Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

Nurme 2016-05-31T08:44:46+03:00
[i]postitas dotsent[/i]
Olen selle 3 mängu päevas süsteemiga kohanenud,ega rohkem ei kipugi enam,aga tehke nii,et uus päev hakkab uue kuupäeva ja kell 00.ga.Tahaks ehk 1 mängu kell 10.00 teha,2 ehk päeval,3 ehk õhtul.Hetkel nii,et kui eelmine päev oled järjest 3 mängu nt.saskut tagunud õhtul,siis saad uuepäeva omad ka õhtul alles.Paras jama süsteem.

Ma sellepärast ei viitsi enam oma kolme mängu kah mängida:) Kunagi tegin Meikopile ettepaneku, aga ta soovitas mul endal küsitlus ülesse panna. Ajuvaba süsteem:) ja see mind VIPiks tagasi ei too.

Samas olen ma rahul, et Meikop VIPi hinda tõstis 50 senti, mul onV kordades rohkem aega:) Vahel käin kiibitsemas, aga mängida enam ei viitsigi.
rabapalm 2016-05-31T15:31:56+03:00
Kõik talupojad loevad ju Hamletit: kas mängida või mitte!? Mulle isiklikukt meeldib, et Vint üllatab ja mõnes mõttes tänu sellele, et üllatusi osatakse ooodata. Igal siinsel kasutajal on tekkinud omad prioriteedid või eelistused, kuid ükskõikne ei tohiks olla. Reitingu vähendamine on tegelikult kõrvaline teema, mida kirjeldasin ka oma eelnevas postituses. Kas kedagi huvitab, palju on praegu Kasparovi reiting maailma male mõistes!? Kunagine esimene ( ilma netist praegust seisu vaatamata) on hetkel arvatavasti ikka 10 seas? Tunne võib olla vale, aga mida see Garrile annab? Võimaluse korral saab teatud turniiridest osa võtta... Mida annab Vindi reit?? Saad ehk osa võtta piirangutega turnadest!? Live EMV-le sellega ju ei lähe!
Võtke ennast kokku: laias laastus ei tähenda see reit siin midagi ja kordan ennast üle: kui paar nädalat või parem veel-1 kuu- ei ängi , muutub reiting mitteaktiivseks!! Need , kes sellega kokku puutunud, teavad! Jumalasti normaaalne ja isegi vaielda pole mõtete!!
fantunesTreener 2016-06-01T15:19:20+03:00
Ühinen teatud mööndustega mitteaktiivsete kasutajate reitingu langetamise ideega. Ainult et pakuks välja mõne suhteliselt konservatiivse algoritmi - näiteks 1 punkt päevas alatest 2. nädalast vms.
Mündi teisest poolest: minu meelest on sellel plaanil jumet ainult siis, kui sellega kaasneb mitteaktiivsete kasutajate näitamine edetabelites - oleks edetabelid lihtsalt ilusamad, st pikemad. Kui mitteaktiivseid kasutajaid reitingus ei näita, siis ma nende punktide kallale ei kipuks.
MeikopVint.ee asutaja 2016-06-01T22:40:22+03:00
Nonäed, häid mõtteid tuleb. Ehk edetabelisse jääb lõpmatult, reiting hakkab langema kui 2 nädalat ei mängi.

Nüüd veel küsimus - kas 1 punkt päevas on piisavalt motiveeriv? 2400 pealt 1400 peale langeb 3 aastat.... Ehk oleks 3 punkti kompromiss (5 asemel)?
sink 2016-06-01T23:53:37+03:00
Osadel aladel on kasutajaid vähe. ja mängijaid raske leida. Sinna koguneb ka reitingut vähekuna uusi mängijaid, kellelt punne koguda tuleb harva. Ja kui nüüd needki punnid visatakse lihtsalt prügikasti?? Niigi on kusagil parematel võibolla 1800 punni. Kui me teeme ka suht harva mängijate reitingu olematuks siis ei saa nendega ka mängida. Tahan 2 nädala tagant mängida rahvusvahelist ,brasiilia ja inglise kabet siis on seal harva kedagi ja kui on peaksin mängima 42-0. seega võita ei saaning midagi võib ju ikka vussi minna. Reitingud kukkuvad oluliselt kõigil?! Mida see reitingute vähendamine peaks andma? Et nad tihedamini sees käiks? Ma arvan et see ei tööta.
Adnirante 2016-06-02T00:13:45+03:00
2 nädalat on liiga lühike aeg. Kui see nõme asi läbi surutakse siis 1 punkt päevas tundub mõistlik olevat. Aga peaks vähemalt olema mingi 3-4 kuud selline asi, kus reitingut ei puutu üldse. Vähemalt.
kämby 2016-06-02T13:18:25+03:00
lõpetage ära nüüd tahetakse kõigist sõltlast teha...no nüüd tahetakse et pead iga jumala päev mängima.mis on pea võimatu 1 punkt igas mängus see on ju täiesti absurd palju neid mänge on mõelge ometion neid 20 või rohkem see tähemdaks et 5 tunnist ka päevas ei riita....et küik mängud läbi mängida ja pool aega sebi veel millal kasutajaid leiad...kordan veel mingit punkte ei ole õigust maha võtta....playfoorias saad iga kord päevas sisselogimise eest 1 punkti ilma et peaks mängimagi ja see on tasuta ei pea olema vip ,,,meikopil on et mina maksan selle eest ja tahab veel punkte ka maha võtta.maksan niigi ja nüüd üritad minu reidi kallale ka minna...sul pole selleks mingit õigust..uurisin meikopil on kõik õigused olemas ta võib kaardimängud ära kaotada ta võib selle eest raha ka küsida...aga tal ei ole õigust minu konto kallale minna....ega kellegi teiste kontode kallale...kõik.
Mets58 2016-06-02T14:03:05+03:00
kamby vanad inimesed kogusid NSVL ajal raha hoiukassasse selleks, et sugulused saaksid neile korralikud matused korraldada, aga siis tuli rahareform ja nullis kõik säästud - Meikop tahab ka su sääste nullida
MeikopVint.ee asutaja 2016-06-02T14:17:44+03:00
[i]postitas kamby[/i]
no nüüd tahetakse et pead iga jumala päev mängima.

?

Kuidas me saame konstruktiivset arutelu siin arendada kui postitustest loetakse välja suvalisi seisukohti, mida keegi pole väitnud? Kes on rääkinud iga päev mängimisest?

Vaatasin kamby profiili, tal on 8-s mängus reiting üle 1400 (ja reiting langeb ainult siis kui reiting on üle 1400).

Ehk Kamby peaks mängima 8 mängu kahe nädala jooksul. See on umbes 1 mäng kahe päeva jooksul. Viimase kahe nädalaga on kamby mänginud 187 mängu. Ma ei näe probleemi.
fantunesTreener 2016-06-02T14:25:56+03:00
Veel selline mõte, et punktide "äravõtmine" ei pea tingimata olema kõigi kasutajate suhtes võrdne absoluutskaalal, võib-olla on suhteline skaala õiglasem. Näiteks reitingust 3000 läheb 1p päevas, aga reitingust 1500 läheb 0,5 punkti päevas (ehk siis reaalselt 1p 2 päeva jooksul, kuna komakohtadega reitingut vat vaja ei ole (mitte et selles midagi halba oleks)).
Kui näiteks valida algorikmiks 1 punkt päevas alates 30. mitteaktiivsuse päevast, siis poole aastase mängupausi korral oleks kaotus u 150 punkti. Juba 4 võidetud partii korral saab selle tasa teha, nii et vast ei ole nii ülekohtune see punktide "röövimine", kui esmapilgul tundub.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele