Eesti parim kaardimängija 2016

Loetud 318 kasutaja poolt

bacco 2016-08-30T17:57:56+03:00
Kuidas vint suhtub duubel kontosse,kas läheb esimene kustutamisele kui duubel kontoga reitingu sama üles saan.Kuna kuskil oli jutuks et kui ühel mängijal avastatakse kaks kontot esireast siis kustutatakse üks või midagi?Ja ikkagi oleks huvitavam kui toimuks nn,regamine migisse tabelisse kus arvestust hakkatakse pidama,aga see selleks.
kämby 2016-09-03T09:21:38+03:00
et üks mäng mängitud ja top kümmnes ?? KAS SEE TÄHENDAB SIIS ET MÄNGIS SINISTEGA JA ISE OLI HALL JA VÕITIS??? kas ma saan õieti aru et reiting ei loe midagi et see toob rohkem kahju kui kasu..??? mingi valiku nuppud peaks jah olema et mängin võistluse mängu ja et nüüd mängin nii sama kui õhtul töölt tuled ja ajud väsinud on ja miks ei võiks 1400 kõik alustada võistluse ajaks et kui võistlus läbi siis jätkame sealt kus pooleli jäi ja meil puudub ju sinu tabelile igasugune kontroll.poleks vaja mingi vahekokkuvõtteid teha nii tihti jne kui kõik 1400 alustavad nii on õige ja kõigil on ülevaade ilusti olemas kuidas sünnib 2016 a vindi parim kaardilugeja.
bacco 2016-09-03T14:29:04+03:00
Kes turniiri mänge mängivad need ei tohiks saada valida reitingu vahet,kui laud luuakse siis peaks olema kõigil võimalus seal mängida ja laua looja ei tohiks saada keelduda ,keda lubada või mitte,muidu pole see sugugi aus.
Kes pooldavad eraldi regamist sellisele turniirile alg reitinguga.Teeks mingisuguse küsitluse mingite varjantide vahel
Setu 2016-09-03T17:04:07+03:00
Ma arvan, et parim pole mitte see, kellel on lõpus SUUREM reiting, vaid see, kelle reiting kõige enam TÕUSEB.
kämby 2016-09-03T19:05:24+03:00
no siis tuleb otsida parimat mängijat kes pole muidu suutnud reiti tõsta ju tuleb siis võitjat otsida hallide seast või siis healjuhul roheliste seast ja sellest saab parim ,,,nalja number...kui sedasi võitjat otsida.kui kõik mängivad 2 kuud ja lõpuks jagatakse kohti siis kes iganes võitjaks tuleb ei näita see absoluutselt midagi see on lihtsalt üks koht kus võib krediiti saada ja kogu lugu mina nagunii ei võida aga kui siin lihtsalt mängid ja võitjaks tuled siis mina küll ei julgeks karikat vastu võtta isegi kui võitma peaksin teaksin et ma pole parim ehk mahun heal juhul 20 hulka..õige on nii et alustame kõik 1400 ja 30 esimest mängu mis on mängitud kõikidel selle erinevarel kaardimängudes mis võistlusel on lähevad arvesse ja pärast saavad kõik oma reidid tagasi ja jätkame sealt...edasi
sten90 2016-09-03T23:13:10+03:00
[i]postitas kamby[/i]
no siis tuleb otsida parimat mängijat kes pole muidu suutnud reiti tõsta ju tuleb siis võitjat otsida hallide seast või siis healjuhul roheliste seast ja sellest saab parim ,,,nalja number...kui sedasi võitjat otsida.kui kõik mängivad 2 kuud ja lõpuks jagatakse kohti siis kes iganes võitjaks tuleb ei näita see absoluutselt midagi see on lihtsalt üks koht kus võib krediiti saada ja kogu lugu mina nagunii ei võida aga kui siin lihtsalt mängid ja võitjaks tuled siis mina küll ei julgeks karikat vastu võtta isegi kui võitma peaksin teaksin et ma pole parim ehk mahun heal juhul 20 hulka..õige on nii et alustame kõik 1400 ja 30 esimest mängu mis on mängitud kõikidel selle erinevarel kaardimängudes mis võistlusel on lähevad arvesse ja pärast saavad kõik oma reidid tagasi ja jätkame sealt...edasi

+1
bazooka 2016-09-04T07:45:52+03:00
Ma pole viitsinud seda asja siin läbi lugeda ja ei tea mille üle täpsemalt targutatakse aga üks on kindel - mina olen parim 2016 kaardimängija. Bismarckiruumi absoluutne valitseja ja kuningas. Megareitingu omaja. Mulle tuleks omistada 2016 parima mängija karikas ja rahaline preemia.
MeikopVint.ee asutaja 2016-09-04T23:45:38+03:00
[i]postitas kamby[/i]
ja 30 esimest mängu mis on mängitud kõikidel selle erinevarel kaardimängudes mis võistlusel on lähevad arvesse

Väita, et parim kaardimängija tuleb pigem välja 30 mängitud mänguga kui 300-ga on ilmselgelt vale. Kaardimängudes ollakse edukad pikas perspektiivis. Ja seda taset näitabki vint.ee reiting. Need, kes väidavad, et reiting ei loe midagi, ei oska ilmselt ise mängida.
Ja kui reiting näitab taset, miks siis mitte selle alusel parimaid välja selgitada?

Aga olgu, tundub, et huvi selle võistluse vastu on jahe nagunii. Jätame siis ära, jääb 2000 krediiti välja jagamata ja palju vingumist foorumis olemata.
Pealegi tuleb kohe mõttespordi olümpiaad peale - üritan parem lapsi kabet / malet mängima panna kui nende vanemaid kaarte:)

PS! Kes on esimest postitust lugenud siis leidsime esialgsele probleemile ka parema lahenduse kui see võistlus oleks olnud.
Whelving 2016-09-05T08:39:39+03:00
Reiting näitab tõesti midagi ja kaardimängudes on õige. Mida rohkem mänge seda paremini peaks reiting paika loksuma.

Kuid kahjuks vint.ee reitingut ei saa tõsiselt võtta, sest rahakamad kasutajad saavad siin reitunguga manipuleerida. Nimelt on neil kehva neti ühenduse kaitse ja teistel ei ole, mistõttu võib parem mängija kaotada kuna netiühendus katkes korraks. Ja teiseks saavad kasutajad osta reitingu algsele 1400-le, see pöörab ka reitingut sassi, sest nad hakkavad uuesti 1400 mängima kuna tegelik tase võibolla 1100 ja ta saab seda korduvalt teha. Kui piisav hulk kasutajad harrastab seda siis viskab see samamoodi reitingut natukene viltu.

Reitingut saab tõesti arvestada ja mida rohkem mänge seda täpsemalt see näitab, eriti kaardimängudes kus õnnel ka osakaal aga vint.ee reitingut ma üleliia ei usaldaks.
bacco 2016-09-05T09:53:56+03:00
Tundub et kogu asi käib hoopis vip staatuse ümber ja mis selleks vaja...Igale turnale regatakse ja kõik on võrdselt nullis olgu see reiting või mis tahes.Igtahes kui mingi ime läbi peaks mingi selline üritus toimuma,siisJuba nime all Vindi parim,mitte Eesti-Parimad kindlasti sellise asjaga selliste tingimustega aega ei viida.Mis vingumisse puutub,kas foorum ei olegi selleks et oma arvamusi välja tuua?Miks üldse midagi teha,kui üks käsib,poob ja laseb.

Isiklik arvamus ja ei räägi teiste eest!!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele