Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

Ruut 2016-06-02T15:56:52+03:00
[i]postitas fantunes[/i]
Veel selline mõte, et punktide "äravõtmine" ei pea tingimata olema kõigi kasutajate suhtes võrdne absoluutskaalal, võib-olla on suhteline skaala õiglasem. Näiteks reitingust 3000 läheb 1p päevas, aga reitingust 1500 läheb 0,5 punkti päevas (ehk siis reaalselt 1p 2 päeva jooksul, kuna komakohtadega reitingut vat vaja ei ole (mitte et selles midagi halba oleks)).
Kui näiteks valida algorikmiks 1 punkt päevas alates 30. mitteaktiivsuse päevast, siis poole aastase mängupausi korral oleks kaotus u 150 punkti. Juba 4 võidetud partii korral saab selle tasa teha, nii et vast ei ole nii ülekohtune see punktide "röövimine", kui esmapilgul tundub.

Kas keegi suudab ka selle süsteemi mõtte lahti seletada, miks on vaja maha-arvestust?
Praegu jääb küll selline mulje , et külvatakse jälle paanikat.
kämby 2016-06-02T16:38:36+03:00
muidugi ei näe sest olen vip olnud .nüüd algas suvi kui vip pole siis ei tule poolt ka 2 järgmise nädalaga.praegu saan mängida olen haiguslehel..kordan veel kui mul kontol krediiti keegi ei või mult seda ära võtta kui mul on reit pole kellegil õigus mul seda ära võtta...siis kaotavad mängud kõik oma olemuse ja põhimõtte..teiste kontoga manipuleerimine on keelatud...ei ole vahet mis kontoga on tegu...seadust ei tunne...panen või lehte teen vindile nii õelda reklaami.kiitma ega anti reklaami ma tegema ei hakka .räägin nii nagu asi on..ehk toob vinti uusi inimesi.....D ise muidugi lahkun sest siis pole enam huvitav ja asi kaotab oma mõtte
MrQb 2016-06-02T20:56:39+03:00
täitsa huvitav lugemine teil siin.

See, et reiting pole midagi igavest, peaks ju üsna loomulik olema. Enamikel spordialadel, kus reitingut kasutatakse, on palju julmemad reitingureeglid kui need, mida siin üritatakse juurutada. Tavaline on reitingutabel, mis näiteks arvestab jooksva ajaperioodi tulemusi. Tennises on see näiteks aasta, võrkpallis pikem aeg, kusjuures vanemaid tulemusi arvestatakse väiksema osakaaluga.
Igasuguste reitingute külmutamine on tegelikult kurjast - ja on pärismalest üks lähedane tobe näide meilt ka võtta: Iivo Neil õnnestus tundmatu algajana paar turniiri ca 1970 ja mängis mees edasi ülivähe, eriti hoidus ta kodustest võistlustest, kuna teadis, et see viib reitingu alla.
Ja nii ta tsõksis oma kümme aastat ja hooples reitinguga - mängides minimaalse kohustusliku arvu partiisid (millelt ELOt arvutati)

Et siin on lihtsalt see küsimus, kas te tahate siin mängida või tahate, et teie nime taga on mingi uhke number, mida vaadates endal kodus rind kummi läheb.

Aga mõned solvumised ja väited on tõsiselt naljakad, mis panevad lausa saiditegijale soovitama et:
- no kui tundub väike reitingunumber, pange kolm nulli otsa;
- vaadake, et te mängimise eest raha või midagi materiaalset jagama ei hakka - siis alles saate tõsise krim süüdistuse sõltuvuse tekitamise ja inimeste mängima sundimise osas
MeikopVint.ee asutaja 2016-06-02T21:31:52+03:00
Jah, mänguoskus kaob ajas, nii peaks ka reiting. Kui sa ikka pool aastat ei mängi, pole su reitingunumber enam adekvaatne.

ühtlasi toona ka mänguruumi kastikese "Vint.ee parimad mängijad", kus on nähtaval kohal kõikide mängude reitingutabeli liider.

Hetkel on vaja teha 5 klikki, et näha, kes on näiteks parim 4-ritta mängija vms.
Ruut 2016-06-02T21:36:27+03:00
[i]postitas MrQb[/i]
täitsa huvitav lugemine teil siin.

See, et reiting pole midagi igavest, peaks ju üsna loomulik olema. Enamikel spordialadel, kus reitingut kasutatakse, on palju julmemad reitingureeglid kui need, mida siin üritatakse juurutada. Tavaline on reitingutabel, mis näiteks arvestab jooksva ajaperioodi tulemusi. Tennises on see näiteks aasta, võrkpallis pikem aeg, kusjuures vanemaid tulemusi arvestatakse väiksema osakaaluga.
Igasuguste reitingute külmutamine on tegelikult kurjast - ja on pärismalest üks lähedane tobe näide meilt ka võtta: Iivo Neil õnnestus tundmatu algajana paar turniiri ca 1970 ja mängis mees edasi ülivähe, eriti hoidus ta kodustest võistlustest, kuna teadis, et see viib reitingu alla.
Ja nii ta tsõksis oma kümme aastat ja hooples reitinguga - mängides minimaalse kohustusliku arvu partiisid (millelt ELOt arvutati)

Et siin on lihtsalt see küsimus, kas te tahate siin mängida või tahate, et teie nime taga on mingi uhke number, mida vaadates endal kodus rind kummi läheb.

Aga mõned solvumised ja väited on tõsiselt naljakad, mis panevad lausa saiditegijale soovitama et:
- no kui tundub väike reitingunumber, pange kolm nulli otsa;
- vaadake, et te mängimise eest raha või midagi materiaalset jagama ei hakka - siis alles saate tõsise krim süüdistuse sõltuvuse tekitamise ja inimeste mängima sundimise osas

Loogiline, kui mängid siis reiting muutub, vindis ju ka muutub, jutt käib nendest kes ei mängi mingil põhjusel. piisaks kui see kasutaja jääks kuhugi varju nii nagu see ka praegu toimib.
Mis mõtte on reiingu vähendamisel lihtsalt nii sama???
Mets58 2016-06-02T21:53:45+03:00
Ju on Meikopil mingi kaval plaan - ehk tahab rohkem raha teenida :)
MeikopVint.ee asutaja 2016-06-02T22:03:33+03:00
[i]postitas Mets58[/i]
Ju on Meikopil mingi kaval plaan - ehk tahab rohkem raha teenida :)

Loe esimest postitust.

Aga tundub, et Fantunese pakutud lahendus sobib paljudele seega võtame plaani.
MrQb 2016-06-02T22:04:39+03:00
ega muud põhjendust olegi kui see, et kui Sa ei mängi, siis eeldatavasti Su oskused kahanevad.
Ja reiting peaks näitama HETKE taset.

Kui Sa mänginud ei ole, miks peaks Sul olema mingi 2 aastat tagasi saadud reiting, mis püsib nagu aamen kirikus?
Kui Sa oled sama hea, siis võistle see reiting endale.
Korrates, reiting on sportlase HETKE tugevuse näitaja.

Küsimus tekib ka, et miks need reitinguhoidjad siis ei mängi? Surmatõved a la 3 kuud voodis peaks üsna harvad juhtumid olema - ja uskuge, sellised tõved kajastuvad ka mänguvõimes.

Teine võimalus oleks mittemängiv isik ju lihtsalt ka nullida.
Ei saa ju tekitada mingit surnud hingede edetabelit.
Mis mõte sellel oleks?

Nagu iga spordialaga, kui tahad, et su reiting püsiks, tuleb võistelda.

See on niivõrd loogiline, et ma ei suuda tõesti mõista loogikat, aga miks niisama mu reitig kukub?

Aga võibolla Meikop teeb ka mingi igavese edetabeli - ütleme rekordreitingute tabeli - kas see lohutaks?
Ruut 2016-06-02T22:10:36+03:00
[i]postitas MrQb[/i]
ega muud põhjendust olegi kui see, et kui Sa ei mängi, siis eeldatavasti Su oskused kahanevad.
Ja reiting peaks näitama HETKE taset.

Kui Sa mänginud ei ole, miks peaks Sul olema mingi 2 aastat tagasi saadud reiting, mis püsib nagu aamen kirikus?
Kui Sa oled sama hea, siis võistle see reiting endale.
Korrates, reiting on sportlase HETKE tugevuse näitaja.

Küsimus tekib ka, et miks need reitinguhoidjad siis ei mängi? Surmatõved a la 3 kuud voodis peaks üsna harvad juhtumid olema - ja uskuge, sellised tõved kajastuvad ka mänguvõimes.

Teine võimalus oleks mittemängiv isik ju lihtsalt ka nullida.
Ei saa ju tekitada mingit surnud hingede edetabelit.
Mis mõte sellel oleks?

Nagu iga spordialaga, kui tahad, et su reiting püsiks, tuleb võistelda.

See on niivõrd loogiline, et ma ei suuda tõesti mõista loogikat, aga miks niisama mu reitig kukub?

Aga võibolla Meikop teeb ka mingi igavese edetabeli - ütleme rekordreitingute tabeli - kas see lohutaks?

ok, seesugune põhjendus on selgitav, tõepoolest reit nätab mingit tugevust või mänguoskust, aga sel juhul peaks see rakenduma järgmisel nn perioodil kui reitinguid arvutatakse, nt aastas korra.
MeikopVint.ee asutaja 2016-06-02T22:11:07+03:00
[i]postitas MrQb[/i]

Ma just mõtlesin, et võiks edetabeli liidrile iga päev ühe krediidi anda vms :D

Ja seda just mõttespordi aladel - ehk motiveerib kedagi rohme Stack 4D-d või Marineerimist mängima.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele