iseasi kas 2000 on ikka kõrge?)turniiridel mänginud, samas ju näed, et mul on ka kõrgemaid reitinguid, mis vaid turniiridel saavutatud? Ka pole ma kunagi ilma reitinguarvestuseta kutseid saatnud ja mängin ka siis, kui vastane pakub 2+0 aega, mis sest, et sageli järgneb sellele kaotus ajaga.

kämby 2017-08-18T14:19:01+03:00
33 osalejat aga vöïks ju olla palju rohkem...sest uutel tulijatel pole turnale asja....möned hirmutasid juba ära...
rabapalm 2017-08-18T15:56:47+03:00
/Algul proovisin kui uut mängu, aga siis hakkas lihtsalt ajast kahju/
Turniir võtab hulga vähem aega ja seal pole ka kaardijooksul nii suur osatähtsus. Ja tuhande turniir on iseenesest eht-eestlaslik :D . Mängid siiki nagu enda eest, paarilisega arvestama ei pea, samas saada ka naabrimehele " keerata" :D . Algul pakkus endale sasku kui selle saidi uus mäng, huvi, samuti turniirid. Ka reeglid muutusid arutelude tulemusena paremaks. Kui pakkusin , et parima kaardimängija selgitamisel peaks mingi osa olema ka turniiridel, siis sasku turniiride praegust formaaati ei saa muidugi kasutada. Peaks olema kuidagi sarnaselt live-mängudele, kus kindel paariline.
Kuid 1 idee tahaks ikkagi veel pakkuda parima kaardimängija selgitamise osas. Ok, las olla see reitinguarvestuse põhjal süsteem, aga n.ö suur finaal võiks siis ikka olla turniiri kujul, kõigis mänguviisides. Ei peakski mõtlema eraldi reitinguarvestust finaali jaoks, sest turniirireiting annab nagunii
proportsionaalselt rohkem/vähem punkte. Oleks ju uhke kui iga kaardimängu parima selgitamine lõpeks kõigi võistlejate osalusel suurte turniiridega. Kui keegi ei osale , ei saa lihtsalt punkte ja on teoreetiliselt ju võimalik, et võitja ei osalegi, kuna on enne head tööd teinud, kuid prestiiži mõttes võiks. Oleks nagu korralik spordivõistluste finaal!
Mets58 2017-08-18T17:43:12+03:00
Tahaks asja täpsustada: 2016. aastal osales 841 kasutajanime, kellest ainult 33 suutis kahe kuuga kõigis neljas mänguliigis 30 mängu ära mängiga. Meikop ei ole ju süüdi selles, et mängijad olid laisad.
http://www.vint.ee/eesti-parim-kaardimangija-2016/
rong 2017-08-18T18:22:38+03:00
Las need reitingud olla, kuid võrdsustamine ei teeks paha! Sellisel juhul võiks kaheks kuuks ära lõpetada nn piirangutega lauad. Kui oled kõva, siis pead leppima ka nõrgema reitinguga mängijaga. ei ole ju mõeldav kui ntx kabeturniiril tuleb vastaseks Suurmeister ja ta tõuseb püsti, et sul nõrgem reiting ja ma sinuga ei mängi;=
bacco 2017-08-18T18:23:56+03:00
Parima valimine ei ole kindlasti mitte,kui osalejad saavad alustada erinevate reitingutega .Tule taevas appi;kõik peaks saama alustada ühelt pulgalt.Mingi regamise moodi asi,kes julgeb see on ka 1400 nõus alustama ja parimad mängivad ka mitte parimate seast ennast üles.Tahad saada parima tiitlit,siis toeta seda mõtet!!
Setu 2017-08-18T18:43:26+03:00
Setu kirjutas juba 17:04 03.09.2016
Ma arvan, et parim pole mitte see, kellel on lõpus SUUREM reiting, vaid see, kelle reiting kõige enam TÕUSEB.
Ei midagi uut siin päikese all...
tolbajoob 2017-08-18T18:52:53+03:00
See on ikka päris rumal idee, idee, mitte idee autor. Lihtsalt täpsustuseks :)
Ken112 2017-08-18T20:06:03+03:00
Osalen kindlasti, tahan ikka tõestada, et 3 koht eelmine aasta polnud juhus.
Minule sobib võistlus igas formaadis. Kena ju, et kasutajatele antakse võimalus saada krediite ja samas ei pea kasutaja midagi sisse panema. :)
Mets58 2017-08-18T20:46:36+03:00
Tabel näitab et kasutajanimega Rose ei ole eelmisel aastal 1. 09. - 31. 10. ühtegi sasku, tuhande, bismarcki ega 4-kesi Perekidnoi partiid mängitud.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele