Eesti parim kaardimängija 2016
Loetud 318 kasutaja poolt
Kindlasti on asi VIP kasutajates kui me 2000 krediiti tahame välja anda. Muuseas - anname nagunii iga kuu 1000 krediiti ära vint.ee kasutajatele. Ehk olemegi ainult raha peal väljas. Lisaks veel see, et korraldame tasuta võistlusi koolilastele - kõik viitab ikkagi ainult omakasule.
mina ei näinud vingumist kuskil . võistlustel on muidugi tore osaleda.seda ootame juba pea aasta aega mis on koguaeg aina edasi lükatud ja nüüd räägitakse et tundub et huvi puudub jne .meikop usu mind huvi ei puudu vindi kasutajatel.tundub et sinul puudub hoopis huvi mul oli paar küsimust sinule millele ma muidugi vastust ei saanud.küsin uuesti ; KUUT MÄNGIS 1 MÄNGU SAI ÜLE 7500 PUNKTI. KUIDAS SEEVÕIMALIK ON TA ON 10 KOHAL .kunagi kirjutasid et kui reit viia madalale 1000 ja siis kasvatada 2000 peale teenib 4000 punkti.või kuidas mina saaksin 1 mänguga 7500 punkti või kellega ma mängima pean et niipalju teenida??? see on küsimus meikopile? kas ühe mänguga on võimalik üldse nii palju teenida??ja kui on siis kuidas.
[i]postitas Meikop[/i]
Kindlasti on asi VIP kasutajates kui me 2000 krediiti tahame välja anda. Muuseas - anname nagunii iga kuu 1000 krediiti ära vint.ee kasutajatele. Ehk olemegi ainult raha peal väljas. Lisaks veel see, et korraldame tasuta võistlusi koolilastele - kõik viitab ikkagi ainult omakasule.
Tasuta koolilastele,väga tore,jagate vindi kasutajatele ka tore veel toredam oleks kui sa väidaks et need krediidid ostab vint läbi panga?Ja siis võiks minu poolest krediidi hinda tõstagi.Kuigi teemaks oli ju parim kaardimängija 2016.Miks ei võiks arutada selle turniiri läbiviimise ettepanekuid.Või ei oleks programmiliselt võimalik teha turniiri tabel,regamine ja kõik nullist.Ütle et see ei ole teostatav ja miks,ning ühtegi kommentaari aasta lõpuni ei tule.
Reitingute vahepealne nullimine ja muu hookus-pookus nõuaks palju arendusaega ja eesmärk jääks siiski segaseks.
Vaatasin juuli-august edetabelit ja näen, et edetabeli liider ei olegi VIP. See tähendab, et ka mitte-vippidel on head võimalused kõrgele jõuda.
Ok, kuna ma niigi olen juba vaeva näinud selle jooksva edetabeli ehitusega siis võiks ühe korra selle võistluse ikkagi läbi viia. Nagu sellest samast näidistabelist näha, siis pole olnud ühtegi kasutajat, kes 30 mängu kõikides mängutüüpides ära mängib - seega on hea mõõta ka võistluste tulemust. Kui võistluse käigus on kvalifitseerujaid 5, jääb see viimaseks selletaoliseks võistluseks. Kui aga huvilisi (normi täitjaid) on 25, võib mõelda ka järgmisel aastal sarnase võistluse korraldamisest.
Kui ei proovi siis targemaks ei saa. Ma ise ei osale seega esikoha võib saada ka alla 8000 reitingusumma;)
PS! Kuna tegemist on nn piloot-projektiga siis karikat esimesel korral välja ei anna, krediit aga läheb jagamisele. Kui formaat on mõistlik, teeme järgmisel aastal ametlikumalt.
Vaatasin juuli-august edetabelit ja näen, et edetabeli liider ei olegi VIP. See tähendab, et ka mitte-vippidel on head võimalused kõrgele jõuda.
Ok, kuna ma niigi olen juba vaeva näinud selle jooksva edetabeli ehitusega siis võiks ühe korra selle võistluse ikkagi läbi viia. Nagu sellest samast näidistabelist näha, siis pole olnud ühtegi kasutajat, kes 30 mängu kõikides mängutüüpides ära mängib - seega on hea mõõta ka võistluste tulemust. Kui võistluse käigus on kvalifitseerujaid 5, jääb see viimaseks selletaoliseks võistluseks. Kui aga huvilisi (normi täitjaid) on 25, võib mõelda ka järgmisel aastal sarnase võistluse korraldamisest.
Kui ei proovi siis targemaks ei saa. Ma ise ei osale seega esikoha võib saada ka alla 8000 reitingusumma;)
PS! Kuna tegemist on nn piloot-projektiga siis karikat esimesel korral välja ei anna, krediit aga läheb jagamisele. Kui formaat on mõistlik, teeme järgmisel aastal ametlikumalt.
vastuseid ma ei saa oma küsimustele ,aga selgita kuidas jagatakse siis neid punkte on igasuguseid erinevaid pakkumisi tehtud ja mis siis otsustatud on ,,,sa oled vist ainuke kes teab kuidas sa neid punkte jagad ja mille alusel ja millest see siis lõpuks oleneb...on nati naljakas kui asud võistlustulle ja ei tea kuidas punkte arvestatakse...kiidan seda otsust et karikat ei tule...et ausalt mängida peavad kõik alustama ühe pulga pealt olgu see siis 1400 pealt või siis nullist...
No mis siin väga aru saada on. 4 mängu on: Sasku, Tuhat, Bismarck, 4-ne peredkidnoi. Kes teeb nendes neljas mängus vähemalt 30 matši ja kelle nende mängude reitingute summa on kõige suurem, võidab. Siin ei pea raketiteadlane olema.
Osav kaardimängija saab ka 1400 pealt 30 mänguga 1900 peale
Osav kaardimängija saab ka 1400 pealt 30 mänguga 1900 peale
Kamby, reeglid kõik üleval: http://www.vint.ee/eesti-parim-kaardimangija/.
Rõhutan, et 30 on miinimum. Võid mängida ka 300 nende kahe kuu jooksul kui soovi on.
Rõhutan, et 30 on miinimum. Võid mängida ka 300 nende kahe kuu jooksul kui soovi on.
Kas turniir läeb ka arvesse mänguna või ei? nt. mängiksin ainult 30+ turniiri igas mänguformaadis ja mitte ühtegi tavamängu.. kas mul on siis 30 mängu olemas ja pääsen edetabelisse?
Ei, loevad ainult täispikad mängud mänguruumis. Erandiks on 4-kesi perekidnoi kus turniiril mängitavad mängud on ka täismängud. Täiendan reegleid.
Kuidas on lahendatud see probleem, et VIP-idel on eelis tavakasutajate ees, kasvõi näiteks selle kehva netiühenduse kaitse näol. Äkki antud mängudes teha kehva netiühenduse kaitse ka nendele kasutajatele, kes avaldavad soovi antud võistlusest osa võtta. Siis oleksid vähemalt kõik võrdse pulga peal.