siis kui nett juhtub ära kaduma üks turniir, siis on minuarust nädal aega keelu all passida ka jama. Mina pakuks välja, et kui mängija ära läheb, siis 2 mängu peale äraminemist läheb mäng reitinguarvestusse ning peale seda saab miinused, vastased saavad tema pealt plussid. See oleks ametlikel turniiridel. Isetehtavatel turniiridel kus reiting ei muutu, läheks lihtsalt miinused, ja vastastele plussid.
mida ette võtta katkestajatega turniiridel?
Loetud 146 kasutaja poolt
[i]postitas allever[/i]
siis kui nett juhtub ära kaduma üks turniir, siis on minuarust nädal aega keelu all passida ka jama. Mina pakuks välja, et kui mängija ära läheb, siis 2 mängu peale äraminemist läheb mäng reitinguarvestusse ning peale seda saab miinused, vastased saavad tema pealt plussid. See oleks ametlikel turniiridel. Isetehtavatel turniiridel kus reiting ei muutu, läheks lihtsalt miinused, ja vastastele plussid.
Võibolla just nii,aga äkki on võimalik ka see,et nende 2 vooru ajal,mis sul veel arvesse lähevad,on sul võimalik veel turniirile tagasi ilmuda?Hetkel ju see,et kui nett peaks äraminema just enne vooru algust on kõik läbi,see võimaldaks sul keset mängu siiski tagasi tulla?!See vähendaks ehk ka lahkujate arvu?Ning ehk on sarnaselt võimalik ka liituda peale 1. vooru algust miinusega.Ise oled süüdi,et hilinesid ja alustad 0-iga?
Oleks ka sellega täiesti päri, et vähemalt 1. vooru jooksul võiks mängijad turniirile regada.....olen ise vist nii 5-6 turnat maha maganud... ehk hilinenud 1-3 min.
Hilised regajad pannakse omavahel mängima...või miskit pidi annaks seda äkki sättida.
Hilised regajad pannakse omavahel mängima...või miskit pidi annaks seda äkki sättida.
Sellele lahendus tuleb - VIP kasutajad saavad esimese vooru ajal turniirile registreeruda. Esimese vooru eest läheb kirja 0.
[i]postitas Meikop[/i]
Sellele lahendus tuleb - VIP kasutajad saavad esimese vooru ajal turniirile registreeruda. Esimese vooru eest läheb kirja 0.
Kes on VIP-kasutajad?
Pühapäeval peaksid vindist info üles leidma.
kas oleks üldse võimalik :Kui keegi kes mängib turniiril ja lahkub mingil momendil : Siis 1.Ta ei saa registreeruda ühelegi teisele turniirile niikaua kuni kestab turniir kust ta lahkus.
2.Pole võimalik registreeruda kahele turniirile korraga.
[i]postitas artsan[/i]
kas oleks üldse võimalik :Kui keegi kes mängib turniiril ja lahkub mingil momendil : Siis 1.Ta ei saa registreeruda ühelegi teisele turniirile niikaua kuni kestab turniir kust ta lahkus.
...minu arvates hea lahendus oleks küll ... kaoks ära igasugune turniirilt-turniirile jooksmine,juhul kui esimesega läks nihu..(näiteks)