Kohe kohe on käes jälle uus aasta, ning uuel aastal saab asju tehtud uut moodi. Vähemalt arvestades Aasta Sudokutaja turniiri.
Reeglid on järgmised:
• NB! Et oleks võimalus võita tiitlit Vint.ee Aasta Sudokutaja 2016, tuleb lahendada iga kuu vähemalt 1 päevasudoku! Juhul, kui pääsetakse kuu top 10sse, ning ei võeta osa antud kuu turniirist, ei juhtu sellest midagi. Peaasi, et iga kuu oleks lahendatud vähemalt 1 päevasudoku.
• Iga lahendatud päevasudoku annab ühe punkti
• Iga päevasudokul saavutatud esikoht annab ühe punkti
• Iga kuu hiljemalt 5. kuupäevaks arvutan tulemused kokku ja panen foorumisse üles top 10 antud kuu arvestuses, kes saavad osa võtta 10. kuupäeval toimuvast turniirist.(lisaks saab peale turniiri lõppu samasse teemasse üles pandud ka Aasta Sudokutaja 2016 hetkeseis).
• Iga kuu 10. kuupäeval(va. Jaanuar) kell 19:30 toimub Sudoku(varia) turniir, mis koosneb järgnevatest sudokudest: 6x6 keskmine, 6x6 erikujuline keskmine, 9x9 kerge, 9x9 diagonaal kerge, 9x9 erikujuline kerge, 9x9 raske, 9x9 diagonaal keskmine, 9x9 erikujuline keskmine.
• Igakuine turniir loeb sellele eelneva kuu edetabeli arvestusse.(Jaanuari kuu päevasudokud + Veebruari turniir, Veebruari kuu päevasudokud + Märtsi turniir jne.)
• Turniirile pääsemiseks tuleb olla kuu päevasudokude edetabeli(lahendatud + võidetud päevasudokud) top 10s vint.ee kasutajate seas.
• Turniiridelt saadavad punktid jagunevad järgmiselt:
o 1.koht = 100p
o 2.koht = 90p
o ...
o 10.koht= 10p
• Turniiril saadud punktid lisatakse eelneva kuu päevasudokude tulemustele:
Lahendatud päevasudokude arv + esikohtade arv päevasudokudes + turniirilt saadud punktid.
• Peale turniiri lõppu arvutame antud valemi põhjal eelneva kuu võitja kes saab 1. kuu jagu tasuta VIP staatust kohe kätte.
• Et võita kuu auhind, tuleb kindlasti(st. ON KOHUSTUSLIK) osa võtta ka vastava kuu turniirist.(juhul kui oled pääsenud top 10sse antud kuul)
• Jaanuarist Novembrini võidab iga kuu nr.1 lahendaja endale ühe kuu jagu tasuta VIP staatust.
• Mingi kindla kuu esikoha auhinna saamiseks ei pea kasutaja olema igakuiselt lahendanud. Ühesõnaga kui võitjaks osutub Veebruaris näiteks keegi, kes ei lahendanud Jaanuaris ühtegi päevasudokut, saab ta siiski auhinnaks ühe kuu jagu tasuta VIP staatust, kuid teda ei arvestata Vint.ee Aasta Sudokutaja 2016 tabelisse(vt esimene reegel).
• Detsembris peale viimase turniiri lõppu arvutame kokku iga kasutaja(kes on lahendanud igakuiselt) kõikide kuude tulemused – nii turniiride, kui ka päevasudokude tulemused, ning leiame Vint.ee Aasta Sudokutaja 2016, kes saab auhinnaks 3 kuu jagu tasuta VIP staatust.
(Vint.ee Aasta Sudokutaja = Kasutaja poolt lahendatud ja võidetud päevasudokud kõigi 11 kuu jooksul + turniiride tulemused(juhul kui kasutaja on saanud mingil kuul top 10sse)
Kokkuvõtteks:
Iga kuu võidab keegi 1. kuu jagu tasuta VIP staatust. Selleks tuleb lahendada ja võita päevasudokusid sest turniirile saab ainult top 10 lahendajat iga kuu. Iga kuu toimub turniir eelneva kuu top 10. lahendajale, peale mida leiamegi kuu parima. Aasta Sudokutaja tiitli saamiseks tuleb lahendada iga kuu päevasudokusid, aga ei ole kohustuslik osa võtta mingi kuu turniirist(kuigi sel juhul kaob võimalus võita selle kuu auhind) juhul, kui oled sinna pääsu teeninud.
Kõige tublim lahendaja terve aasta põhjal võidab aasta lõpus 3 kuu jagu tasuta VIP staatust ning omandab tiitli Vint.ee Aasta Sudokutaja 2016.
Lisaks:
Turniiride korraldajaks olen mina ning kirjelduses märgin need ära vastavalt(Vint.ee Sudokutaja 2016 - „kuu“).
Auhinnad on seekord välja pannud Vint.ee meeskond.
Auhinnafond on järjekordselt suurem kui eelneval aastal - 14 kuu jagu tasuta VIP staatust.
Uus süsteem sai välja mõeldud, et oleks võimalus auhindu võita kõigil vint.ee kasutajatel terve aasta jooksul + anda üldvõitjale auhind aasta lõpus.
Sai kirjutatud väga pikk ja kohati ehk kellelegi segane tekst. Seega kui kellelgi on küsimusi, siis saatke mulle kiri sõnumite alla või küsige siinsamas.
Head vana-aasta lõppu, paremat uue algust ja usinat lahendamist!
Krubi
Vint.ee Aasta Sudokutaja 2016
Loetud 118 kasutaja poolt
Lauses "Juhul, kui pääsetakse kuu top 10sse, ning ei võeta osa antud kuu turniirist, ei juhtu sellest midagi." sai mõeldud seda, et see ei mõjuta Vint.ee Aasta Sudokutajaks saamist. Küll aga kaob võimalus võita kuu auhind, kui saadakse kuu top 10sse, aga turniirist osa ei võeta.
Huvitav, kuhu mu õhtune komm kadus? :/ Kellegi karvane käsi on mängus?!
Anyway, ma näen, et enamik liigsetest punktidest on kadunud ülalolevast postitusest (3 on neid alles vist, 2 korda 1-e järel ja kord 10-e), nii et pole paha :)
Aga rääkides turnast endast, siis eelmisel aastal langesin aprillis ehk 4. kuul välja, seekord on miinimumeesmärgiks pidada vähemalt aasta lõpuni vastu! ;) Koha osas ei hakkagi mingit sihti seadma praegu.
Anyway, ma näen, et enamik liigsetest punktidest on kadunud ülalolevast postitusest (3 on neid alles vist, 2 korda 1-e järel ja kord 10-e), nii et pole paha :)
Aga rääkides turnast endast, siis eelmisel aastal langesin aprillis ehk 4. kuul välja, seekord on miinimumeesmärgiks pidada vähemalt aasta lõpuni vastu! ;) Koha osas ei hakkagi mingit sihti seadma praegu.
Hetkeseis peale esimest kuud:
Korralik tabel!
AGA.
Kas serveri restart päevasudoku ajal on "oma viga" või "force majeure"?
AGA.
vääramatu jõud :)
[i]postitas Mimm[/i]
Korralik tabel!
AGA.
Korralik tabel!
AGA.
Mul oli ka selline force majeure.
Ilus tabel tõesti! (y)
Ja ma olen nähtavasti ilust 125. kohal 207 osavõtja hulgas -- keskpärane algus, mis muud ;]
Ja ma olen nähtavasti ilust 125. kohal 207 osavõtja hulgas -- keskpärane algus, mis muud ;]
Hetkeseis peale kahte kuud:
Hetkeseis peale kolme kuud: