VIPpidel ongi samad tingimused mis varem.
5 aastat said vipid teha ühe turniiri ühes mängus ööpäevas, kõigile sobis. Siis tegin võimaluse luua lisaturniir 5 krediidi eest päevas. Nüüd on sellest ka vähe, kamby? Kuskile tuleb ju piir tõmmata.
Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016
Loetud 242 kasutaja poolt
[i]postitas naine[/i]
Ja nendele kes pole VIPid võiks jääda ka õigused mängimisel. Kõik ei ole rikkad, aga aega sisustada sooviksid küll. Olge nüüd mõistlikud! :)
Ja nendele kes pole VIPid võiks jääda ka õigused mängimisel. Kõik ei ole rikkad, aga aega sisustada sooviksid küll. Olge nüüd mõistlikud! :)
6,5 h iga ööpäev saab mängida tuhandet, saskut ja bismarcki tasuta + lõputult küüsi, podkidnoi duelle. Ikka vähe !? Olge nüüd mõistlikud :)
äh mis vinguda,eks arendajal on õigus tingimused luua ja teha mis tahab,kel istub see,kellele mitte.nõuda pole kellegi õigust,lihtsalt otsustada,kas tahad vipitada,või mitte.lihtne :)
praegu polnud küsimus minus ega turniirist vaid tavalisest bism ja xxxkarlaxxxei saanud sellepärast tulla tava bism lauda et tal krediit otsas.siis üritasin anda talle 5 krediiti et äkki ma saan talle anda ja siis saame mängida.aga sellist varianti polnud .teen tavalise laua bism ja mitte vip ei sa liituda sest krediiti pole.inimlikkusest jääb puudu.kulla dotsent sa võiks mu kirja läbi korralikult lugeda.ma mitte ei vingu nagu sinule tundub vaid astusin nende kaitseks välja kell raha pole või ei raatsi kulutada.ja sina olid ju ka üks neist.
Tegin selle probleemi lahendamiseks eraldi teema http://www.vint.ee/mod/Forum/read-thread/?thread=9374. Räägib seal edasi.
[i]postitas Meikop[/i]
Tegin selle probleemi lahendamiseks eraldi teema http://www.vint.ee/mod/Forum/read-thread/?thread=9374. Räägib seal edasi.
Hr. Meikop ja vindi meeskond võiksite siiski paindlikumad olla, arvestades et siin mängib palju lapsi kel pole erilist sissetulekut ja ka suur osa pensionäre kel olulisemadki kulutused kui raha eest kaarte mängida. See tundub mulle mõnitavalt käitumine oma klientide(tavakasutajad)suhtes. Olen aru saanud, et tahate tavakasutajad nn. nurka suruda, et kui ei maksa siis mängida saavad teie loodud tingimustel, aga te ei arvesta et nn. vipid ka kannatavad kui mängija sisuliselt on aga nad ei saa enam osaleda, sest nende vabad mängud on täis, see viimane viitabki küünilisusele. Tavakasutaja saab 24h luua 1 mänguvälja, ok sellega saab nõustuda, aga et ta ei saa rohkem osaleda kui need teie poolt ette antud hulk, on nõmetsemine. Leidke omas peas see võimalus ja laske tavakasutajatel edasi mängida nii nagu varem, sest nemad on sõltuvuses nii ehk nii juba vipidest kes laua teevad, Teiseks, kui vip teeb laua siis saab ta teha seda selle arvelt et ,on juba maksnud nn vipi tasu ja on loogiline et tal on ka võimalus valida mängijad,kas vipide hulgast või tavakasutajate hulgast olenemata sellest kui palju nad varem päevajooksul juba mänginud on, praegu see ASI ON KEERATUD SÕNAOTSESES MÕTTES PEAPEALE,
Ja kui tõesti on kahju, olete kadedad, et tavakasutajad saavad mängida tasuta, siis pange kaardimängu ruumile lukk ette, et sinna saaks siseneda ainult vipid.
Seda viimast võiksitegi katsetada, saaks näha ja teada kui palju siis mänge 24h jooksul luuakse ja mängitakse.
Mängude prgrammeerimise osas olete tublid ja asjalikud kuid mis puutub klindihaldusse ja hinnapoliitakasse ja selle kujundamisse, siis siin on vajaka jäämist veel palju. Meie abiga st (vint portaali kasutajad,) saate ehk selleski osas osavamaks ja teadlikumaks, võtke tõsiselt kasutaja ,, Rose,, kommentaare ja artikli sisu! Arvestades asjaolu, et inimene on ekslik ning ennast ja enda tegemisi alati kõrvalt adekvaatselt ei hinda, arvan et teile antakse andeks, isegi juhul kui te avalikult ei vabanda tekkinud segaduse põhjustamises, kuid eeldatakse, et teete järeldused ja mänguportaal jääb siiski kõikidele soovijatele, olenemata staatusest, kättesaadavaks.
Edu teile, loodan siiralt et kasutegur mis vindist väljub on suurem ja kasulikum kui mõned sajad eurod.
Eelmisel aastal mängiti vindis esimest korda kaarte rohkem kui muid mänge. Vint.ee peaks olema eelkõige mõttespordi portaal, mitte suurim/parim kaardimängu-portaal. Kaarte on tore mängida, kuid see peaks olema pigem meelelahutus põhitegevuse (mõttespordi) kõrval.
Lapsed ja pensionärid mängigu pigem partii kabet või malet kui kaardimängu-limiit täis saab.
Vaatasin, et eile toimus täpselt sama palju turniire (44) kui nädal varem, seega mingit katastroofilist mõju (nagu mõni üritab väita) kaardimängude piirangud küll kaasa toonud ei ole.
PS! Pärast piiranguid kaardimängudes toimus üle poole aasta esimest korda rahvusvahelise kabe turniir!
Lapsed ja pensionärid mängigu pigem partii kabet või malet kui kaardimängu-limiit täis saab.
Vaatasin, et eile toimus täpselt sama palju turniire (44) kui nädal varem, seega mingit katastroofilist mõju (nagu mõni üritab väita) kaardimängude piirangud küll kaasa toonud ei ole.
PS! Pärast piiranguid kaardimängudes toimus üle poole aasta esimest korda rahvusvahelise kabe turniir!
[i]postitas kamby[/i]
praegu polnud küsimus minus ega turniirist vaid tavalisest bism ja xxxkarlaxxxei saanud sellepärast tulla tava bism lauda et tal krediit otsas.siis üritasin anda talle 5 krediiti et äkki ma saan talle anda ja siis saame mängida.aga sellist varianti polnud .teen tavalise laua bism ja mitte vip ei sa liituda sest krediiti pole.inimlikkusest jääb puudu.kulla dotsent sa võiks mu kirja läbi korralikult lugeda.ma mitte ei vingu nagu sinule tundub vaid astusin nende kaitseks välja kell raha pole või ei raatsi kulutada.ja sina olid ju ka üks neist.
kas ma nimetasin sind? ei ole nagu seda teinud.muide,olen korduvalt seda vippi ostnud eelnevalt!
[i]postitas Meikop[/i]
Eelmisel aastal mängiti vindis esimest korda kaarte rohkem kui muid mänge. Vint.ee peaks olema eelkõige mõttespordi portaal, mitte suurim/parim kaardimängu-portaal. Kaarte on tore mängida, kuid see peaks olema pigem meelelahutus põhitegevuse (mõttespordi) kõrval.
Meikop, need kaardimängijad seda portaali ülal peavadki.( või ma eksin) Kui kaardimängijaid poleks , siis kui palju mõttespordi rahvast siin oleks? Kas Sa siis oleksid seda portaali nii palju arendada saanud? Ja kui ikka nii väga Sul pinda käib , et kaardimängijad siin sõna võtavad , jäta kaardimängijad ukse taha.
Teie virisemine ei muuda nagunii mitte midagi.